Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » POVJESNIČARI: Prvi korpus mladeži domovinske sigurnosti u Americi sliči na Hitlerovu mladež

POVJESNIČARI: Prvi korpus mladeži domovinske sigurnosti u Americi sliči na Hitlerovu mladež

obama hitler mladež7. listopada 2012. Vicksburg. Savezna vlada proziva FEMA korpus. Ali oni dočaravaju sjećanja na Hitlerovu mladež od 1930. godine u Njemačkoj. Bez obzira na njihovo ime, Ministarstvo domovinske sigurnosti (MDS) je upravo osnovalo svoj prvi razred od 231 mlada člana.

Djeca u dobi od 18 do 24, regrutirani od predsjednikovih AmeriCorp volontera, oni predstavljaju prvi val MDS-ovog omladinskog zbora, dizajniranog posebno za puno radno vrijeme, plaću, čvrstu FEMA vojsku mladih po cijeloj zemlji.

Na 13. rujan 2012, Ministarstvo domovinske sigurnosti dalo je svoju prvu klasu diplomanata FEMA korpusa koji će biti prvi na zapovijedi. Ideja da se volonterske sile od nekoliko desetaka tisuća volontera raspršili diljem zemlje kako bi se pomoglo u vrijeme prirodnih katastrofa, zvuči odlično, a detalji i raspored ove nove vladine vojske je malo neobičan, ako ne i uznemirujuć.

MDS podiže oružanu vojsku

Prvi problem ako se jedan nađe s ovom “novom” vojskom je činjenica da su to samo djeca. Da, 18 godina je općenito punoljetstvo

korpus domovinske sigurnosti mladež

Inauguracija MDS mladeži

uz pomoć kojeg osoba može potpisati ugovor, u vojnu službu ili mu se sudi kao odrasloj osobi. Ali pitajte bilo kojeg roditelja – za 18, 20 ili čak 24-godišnjaka i reći će vam da je on još uvijek naivan, lako-utjecajan klinac.

Drugi problem s ovom najavom i programom je njegov tajming. Tijekom protekle dvije godine, predsjednik Obama je potpisao brojne izvršne naloge za obustavu svih građanskih i ustavnih prava i predao upravljanje FEMA-i u Americi pod Vojnim zakonom. Također u to vrijeme, domaće savezne agencije pod MDS-om, uključujući FEMA-u, su naručile milijarde komada streljiva, kao i odgovarajućeg vatrenog oružja. Doduše, ovo novo oružje i streljivo se ne bi treblo koristiti u nekom dalekom ratu ili u borbi protiv šumskih požara u Kaliforniji, već na ulicama Amerike.

Čudna oklopna borbena vozila

Pojedinci diljem SAD-a su počeli izvještavati o čudnim, novim, jako naoružanim FEMA borbenim vozilima. Što bi katastrofalna agencija  poput FEMA-e trebala sa 2500 novih GLS oklopnih borbenih vozila? Prema podacima Agencije vlastitog mandata, kao i izvršnog reda predsjednika Obame, odgovor je “kontrola stanovništva” u vrijeme ratnog stanja.

Jedan set slika koja se učinila dostupnom pokazuje vagone i vagone novih MDS i FEMA oklopnih borbenih vozila, zajedno sa utorima za strojnicu. Oni označeni sa uobičajenom okrenutom američkom zastavom i naslovom “domovinske sigurnost”. Ispod toga se nalazi DHS logotip, na kojem također piše, “Provedba imigracije i carine”.  Slične znake na crnim vozilima s bijelim slovima također prikazuje i  POLICIJA / SPAŠAVANJE.

vozilo MDS

MDS oklopno borbeno vozilo


FEMA korpus

FEMA.in zamjenik, administrator Bogati Serino je pozdravio “indukcijsku svečanost” na inauguraciji prve klase članova FEMA korpusa. Prema MDS web stranici , “Članovi MDS korpusa će pomagati pri katastrofama, i oporavku nakon njih, pružajući podršku područjima, u rasponu od -  radeći izravno sa preživjelima sve do podržavanje centara za oporavak, djeleći vrijedne informacije o pripmemama za katastrofu i ublažavanja informacija prema javnošću.”

Serino opisuje što je prvi FEMA korpus je postignuto do sada, kao i gdje će biti uskoro na slijedećem poslu:

“Jučer smo dočekali 231 energična člana u prvom klasi FEMA korpusa ikada. Članovi su upravo završili svoj prvi mjesec treninga s našim partnerima, Korporacija za nacionalne i komunalne servise (CNCS) i jedan su korak bliže rada na polju u reakciji i oporavku kada se dese katastrofe. Oni će sada krenuti u FEMA Centar za “Domaću Pripremu” da bi provelii iduća dva tjedna treninga u njihovim FEMA specifičnim ulogama. Nakon što završe oba CNCS i FEMA treninga, ova 231 predana člana FEMA korpusa će biti osposobljena za rad u jednom od raznih uloga povezanih sa katastrofama, u rasponu od “Odnosa u Zajednicama” do “Centra podrške oporavka od nepogode”.

Regularna vojska

Za razliku od većine lokalnih timova za pomoć pri katastrofama koji su volonteri, treniraju povremeno i samo obavještavaju kada je katastrofa, FEMA korpus će biti plaćen, puno radno vrijeme, redovna vojska vladine mladosti.
FEMA zamjenik, administrator Sarino objašnjava, “Novi članovi, koji se kreću u dobi 18-24 godine starosti, doprinijet će posvećenoj, obučenoj, i pouzdanoj radnoj snazi katastrofe, radeći puno radno vrijeme, deset mjeseci u saveznoj pomoći na katastrofama i naporima oporavka”.

Na kraju je uz objavu najava prve diplomirane klase FEMA korpusa mladih, Sarino opisuje njegovu i Agencijsku viziju budućnosti, ona gdje “FEMA korpus postavlja temelje za novu generaciju menadžera za hitne slučajeve.”

MDS se sama naoružava

Kao što smo detaljno u 28. kolovoza u Whiteout Press člankuPovijest nabavke MDS streljiva“, federalna Agencija Hitnog Managementa, svaki dan sve više i više izgleda kao vojska .

Web stranica nabava Savezne vlade zapravo navodi MDS zahtjeve za ponude da ga opskrbljuju sa streljivom i vojnim naoružanjem. Sve nalozi navedeni u gornjem članku, uključujući i naloge za stotine milijuna komada streljiva, javno su dostupni na http://www.fbo.gov .

MDS naoružavanje

Naoružavanje Ministarstva domovinske siguranosti

Jedan pogled na grafikon MDS kupovine streljiva u proteklom desetljeću otkriva drastičan porast naloga za kupovinu metaka, u ukupnom iznosu više milijardi. Ostali grafikoni dostupni online pokazuju sličnan drastičan šiljak u kupnji pratećeg oružja od strane Ministarstva domovinske sigurnosti.

Za što se savezna vlada SAD-a priprema?

I zašto imamo osjećaj da treba vojsku opranog mozga još od mladosti, milijune oružja, tisuće oklopnih borbenih vozila i doslovno milijarde komada streljiva, koji će pružiti olakšanje američkom narodu tijekom prirodnih katastrofa?

Svaki povjesničar će vam reći da to zvuči više kao naoružavanje Hitlerove mladeži nego vojske prve pomoći koja se bori protiv šumskih požara i uragana.

hitler mladež MDS
 
izvor: whiteoutpress.com, infowars.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10940"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,