Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » ROBOVI SE NE ┼ŻELE PROBUDITI: Dekodiranje “mekane” NWO Tiranije

ROBOVI SE NE ┼ŻELE PROBUDITI: Dekodiranje “mekane” NWO Tiranije

novi svjetski poredak tiranijaNegdje po zavr┼íetku Zaljevskog rata, gotovo svi mediji, u Rusiji, podjednako kao i oni na Zapadu su u svoju terminologiju uklju─Źili dobro poznatu kovanicu “Novi svjetski poredak”.

Rije─Ź je o terminu koji je, podsje─çanja radi, obznanio nekada┼ínji ameri─Źki predsjednik George Bush (stariji) sada ve─ç davne, ali u mnogo ─Źemu simboli─Źne, 11. rujna 1991. godine, a kojim su nedugo zatim po─Źeli “slu┼żiti” dr┼żavnici i politi─Źari svih ostalih zemalja svijeta, stidljivo najavljuju─çi na taj na─Źin nadolaze─çe Novo doba na globalnoj politi─Źko-ekonomskoj “pozornici”.

Novi svjetski poredak, kao svojevrsni sinkreti─Źki koncept (pokret) bez presedana u ljudskoj povijesti, po priznanju ideologa okupljenih u Bilderberg grupi i trilateralnoj povjerenstvu, za svoj primarni cilj ima uspostavljanje jedne svjetske vlade, jednog centra, iz kojeg bi se upravljalo cjelokupnim ┼żivotom na planeti , a ne bi bilo pretjerano konstatirati i slijede─çe – i odlu─Źivalo o ┼żivotu i smrti svih nas obi─Źnih “gra─Ĺana svijeta”, a neki ka┼żu – “beskorisnih izjelica”. Ipak da ne bi bilo zabune, kada govorimo o fenomenu Novog svjetskog poretka, onda ne govorimo isklju─Źivo o politi─Źko-ekonomskoj dominaciji vladaju─çih klika globalnog, nevidljivog i u mnogim njegovim aspektima – okultnog menad┼żmenta.

Ovaj “poredak” sazdan je, prije svega, na pobjedi i dominaciji jednog posebnog globalisti─Źkog “vi─Ĺenja” svijeta, pa, s tim u vezi, on se u svom ostvarivanju ne koristi isklju─Źivo tvrdim instrumentima mo─çi, ve─ç isto tako i ideolo┼íkom revolucijom koja se zasniva na shva─çanju o prestanku potrebe dr┼żave shva─çene u starim “istro┼íenim” nacionalnim okvirima.

Dakle, Novi poredak uvodi jedno novo, revolucionarno shva─çanje svijeta u kojem ┼żivimo, shva─çanje koje podjarmljuje i uru┼íava sve stare politi─Źke, gospodarske, religijske, kulturolo┼íke i ┼íire dru┼ítvene koncepte i obrasce, a na kojima se ljudska civilizacija izgra─Ĺivala gotovo punih dvadeset stolje─ça.

Novi poredak svijeta predstavlja i svojevrsni eshatolo┼íki, uvjetno re─Źeno, “mesijanski” projekt ili pokret koji je po svom obimu mnogo zna─Źajniji, kompleksniji ali istovremeno po ljudski rod opasniji od svih ranije znanih planetarnih utopija, kao ┼íto su primjerice rani protestantski pokreti u Europi, arapski kalifat, ili pak nekada┼ínji “pakleni” komunisti─Źki planovi za svjetsku revoluciju.

Promatraju─çi svijet iz dana┼ínje perspektive, mo┼że se izvesti nedvosmislen zaklju─Źak da su sve te ranije utopije poslu┼żile samo kao preludij ili “predigra” koja je trebala dovesti do forme mondijalizma (globalne diktature) koji danas poznajemo. Trebalo je kroz sve ranije dru┼ítveno-politi─Źke sustave i totalitarne re┼żime (komunizam, bolj┼íevizam, fa┼íizam) testirati mehanizme kontrole ┼żivota pojedinaca, gra─Ĺana ili razli─Źitih dru┼ítvenih skupina, i sve to – in vivo (u┼żivo).

“Moralo se vidjeti do koje granice dr┼żava, koja ina─Źe ima sve poluge vlasti, mo┼że terorizirati stanovni┼ítvo. Dakle, koliko se mehanizmi iz teorije mogu primijeniti u praksi i da se vidi da li ta praksa mo┼że opstati; da se ljudi pretvore u robove – to je su┼ítina oblika vladavine koji bi iluminati (globalna elita) voljeli jednog dana da vlada u cijelom svijetu.

