Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » POVJESNI─îARI: Prvi korpus mlade┼żi domovinske sigurnosti u Americi sli─Źi na Hitlerovu mlade┼ż

POVJESNI─îARI: Prvi korpus mlade┼żi domovinske sigurnosti u Americi sli─Źi na Hitlerovu mlade┼ż

obama hitler mlade┼ż7. listopada 2012. Vicksburg. Savezna vlada proziva FEMA korpus. Ali oni do─Źaravaju sje─çanja na Hitlerovu mlade┼ż od 1930. godine u Njema─Źkoj. Bez obzira na njihovo ime, Ministarstvo domovinske sigurnosti (MDS) je upravo osnovalo svoj prvi razred od 231 mlada ─Źlana.

Djeca u dobi od 18 do 24, regrutirani od predsjednikovih AmeriCorp volontera, oni predstavljaju prvi val MDS-ovog omladinskog zbora, dizajniranog posebno za puno radno vrijeme, pla─çu, ─Źvrstu FEMA vojsku mladih po cijeloj zemlji.

Na 13. rujan 2012, Ministarstvo domovinske sigurnosti dalo je svoju prvu klasu diplomanata FEMA korpusa koji ─çe biti prvi na zapovijedi. Ideja da se volonterske sile od nekoliko desetaka tisu─ça volontera raspr┼íili diljem zemlje kako bi se pomoglo u vrijeme prirodnih katastrofa, zvu─Źi odli─Źno, a detalji i raspored ove nove vladine vojske je malo neobi─Źan, ako ne i uznemiruju─ç.

MDS podi┼że oru┼żanu vojsku

Prvi problem ako se jedan na─Ĺe s ovom “novom” vojskom je ─Źinjenica da su to samo djeca. Da, 18 godina je op─çenito punoljetstvo

korpus domovinske sigurnosti mlade┼ż

Inauguracija MDS mlade┼żi

uz pomo─ç kojeg osoba mo┼że potpisati ugovor, u vojnu slu┼żbu ili mu se sudi kao odrasloj osobi. Ali pitajte bilo kojeg roditelja – za 18, 20 ili ─Źak 24-godi┼ínjaka i re─çi ─çe vam da je on jo┼í uvijek naivan, lako-utjecajan klinac.

Drugi problem s ovom najavom i programom je njegov tajming. Tijekom protekle dvije godine, predsjednik Obama je potpisao brojne izvr┼íne naloge za obustavu svih gra─Ĺanskih i ustavnih prava i predao upravljanje FEMA-i u Americi pod Vojnim zakonom. Tako─Ĺer u to vrijeme, doma─çe savezne agencije pod MDS-om, uklju─Źuju─çi FEMA-u, su naru─Źile milijarde komada streljiva, kao i odgovaraju─çeg vatrenog oru┼żja. Dodu┼íe, ovo novo oru┼żje i streljivo se ne bi treblo koristiti u nekom dalekom ratu ili u borbi protiv ┼íumskih po┼żara u Kaliforniji, ve─ç na ulicama Amerike.

─îudna oklopna borbena vozila

Pojedinci diljem SAD-a su po─Źeli izvje┼ítavati o ─Źudnim, novim, jako naoru┼żanim FEMA borbenim vozilima. ┼áto bi katastrofalna agencija┬á poput FEMA-e trebala sa 2500 novih GLS oklopnih borbenih vozila? Prema podacima Agencije vlastitog mandata, kao i izvr┼ínog reda predsjednika Obame, odgovor je “kontrola stanovni┼ítva” u vrijeme ratnog stanja.

Jedan set slika koja se u─Źinila dostupnom pokazuje vagone i vagone novih MDS i FEMA oklopnih borbenih vozila, zajedno sa utorima za strojnicu. Oni ozna─Źeni sa uobi─Źajenom okrenutom ameri─Źkom zastavom i naslovom “domovinske sigurnost”. Ispod toga se nalazi DHS logotip, na kojem tako─Ĺer pi┼íe, “Provedba imigracije i carine”.┬á Sli─Źne znake na crnim vozilima s bijelim slovima tako─Ĺer prikazuje i┬á POLICIJA / SPA┼áAVANJE.

vozilo MDS

MDS oklopno borbeno vozilo


FEMA korpus

FEMA.in zamjenik, administrator Bogati Serino je pozdravio “indukcijsku sve─Źanost” na inauguraciji prve klase ─Źlanova FEMA korpusa. Prema MDS web stranici , “─îlanovi MDS korpusa ─çe pomagati pri katastrofama, i oporavku nakon njih, pru┼żaju─çi podr┼íku podru─Źjima, u rasponu od -┬á rade─çi izravno sa pre┼żivjelima sve do podr┼żavanje centara za oporavak, djele─çi vrijedne informacije o pripmemama za katastrofu i ubla┼żavanja informacija prema javno┼í─çu.”

