Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Vatikan i Vitezovi Malte: Vlasnici najvećih svjetskih banaka, Korporacija, Tajnih društava

Vatikan i Vitezovi Malte: Vlasnici najvećih svjetskih banaka, Korporacija, Tajnih društava

Katolička crkva je najveća financijska snaga, akumulator bogatstva i vlasnik nekretnina u postojanju svijeta; najveći posjednik materijalnih dobara od bilo koje druge jedinstvene institucije, korporacije, banke, gigantskog kartela, vlade ili država cijelog svijeta.

 

 
Papa , kao vidljivi vladar ovog golemog nemjerljivog bogatstva, je stoga najbogatiji pojedinac dvadesetog stoljeća. Nitko ne može realno procijeniti koliko je vrijedan u smislu milijardi dolara! Ipak, licemjer je nedavno izjavio komentar o Occupy Wall Streetu, Occupy Together i ljudima koji prosvjeduju, što ga je pokazalo kao da brani jednakost svih – dok u isto vrijeme on i njegova korumpirana organizacija koja gomila bogatstvo dječjom trgovinom, zloupotrebom masa, držeći ih u neznanju i infiltrirajući se u narod, politiku, gospodarstvo, obrazovanje, i u još mnogo toga.
 
Vitezovi Malte Papa Vatikan

 
Mnogi ljudi nisu shvatili da su Isusovci u stvari jedan od mnogih korumpiranih vjerskih redova zle organizacije poznata kao Katoličke crkve. Vatikan namjerno koristi različite nazive – staropravilo “podijeli pa vladaj” – čine upravo to, da se infiltriraju u narode bez da će itko ikada biti u mogućnosti sastaviti sve dijelove slagalice zajedno i otkriti sve organizirane zločine koji su provedeni u svijetu.
 

 
Crkva Država
 
 
izvor: knowledgeoftoday.org, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11529"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,