Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE » John F. Kennedy Razotkriva Novi Svjetski Poredak – 27. travnja 1961

John F. Kennedy Razotkriva Novi Svjetski Poredak – 27. travnja 1961

JFK ubojstvoU svom obraćanju pred Udrugom američkih novinskih izdavača, John F. Kennedy je govorio o “monolitnoj i nemilosrdnoj zavjeri” koja vlada svijetom. Taj govor je bio očito onaj koji zapečatio njegovu sudbinu.

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

Ispod se nalazi transkript govora Johna F. Kennedyja
Govor je održan pred Udrugom američkih novinskih izdavača, 27. travnja 1961:

“Sama riječ “tajnovitost” je odbojna u slobodnom i otvorenom društvu, i nama je kao narodu urođeno i povijesno da smo protivni tajnim društvima, tajnim zakletvama i tajnim postupcima. Zaključili smo davno da opasnosti od prekomjernog i neopravdanog prikrivanja relevantnih činjenica daleko nadmašuje opasnosti koje su navedene da ga opravdavaju. Čak i danas, mala je vrijednost u protivljenju prijetnji zatvorenog društva imitirajući svoja proizvoljna ograničenja.

“Čak i danas, mala je vrijednost u osiguranju opstanka našeg naroda ako naša tradicija ne preživi s njim. I ta vrlo ozbiljna opasnost, koja je najavila potrebu za povećanom sigurnosti, će se zgrabiti od onih zabrinutih da bi proširila svoj smisao samih granica službene cenzure i skrivanja. To ja ne namjeravam dopustiti u onoj mjeri u kojoj je to u mojoj kontroli. I nema službenika moje uprave, bilo da je njegov čin visoki ili niski, civilni ili vojni, koji treba tumačiti moje riječi ovdje večeras kao opravdanje da se cenzuriraju vijesti, da obuzdaju neslaganje, da prikriju svoje pogreške ili uskratiti iz tiska javne činjenice koje oni zaslužuju znati.”

“Jer smo suprotstavljeni širom svijeta od strane monolitne i nemilosrdne urote koja se oslanja na tajna sredstva i širi svoju sferu utjecaja – na infiltraciju umjesto invazije, na subverziju umjesto izbora, na zastrašivanje umjesto slobodnog izbora, na gerilace po noći umjesto vojske po danu. To je sustav koji ima regrutirane ogromne ljudske i materijalne resurse u izgradnji čvrstog pletiva, vrlo učinkovitog stroja koji kombinira vojne, diplomatske, obavještajne, ekonomske, znanstvene i političke operacije. Njegova priprema je u tajnosti, i nije objavljena. Njegove pogreške su zakopane, a ne istaknute. Njegovi disidenti su ušutkani, a ne hvaljeni. Njegovi troškovi i izdaci se ne dovode u pitanje, glasina se ne printa, niti jedna tajna nije razotkrivena.”

“Bez rasprave, bez kritike, bez uprave i nijedna zemlja ne može uspjeti – i nijedna republika ne može preživjeti. To je razlog zašto atenski zakonodavac Solon odredio zločin za svakog građanina koji bježi od rasprave i polemike. I to je razlog zašto je naš tisak zaštićen od strane Prvog (naglašeno) amandmana – jedini posao u Americi koji je posebno zaštićen Ustavom – ne prvenstveno da zabavlja i uveseljava, ne da naglašava trivijalnost i osjećajanost, ne zato da “daje javno ono što želi” – već da informira, pobuđuje, da odbija, da izrazi naše opasnosti i naše mogućnosti, da pokaže naše krize i naše izbore, da vodi, da educira, a ponekad čak i pobudi bijes javnog mnijenja.”

“To znači veću pokrivenost i analizu međunarodnih vijesti – to više nije daleko i strano, već nadohvat ruke i na lokalnoj razini. To znači veću pozornost na poboljšanju razumijevanja vijesti, kao i poboljšani prijenos. A to znači, konačno, da vlada na svim razinama, mora ispuniti svoju obvezu da nam omogući najveće moguće informacije izvan granica najuže nacionalne sigurnosti …”

“I to je tako sve do tiskarskog stroja – do rekordera u čovjekovim djelima, čuvar svoje savjesti, kurir njegovih vijesti – da ćemo tražiti snage i pomoći, uvjeren da ćemo uz vašu pomoć čovjeku biti ono za što je bio rođen: slobodan i nezavisan “.

Oliver Stone pokazuje u filmu “JFK” skupinu koja je ubila predsjednika. To je onda kad se nađu u parku uz Washington Memorial i pitaju se “tko bi imao moć učiniti sve ovo”, i vraćaju se natrag i njih dvojica postaju dvije male točkice na klupi u parku. Od vrha do dna zaslona, ​​na lijevoj strani možete vidjeti cijeli simbol spomenika, obelisk pravog tajnog društva nadasve mala masonska institucija vanjskog trijema na dnu. Pravi dječaci.

Pravi dječaci su ustanova kako vidite. To su oni koji su ga ubili. Nakon toga će uslijediti govor koji je dao JFK u Waldorf Astoria hotelu u New Yorku 27. travnja 1961. On je dao ovaj govor pred Udrugom američkih novinskih izdavača. Trajanje je oko 19 minuta ili približno tako. Uvijek ste ga imali.

Oni su još uvijek ovdje danas i govor je bio taj koji zapečatio njegovu sudbinu. To je bio pravi razlog zašto je ubijen JAVNO. Javno pogubljen s lukavstvu kako su rekli Visoki masoni. To je učinjeno vješto na otvorenom dok se vozio na suncu i njegova glava je bila tamo na čistini.

 
(knowledgeoftoday.org)

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,