Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Talijanski tisak: Tajni sastanak Bilderberg grupe u Rimu dijelio Hotel s Me─Ĺunarodnim filmskim Festivalom ?!

Talijanski tisak: Tajni sastanak Bilderberg grupe u Rimu dijelio Hotel s Me─Ĺunarodnim filmskim Festivalom ?!

Bilderberg-GrupaRazne novine i online ─Źlanci u Italiji javljaju da se dobar dio Bilderberg grupe, barem njih 80, okupio u Rim-u ovaj tjedan na tajnom sastanaku u vezi daljnjeg planiranja Euro financijske krize i nereda koji su nastali kao rezultat.

Ovaj sastanak je posebno neobi─Źan jer je tako mali i neformalan, ali je mogu─çe da su mo┼żda promjenili svoju taktiku nakon masovnog prosvjeda na ovogodi┼ínjim Bilderberg prosvjedima u Virginiji. Tako─Ĺer je mogu─çe da su ti manji sastanci doga─Ĺaju sve vrijeme, ali su uvijek bili u mogu─çnosti “kliziti ispod radara”.

Ovaj susret je tako─Ĺer neobi─Źan, jer oni nisu iznajmili cijeli hotel, u stvari, oni su koristili hotel koji je bio doma─çin masovnom doga─Ĺaju, u isto vrijeme. Hotel kojeg su izabrali je “De Russi”, koji je mjesto odr┼żavanja ovogodi┼ínjeg Me─Ĺunarodnog filmskog festivala, tako da je to bila glavna pogre┼íka u rasporedu ili poku┼íaj da se skrije u sjeni festivala.

Unato─Ź svoj strci oko hotela ovaj tjedan, lokalne novine su mogle objaviti detaljni popis onih koji poha─Ĺaju doga─Ĺaj. Ve─çina medija koja je pokrivala sastanak sugerirala je da je tema rasprave bila – novi povjerenik za ┼ápanjolsku, Gr─Źku, Italiju i druga podru─Źja Europske unije koje su u stra┼ínoj ekonomskoj krizi.

Prema jednom prevedenog ─Źlanka:

“─îini se kao provokacija. Bilderberg Grupa se sastaje u tajnosti u Rimu. Vjerojatno da bi odlu─Źila o sudbini (a mo┼żda i o povjereniku) Italije, Gr─Źke i ┼ápanjolske. U tajnosti, ali na krivom mjestu, jer je hotel izabran za sastanak, De Russie, ovih dana pod opsadom novinara, fotografa i obo┼żavatelja u nazo─Źnosti zvijezda koje sudjeluju na me─Ĺunarodnom filmskom festivalu u glavnom gradu. Dobar poku┼íaj, ─Źak i ako je Mega Vertice (mi ne znamo, da li┬á ─çe tako─Ĺer prisustvovati Mario Monti) strogo iza zatvorenih vrata. I, unato─Ź pozornosti prema Festivalu, ne postoji slu┼żbeni trag ovog doga─Ĺaja u talijanskim medijima. Vijest se prenijela preko nekoliko web stranica i novina Libero. “

Iznena─Ĺuju─çe, postoji zapis i popis nazo─Źnih, u rasponu od me─Ĺunarodnih bankara do svjetskih politi─Źkih vo─Ĺa.┬á Prevedeni ─Źlanak talijanskih medija tako─Ĺer ima dva odvojena dijela popisa raznih Bilderberg ─Źlanova koji su nazo─Źili sastanku u Rimu.


Lokalni listovi su procijenili tro┼íkove doga─Ĺaja na 100 eura, za 80 ljudi na sastanku.

Samo ove protekle godine u 2012, Bilderberg grupa je imala svoju najnoviji sastanak velikih razmjera u Virginiji, i ovaj put je broj prosvjednika narasao eksponencijalno.

Bilderberg sastanak u SAD-u ove godine je vrlo vjerojatno obra─Ĺivao teme u SAD-u i na Bliskom istoku, te se vrlo malo pri─Źalo o krizi u Europi. Ovaj hitni sastanak u Europi dokazuje da su teme ovog sastanka bile novi prosvjedi koji su najnovije zahvatili ┼ápanjolsku i Portugal, a koji se tako─Ĺer upravo sada doga─Ĺaju, uz znatni kolaps svih infrastrukturi. Planovi Brilderberga su se o─Źito oteli kontroli, i potrebno je novo planiranje, te ovakav razmjer krize nisu planirali.

Ostali izvori za ovaj ─Źlanak uklju─Źuju:

- La Setta Dei Potenti Colta Sul Fatto: Oggi Vertice a Roma

- Il ÔÇťclubÔÇŁ Bilderberg a Roma Per commissariare l’Italia

-La riunione del Gruppo Bilderberg Romi. Ci Sara anche Monti?
 

 
 
izvor: theintelhub.com.com, youtube.com / uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11411"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,