Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Talijanski tisak: Tajni sastanak Bilderberg grupe u Rimu dijelio Hotel s Međunarodnim filmskim Festivalom ?!

Talijanski tisak: Tajni sastanak Bilderberg grupe u Rimu dijelio Hotel s Međunarodnim filmskim Festivalom ?!

Bilderberg-GrupaRazne novine i online članci u Italiji javljaju da se dobar dio Bilderberg grupe, barem njih 80, okupio u Rim-u ovaj tjedan na tajnom sastanaku u vezi daljnjeg planiranja Euro financijske krize i nereda koji su nastali kao rezultat.

Ovaj sastanak je posebno neobičan jer je tako mali i neformalan, ali je moguće da su možda promjenili svoju taktiku nakon masovnog prosvjeda na ovogodišnjim Bilderberg prosvjedima u Virginiji. Također je moguće da su ti manji sastanci događaju sve vrijeme, ali su uvijek bili u mogućnosti “kliziti ispod radara”.

Ovaj susret je također neobičan, jer oni nisu iznajmili cijeli hotel, u stvari, oni su koristili hotel koji je bio domaćin masovnom događaju, u isto vrijeme. Hotel kojeg su izabrali je “De Russi”, koji je mjesto održavanja ovogodišnjeg Međunarodnog filmskog festivala, tako da je to bila glavna pogreška u rasporedu ili pokušaj da se skrije u sjeni festivala.

Unatoč svoj strci oko hotela ovaj tjedan, lokalne novine su mogle objaviti detaljni popis onih koji pohađaju događaj. Većina medija koja je pokrivala sastanak sugerirala je da je tema rasprave bila – novi povjerenik za Španjolsku, Grčku, Italiju i druga područja Europske unije koje su u strašnoj ekonomskoj krizi.

Prema jednom prevedenog članka:

“Čini se kao provokacija. Bilderberg Grupa se sastaje u tajnosti u Rimu. Vjerojatno da bi odlučila o sudbini (a možda i o povjereniku) Italije, Grčke i Španjolske. U tajnosti, ali na krivom mjestu, jer je hotel izabran za sastanak, De Russie, ovih dana pod opsadom novinara, fotografa i obožavatelja u nazočnosti zvijezda koje sudjeluju na međunarodnom filmskom festivalu u glavnom gradu. Dobar pokušaj, čak i ako je Mega Vertice (mi ne znamo, da li  će također prisustvovati Mario Monti) strogo iza zatvorenih vrata. I, unatoč pozornosti prema Festivalu, ne postoji službeni trag ovog događaja u talijanskim medijima. Vijest se prenijela preko nekoliko web stranica i novina Libero. “

Iznenađujuće, postoji zapis i popis nazočnih, u rasponu od međunarodnih bankara do svjetskih političkih vođa.  Prevedeni članak talijanskih medija također ima dva odvojena dijela popisa raznih Bilderberg članova koji su nazočili sastanku u Rimu.

Lokalni listovi su procijenili troškove događaja na 100 eura, za 80 ljudi na sastanku.

Samo ove protekle godine u 2012, Bilderberg grupa je imala svoju najnoviji sastanak velikih razmjera u Virginiji, i ovaj put je broj prosvjednika narasao eksponencijalno.

Bilderberg sastanak u SAD-u ove godine je vrlo vjerojatno obrađivao teme u SAD-u i na Bliskom istoku, te se vrlo malo pričalo o krizi u Europi. Ovaj hitni sastanak u Europi dokazuje da su teme ovog sastanka bile novi prosvjedi koji su najnovije zahvatili Španjolsku i Portugal, a koji se također upravo sada događaju, uz znatni kolaps svih infrastrukturi. Planovi Brilderberga su se očito oteli kontroli, i potrebno je novo planiranje, te ovakav razmjer krize nisu planirali.

Ostali izvori za ovaj članak uključuju:

- La Setta Dei Potenti Colta Sul Fatto: Oggi Vertice a Roma

- Il “club” Bilderberg a Roma Per commissariare l’Italia

-La riunione del Gruppo Bilderberg Romi. Ci Sara anche Monti?
 

 
 
izvor: theintelhub.com.com, youtube.com / uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11411"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,