Dakle, da ─Źovje─Źanstvo bude porobljeno, ali ne u metafori─Źkom smislu, nego u bukvalnom: da se otmu svi svjetski resursi i da se distribucija svjetskog bogatstva napravi tako da je takozvana “zlatna milijarda” stanovni┼ítva dovoljna na zemlji … U toj hijerarhiji iluminatske vlasti, vrh vlasti je taj “luciferijanski kult” koji ┼żeli vladati svijetom, ispod njega je ne┼íto ┼íto se zove “Rothschild tribunal” i naravno za┼íto se ovaj Ha┼íki tribunal naziva tribunal … dakle, za┼íto se zove tribunal a ne sud?

On zaprano je sud, ali i jo┼í ne┼íto vi┼íe od toga. Eksperiment stvaranja birokratske dr┼żave je zapo─Źet u Rusiji, a onda je varijetet – vojna diktatura, kao oblik totalitarne vlasti napravljen u (nacisti─Źkoj) Njema─Źkoj. Pratili su se paralelno tokovi da se vidi ┼íto ─çe dati jedan sustav, a ┼íto ─çe dati drugi sustav … U jednom trenutku su (globalna iluminatska elita) ┼żeljeli okon─Źati eksperiment, i stvorili su, odnosno izmislili Drugi svjetski rat … “(Milan Vidojevi─ç).

Teorijski promatrano, ideologija Novog svjetskog poretka mo┼że se promatrati i tuma─Źiti na ─Źetiri osnovna i polazna razine:

Ekonomska razina – ideologija NWO podrazumijeva obavezno i potpuno uspostavljanje liberalnog kapitalisti─Źkog tr┼żi┼ínog sustava ┼íirom planete, bez obzira na teritorijalne, povijesne, etni─Źke ili kulturne razlike. Svi socio-ekonomski sustavi tj. dr┼żave, koji se javljaju kao nose─çi stupovi “socijalizma”, “socijalne i nacionalne pravde” i “socijalne za┼ítite” moraju biti prvo degradirani i obespravljeni, a potom najgrublje uru┼íeni kao relikti pro┼ílosti, da bi na kraju bili pretvoreni u dru┼ítvo apsolutno “slobodnog tr┼żi┼íta “, pod ─Źvrstom kontrolom globalne” nevidljive ruke “koja upravlja svjetskom vladom.

Geopoliti─Źka razina – Ideologija NWO daje bezuvjetnu i apsolutnu prednost zemljama koje u zemljopisnom, ekonomskom, duhovnom ali i politi─Źkom smislu ─Źine “Zapad”, u odnosu na zemlje omra┼żenog “Istoka”. Neke povijesne povr┼íne i eksperimentalne “alijanse” Zapada s Istokom tijekom Drugog svjetskog rata (kapitalisti─Źki Zapad i komunisti─Źka Rusija protiv nacional-socijalisti─Źke Njema─Źke) nisu odavno u “opticaju” u ideolo┼íkim kuhinjama “globalnog zakulisnog menad┼żmenta.


Pitamo se za┼íto? Odgovor na to pitanje je posve jednostavan, ukoliko na objektivan na─Źin promatramo geopoliti─Źke igre koje SAD preko NATO-a danas provodi na planetarnoj geostrate┼íkoj “┼íahovskoj plo─Źi”.

Nacisti─Źka Njema─Źka Drugog svjetskog rata je bila, danas je to potpuno jasno za sve one koji imaju o─Źi da bi vidjeli, dijete i projekt elite o kojoj sve ovo vrijeme govorimo, dakle, upravo tog globalnog menad┼żmenta koji danas, na svim poljima, radi na formiranju jedne svjetske vlade, tako da se na taj na─Źin mo┼że prije govoriti o svojevrsnoj zakulisnoj i pli┼íanoj kolaboraciji SAD i Velike Britanije s Njema─Źkom, promatrano u klju─Źu zajedni─Źkog “zapadnog pogleda na svijet”, negoli nekom udru┼żivanju “slobodoljubivog i pravdoljubivog” Zapada sa Rusijom, a protiv navodno “sumanutog” Adolfa i njegove nacisti─Źke vojne ma┼íinerije.

To─Źnije, Drugi svjetski rat i nije bio rat protiv “ludog Hitlera” kako nam je “ubrizgavano u mozgove” kroz na┼íe u mnogo ─Źemu namjerno i planski “prilago─Ĺene” ┼íkolske programe (kontrole uma), ve─ç zapravo planski rat protiv Istoka,┬á voljeli je ili ne, kao posljednja brana od totalitarnog koncepta temeljenog na uspostavljanju i dominaciji jedne zakulisne svjetske vlade zapadnisti─Źkog tipa.

Etni─Źka razina – Novi svjetski poredak inzistira na maksimalnom rasnom, nacionalnom, etni─Źkom i kulturnom mije┼íanju i preplitanju ljudi, stavljaju─çi naglasak na kosmopolitizam velikih gradova. Svijet je “globalno selo”, a svi smo mi gra─Ĺani svijeta bez razlike – glavna je deviza ideologa “vrlog novog svijeta”.