Serino opisuje što je prvi FEMA korpus je postignuto do sada, kao i gdje će biti uskoro na slijedećem poslu:

“Ju─Źer smo do─Źekali 231 energi─Źna ─Źlana u prvom klasi FEMA korpusa ikada. ─îlanovi su upravo zavr┼íili svoj prvi mjesec treninga s na┼íim partnerima, Korporacija za nacionalne i komunalne servise (CNCS) i jedan su korak bli┼że rada na polju u reakciji i oporavku kada se dese katastrofe. Oni ─çe sada krenuti u FEMA Centar za “Doma─çu Pripremu” da bi provelii idu─ça dva tjedna treninga u njihovim FEMA specifi─Źnim ulogama. Nakon ┼íto zavr┼íe oba CNCS i FEMA treninga, ova 231 predana ─Źlana FEMA korpusa ─çe biti osposobljena za rad u jednom od raznih uloga povezanih sa katastrofama, u rasponu od “Odnosa u Zajednicama” do “Centra podr┼íke oporavka od nepogode”.


Regularna vojska

Za razliku od većine lokalnih timova za pomoć pri katastrofama koji su volonteri, treniraju povremeno i samo obavještavaju kada je katastrofa, FEMA korpus će biti plaćen, puno radno vrijeme, redovna vojska vladine mladosti.
FEMA zamjenik, administrator Sarino obja┼ínjava, “Novi ─Źlanovi, koji se kre─çu u dobi 18-24 godine starosti, doprinijet ─çe posve─çenoj, obu─Źenoj, i pouzdanoj radnoj snazi katastrofe, rade─çi puno radno vrijeme, deset mjeseci u saveznoj pomo─çi na katastrofama i naporima oporavka”.

Na kraju je uz objavu najava prve diplomirane klase FEMA korpusa mladih, Sarino opisuje njegovu i Agencijsku viziju budu─çnosti, ona gdje “FEMA korpus postavlja temelje za novu generaciju menad┼żera za hitne slu─Źajeve.”

MDS se sama naoru┼żava

Kao ┼íto smo detaljno u 28. kolovoza u Whiteout Press ─ŹlankuPovijest nabavke MDS streljiva“, federalna Agencija Hitnog Managementa, svaki dan sve vi┼íe i vi┼íe izgleda kao vojska .

Web stranica nabava Savezne vlade zapravo navodi MDS zahtjeve za ponude da ga opskrbljuju sa streljivom i vojnim naoru┼żanjem. Sve nalozi navedeni u gornjem ─Źlanku, uklju─Źuju─çi i naloge za stotine milijuna komada streljiva, javno su dostupni na http://www.fbo.gov .

MDS naoru┼żavanje

Naoru┼żavanje Ministarstva domovinske siguranosti

Jedan pogled na grafikon MDS kupovine streljiva u proteklom desetlje─çu otkriva drasti─Źan porast naloga za kupovinu metaka, u ukupnom iznosu vi┼íe milijardi. Ostali grafikoni dostupni online pokazuju sli─Źnan drasti─Źan ┼íiljak u kupnji prate─çeg oru┼żja od strane Ministarstva domovinske sigurnosti.

Za što se savezna vlada SAD-a priprema?

I za┼íto imamo osje─çaj da treba vojsku opranog mozga jo┼í od mladosti, milijune oru┼żja, tisu─çe oklopnih borbenih vozila i doslovno milijarde komada streljiva, koji ─çe pru┼żiti olak┼íanje ameri─Źkom narodu tijekom prirodnih katastrofa?

Svaki povjesni─Źar ─çe vam re─çi da to zvu─Źi vi┼íe kao naoru┼żavanje Hitlerove mlade┼żi nego vojske prve pomo─çi koja se bori protiv ┼íumskih po┼żara i uragana.

hitler mlade┼ż MDS
 
izvor: whiteoutpress.com, infowars.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10940"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,