Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Vatikan i Vitezovi Malte: Vlasnici najve─çih svjetskih banaka, Korporacija, Tajnih dru┼ítava

Vatikan i Vitezovi Malte: Vlasnici najvećih svjetskih banaka, Korporacija, Tajnih društava

Katoli─Źka crkva je najve─ça financijska snaga, akumulator bogatstva i vlasnik nekretnina u postojanju svijeta; najve─çi posjednik materijalnih dobara od bilo koje druge jedinstvene institucije, korporacije, banke, gigantskog kartela, vlade ili dr┼żava cijelog svijeta.

 

 
Papa , kao vidljivi vladar ovog golemog nemjerljivog bogatstva, je stoga najbogatiji pojedinac dvadesetog stolje─ça. Nitko ne mo┼że realno procijeniti koliko je vrijedan u smislu milijardi dolara! Ipak, licemjer je nedavno izjavio komentar o Occupy Wall Streetu, Occupy Together i ljudima koji prosvjeduju, ┼íto ga je pokazalo kao da brani jednakost svih – dok u isto vrijeme on i njegova korumpirana organizacija koja gomila bogatstvo dje─Źjom trgovinom, zloupotrebom masa, dr┼że─çi ih u neznanju i infiltriraju─çi se u narod, politiku, gospodarstvo, obrazovanje, i u jo┼í mnogo toga.
 
Vitezovi Malte Papa Vatikan

 
Mnogi ljudi nisu shvatili da su Isusovci u stvari jedan od mnogih korumpiranih vjerskih redova zle organizacije poznata kao Katoli─Źke crkve. Vatikan namjerno koristi razli─Źite nazive – staropravilo “podijeli pa vladaj” – ─Źine upravo to, da se infiltriraju u narode bez da ─çe itko ikada biti u mogu─çnosti sastaviti sve dijelove slagalice zajedno i otkriti sve organizirane zlo─Źine koji su provedeni u svijetu.
 

 
Crkva Dr┼żava
 
 
izvor: knowledgeoftoday.org, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11529"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,