Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » NEVIDLJIVO CARSTVO – Definicija Novog Svjetskog Poretka

NEVIDLJIVO CARSTVO – Definicija Novog Svjetskog Poretka

neviljivi imperijSna┼żni dokumentarni film Jason Bermas-a pod imenom NEVIDLJIVO CARSTVO razotkriva NEKE, ali NE SVE ljude i grupe iza Novog Svjetskog Poretka, pokazuju─çi puno detalja onih koji su razotkriveni, kako vo─Ĺe u svijetu ne samo da kuju zavjeru da bi pomogli diktatorskoj globalnoj vladi privatno, ve─ç su i otvoreno stvorili svoje vlastite agende stotine puta u javnosti.

Rije─Źi ljudi poput Papa Pavao VI, Paul Wolfowitz, Michael Mullen, David Cameron, Gordon Brown, Tony Blair, George W. Bush, George HW Bush i mnogi drugi su istaknute, stoga se Nevidljivo Carstvo temelji na ─Źinjenicama,a NE NA FIKCIJI.

Nevidljivo carstvo je doista sve zavjera i NIKAKVA TOERIJA, dokazuju─çi bez sumnje kako bogate obitelji, ┼íefovi dr┼żava, industrije i medija imaju i igraju svoju ulogu u podmukloj zavjeri, rade─çi zajedno da bi upravljli narode kroz nevladine skupine poput: Savjet za Inozemne Odnose, Trilateralna komisija i Bilderberg grupa, i tako─Ĺer kroz organizaciju Ujedinjenih naroda, ┼íto je dovelo do sustava Svjetske vlade Novog Svjetskog Poretka .

Nevidljivi Carstvo tako─Ĺer katalogizira primarna kaznena poduze─ça kroz koje se financira, upravlja i napreduje AGENDA – Vlada kontrolira promet droge, teror la┼żnih napada (false flag), bankarske prevare, ratove i dr┼żave sponzoriranih atentata.

Svjetska tiranija ne dolazi, ona je ve─ç ovdje.
 

 
 
(wearechange.si, youtube.com/uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12037"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,