Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » NEVIDLJIVO CARSTVO – Definicija Novog Svjetskog Poretka

NEVIDLJIVO CARSTVO – Definicija Novog Svjetskog Poretka

neviljivi imperijSnažni dokumentarni film Jason Bermas-a pod imenom NEVIDLJIVO CARSTVO razotkriva NEKE, ali NE SVE ljude i grupe iza Novog Svjetskog Poretka, pokazujući puno detalja onih koji su razotkriveni, kako vođe u svijetu ne samo da kuju zavjeru da bi pomogli diktatorskoj globalnoj vladi privatno, već su i otvoreno stvorili svoje vlastite agende stotine puta u javnosti.

Riječi ljudi poput Papa Pavao VI, Paul Wolfowitz, Michael Mullen, David Cameron, Gordon Brown, Tony Blair, George W. Bush, George HW Bush i mnogi drugi su istaknute, stoga se Nevidljivo Carstvo temelji na činjenicama,a NE NA FIKCIJI.

Nevidljivo carstvo je doista sve zavjera i NIKAKVA TOERIJA, dokazujući bez sumnje kako bogate obitelji, šefovi država, industrije i medija imaju i igraju svoju ulogu u podmukloj zavjeri, radeći zajedno da bi upravljli narode kroz nevladine skupine poput: Savjet za Inozemne Odnose, Trilateralna komisija i Bilderberg grupa, i također kroz organizaciju Ujedinjenih naroda, što je dovelo do sustava Svjetske vlade Novog Svjetskog Poretka .

Nevidljivi Carstvo također katalogizira primarna kaznena poduzeća kroz koje se financira, upravlja i napreduje AGENDA – Vlada kontrolira promet droge, teror lažnih napada (false flag), bankarske prevare, ratove i države sponzoriranih atentata.

Svjetska tiranija ne dolazi, ona je već ovdje.
 

 
 
(wearechange.si, youtube.com/uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12037"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,