Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA » NADA?! Recite glasno DA za poraz Monsanta – Glasajte ZA Prijedlog 37.

NADA?! Recite glasno DA za poraz Monsanta – Glasajte ZA Prijedlog 37.

stop monsanto prijedlog 37Na 6. studenog ove godine svi oni koji preziru GMO i Monsanto će biti na čekanju za ishod jednog prijedloga, koji ako prođe, bi mogao srušiti GMO carstvo u Sjedinjenim Američkim Državama i u drugim zemljama širom svijeta.

Prijedlog 37, Kalifornijsko je pravo znati Genetskim Modificirani Zakon o hrani, – glasačka inicijativa generirana uz pomoć građana koja će propisivati obvezno označavanje GMO proizvoda u Kaliforniji. Ako se prijedlog 37. izglasa, tada će:

a) Zahtijevaju označavanja na sirovoj ili prerađenoj hrani ponuđenoj potrošačima na prodaju, ako je hrana napravljena od biljaka ili životinja s promjenjenim genetskim materijalom na određeni način.

b) Zabraniti označavanje ili oglašavanje takve hrane kao “prirodne”.

c) Izuzeće od ovog zahtjevaju namirnice koje su “organski certificirane; nenamjerno proizvedene s genetski modificiranim materijalom, izrađene od životinja koje su hranjene ili ubrizgavane genetski modificirani materijal, ali ne i genetski samih projektiranih; obrađene ili sadrže samo male količine genetski modificiranih sastojaka; određenih za liječenje u medicinskim uvjetima; one koje su prodane za izravnu konzumaciju, kao što je u restoranu; ili alkoholna pića “

Prijatelji, ovo je trenutak koji smo čekali. Ovo je naša najperspektivnija prilika za postići ono za što smo svi radili tako teško, već duže vrijeme. Ako ne pobijedimo, mi možda nikada nećemo imati ponovnu priliku.

Prema Organskoj Potrošačkoj Udruzi, mi smo trenutno ispred 3 naprema 1 u Kaliforniji na ovom glasovanju (znači da prolazi prijedlog 37). Monsanto i druge biotehnološke tvrtke znaju koliko je to veliko. Nedavne statistike pokazuju da su već uložili nekih 37 milijuna dolara na televizijske oglase pune dezinformacija i laži kao posljednji pokušaj da poraze Prijedlog 37. Oni su uspjeli s ovom taktikom u prošlosti u drugim državama.

Ne možemo dopustiti da pobijede ovaj put.

Mnoge države su pokušali donijeti zakone za GMO obilježavanje u prošlosti i nisu uspjele jer zakon nije bio generiran od strane građana i vladini dužnosnici su se uspaničili pod prijetnjom tužbe od strane Monsanta. Najnovija država je bila Vermont. Kalifornija je osmo po veličini gospodarstvo na svijetu, ako se smatra kao zemlja. Donošenje ovog zakona će postaviti presedan za GMO označavanju u drugim državama. Mnogi stručnjaci kažu da ako prijedlog 37. prođe u Kaliforniji, GMO označavanje može postati i kao nacionalni zakon. To je ono što mi želimo.

Vjerovali ili ne, mnogi Amerikanci još uvijek ne znaju što GMO je.

Kada su namirnice označene kao GMO, čak i Monsanto priznaje da je to ekvivalentu kao da postave lubanju i prekrižene kosti na proizvod. Prodaja će se strmoglaviti, dobra riječ o lošem GMO će se širiti poput šumskog požara. To je ono što želimo, a sada je naša prilika da se provede koban udarac GMO horor stroju.

90% Amerikanaca želi GMO označavanje. Zašto ga ne bismo imali? Vi znate odgovor – moć, pohlepa, novac, laži, i korupcija na štetu našeg zdravlja.

Ajmo svi odraditi naš dio sada kako bi bili sigurni da većina građana Kalifornije znala što je gore. Mi ne želimo Monsanto i njihovi prijatelji imaju bilo kakve šanse za pobjedu. Evo što možete učiniti, molimo učinite to danas, tako da imamo što više moguće vremena za širenje riječi:

1. Pošaljite e-mail svima koje poznajete u Kaliforniji i recite im da glasuju DA za PRIJEDLOG 37.

2. Postavite ovo na FB stranici, uz ovaj link na ovaj članak:

  • Prijatelji Kalifornije i Svijeta , molimo Vas da glasate DA Prijedlogu 37. u studenom za obvezno označavanje GMO-a u našoj hrani.
  • Molimo Vas da sve svoje Kalifornija e-mail i Facebook kontakte da glasaju “DA na Prijedlog 37.”

3) Molimo da se pridružite GEM (pokret za iskorjenjivanje GMO-a).

Sigurno je reći da budućnost hrane, naše zdravlje, i zdravlje naše planete ovisi o tom glasovanju, sada manje od mjesec dana. Ako mi građani ne pobijedimo, onda smo izgubili ključnu priliku, a možda i našu posljednja šansa za neko vrijeme. Ako mi pobijedimo, imat ćemo najveću stranku ikad!

Molimo odradite svoj dio, danas. Trebamo VAS !

Video: Građani imaju pravo znati: Glasajte Da na Prijedlog 37 …

 

 
izvor: wakeup-world.com, youtube
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11051"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,