Nacionalni “oslobodila─Źki” pokreti unutar raznih dr┼żava kojima je “nevidljiva iluminatska ruka” kroz povijest manipulirala u njenoj bespo┼ítednoj borbi protiv monarhija, nacionalizama imperijalnog tipa, bi─çe odlu─Źno potisnuti ili uni┼íteni, i kao takvi ba─Źeni na smetli┼íte povijesti po┼íto su odigrali ulogu (korisnog idiota) koju im je dodijelio globalni menad┼żment iz sjene. Istovremeno, nacionalne dr┼żave bi ubrzo, prema zamislima ideologa Novog svjetskog poretka, trebale postati staromodne i suvi┼ían okvir povezivanja ljudi, te da se otvoreno ustupi mjesto nadnacionalnim integracijskim tijelima, kao tijelima jedne i jedino dopu┼ítene i legitimne, budu─çe (svjetske) vlade.

Vjerska razina – Ideologija NWO priprema dolazak u svijet jedne posebne misti─Źne figure, pojedinca, “mesije”, ─Źija bi pojava trebala uzdrma, naglo promijeni ili pak sru┼íi sve postoje─çe slu┼żbene religijsko-vjerske koncepte koji, prema “globalnim menad┼żerima”, predstavljaju smetnju za uspostavljanje jednog novog centraliziranog, globalnog religijskog, “New Age” pogleda na svijet, kao svojevrsnog sinkretizma duhovnog lutanja, i u krajnjoj instanci – ni┼ítavila i praznine. Ideolozi mondijalizma su uvjerili sebe, a sve vi┼íe rade na tome da putem medija ili glazbene i filmske industrije uvjere sveop─çe, ve─ç u velikoj mjeri, zavedeno i obezduhovljeno ─Źovje─Źanstvo kako ─çe se, tobo┼że, u svijet “spustiti” novi (po iluminatskom ukusu) Mesija koji treba otkriti zakone jedne nove – a tada ─çe biti predstavljeno – jedino ispravne i istinite religije.

Dolazak novog “Krista” pratiti ─çe naravno i raznorazna spektakularna ─Źuda i ─Źudesa koja ─çe se tih dana odigravati na nebu i na zemlji, a za ┼íto ─çe ve─ç pobrinuti – u domeni stvaranja privida, opsjena i hologramskih projekcija – vi┼íe nego dobro istrenirana i uigrana holivudska A filmska produkcija. Naravno da ─çe se zadojenici i ovisnici o “Farmi”, “Velikog brata” i ostalih postmodernih reality show-a ove “apokalipti─Źne” predstave do─Źekati na koljenima sa jezikom do poda, uz vapaj i zapomaganje za tim toliko “o─Źekivanim” mesijom, koji treba da ih kona─Źno izbavi iz ovog njihovog, ve─ç sada, u─Źmalog moralnog i duhovnog stanja.

Jer, poznato je “nevidljivoj ruci” Novog svjetskog poretka sa kakvim to “oblicima ┼żivota” (da ne ka┼żem ljudima, jer je pojam “─Źovjek” mnogo kompleksnija i sadr┼żajnija kategorija) ima posla, te ─çe kako scenarij tako i ─Źitava scenografija silaska “spasitelja svijeta” biti prilago─Ĺena opskurnim duhovnim percepcijama “farmoida” i “big brother robotoida”. Novi ateizam, otvoreno bogoborstvo, luciferijanstvo i vje┼íti─Źarenje ili pak spiritualizam, prema kreatorima Novog svjetskog poretka, trebaju biti zamaskirani u─Źenjem o novoj “naprednoj” religiji na koju ─çe nasjesti svi oni kojima nije dano da “vide”. Ali, netko je ro─Ĺen samo da postane plijen, i u tome nema ni┼íta spornog, naravno.

Kako se stvari odvijaju danas, sve ovo prethodno iznijeto je sve izvjesnija slika budu─çeg “vrlog” svijeta koju su skrojili magovi i tehnokrati NWO-a grupirani u trilateralnoj povjerenstvu, Bilderberg grupi, ameri─Źkom Vije─çu za vanjske odnose i drugim tajnim ili polutajnim skupinama koje bi mogle vrlo uskoro, mnogo otvorenije i sadr┼żajnije odlu─Źivati ÔÇőÔÇőo ┼żivotu svih nas postmodernih hiberniranih “reality robova”.

Iz tog razloga, potrebno je da se svi vi, bezbri┼żno uljuljkani, probudite ┼íto je prije mogu─çe, iako ─Źak vi┼íe nisam ni posve siguran da bi bu─Ĺenje i u ovom trenutku bilo pravovremeno, kako biste “stigli na vlak” koji vozi u kakvu-takvu slobodu.

A mo┼żda ste, ipak, samo ro─Ĺeni da budete plijen? Ili mo┼żda robovi?

Biti Jozef K.?

 
 
(vestinet.rs/uredio: nsp)
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12313"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,