Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » EVOLUCIJA: 97 posto naÅ¡eg DNK ima viÅ¡u svrhu i nije “smeće” kako govore znanstvenici

EVOLUCIJA: 97 posto naÅ¡eg DNK ima viÅ¡u svrhu i nije “smeće” kako govore znanstvenici

DNA smeće 97 posto nekodiranoNakon tisuća godina biti iskljuÄenosti iz viÅ¡ih dimenzionalnih frekvencija, naÅ¡a DNK je konaÄno osloboÄ‘ena od starih obrazaca koji su zapeli u univerzalnoj matrici vremena. MeÄ‘utim, ljudi će uskoro znati i razumjeti zaÅ¡to 97% naÅ¡eg DNK ima viÅ¡u svrhu i zaÅ¡to nas njegova transformacija vodi u buÄ‘enju kakvo mi nikada nismo mogli ni zamisliti.

Ljudski genom je pakiran od najmanje 4.000.000 genskih prekidaÄa koji se nalaze u komadićima DNK koje su nekoć bile odbaÄene kao “smeće”, ali ispada da takozvano smeće DNA igra kljuÄnu ulogu u kontroli kako se stanice, organi i druga tkiva ponaÅ¡aju. Otkriće se smatra glavnim medicinskim i znanstvenim napretkom ima ogroman domaÅ¡aj za ljudsko zdravlje i svijest, jer se mnoge složene bolesti pojavljuju zbog sitnih promjena u stotinama genetskih prekidaÄa.

Kad su znanstvenici zaronili u “smeće” – dijelova DNK koji nisu stvarni geni koji sadrže upute za proteine – otkrili su složeni sustav koji kontrolira gene. Najmanje 80 posto tog DNK je aktivan i potreban. Drugih 15-17% posto ima viÅ¡e funkcije koje znanstvenici joÅ¡ pokuÅ¡avaju dekodirati.

Rezultat rada je oznaÄena cestovna karta te DNA, oznaÄavajući ono Å¡to radi i kako radi. To ukljuÄuje sustav prekidaÄa koji, djelujući kao prekidaÄi za smanjivanje svjetla, kontrola koju geni se koriste u stanici, i kada se koriste, i odreÄ‘uju na primjer, da li stanica postaje stanica jetre ili neurona.

Postoje dokazi za potpuno novu vrstu medicine u kojima se na DNK može utjecati i reprogramirati rijeÄima i frekvencijama bez rezanja i zamjene pojedinih gena.

Otkrića i zakljuÄci ruskih istraživaÄa jednostavno su revolucionarni! Prema njima, naÅ¡a DNK ne samo da je odgovorna za izgradnju naÅ¡eg tijela, nego takoÄ‘er služi za pohranu podataka i komunikaciji. Ruski lingvisti su otkrili da genetski kod, posebice u naizgled beskorisnim smeću DNA, slijedi ista pravila kao i svi ljudski jezici.

U tu svrhu su usporedili pravila sintakse (naÄin na koji se rijeÄi slažu fraze i reÄenice), semantiku (prouÄavanje znaÄenja u jeziÄnim oblicima) i osnovna pravila gramatike. Otkrili su da baze naÅ¡e DNK slijede gramatiÄka pravila i da imaju svoja pravila sliÄna naÅ¡im jezicima. Dakle, ljudski jezici se nisu pojavili sluÄajno, ali su odraz naÅ¡eg uroÄ‘enog DNK.

smeće DNA junk 97Ruski biofiziÄar i molekularni biolog, Pjotr ​​Garjajev i njegovi kolege istraživali su i vibracijsko ponaÅ¡anje DNK.  Poanta je:

Živi kromosomi funkcioniraju poput solitoniÄkih/holografskih raÄunala koja koriste endogeno zraÄenje DNK lasera.

To znaÄi da su uspjeli, na primjer, modulirati odreÄ‘ene frekvencijske uzorke na laserskim zrakama i time utjecati na DNK frekvenciju i na samu genetsku informaciju. Budući da je osnovna struktura parova DNK-baza i jezika (kao Å¡to je objaÅ¡njeno ranije) iste strukture, nije bilo uopće potrebno DNK dekodiranje.

Time se konaÄno i znanstveno objaÅ¡njava zaÅ¡to afirmacija, autogeni trening, hipnoza i sliÄne imaju tako snažan uÄinak na ljude i njihova tijela. Sasvim je normalno i prirodno za naÅ¡a DNK reagira na jezik. Dok su zapadni istraživaÄi izrezivali pojedinaÄne gene iz niza DNK pa ih onda ubacivali negdje drugdje, Rusi su entuzijastiÄno radili na napravama kojima se može utjecati na staniÄni metabolizam putem pogodno moduliranih radio i svjetlosnih frekvencija da bi tako uspjeli popraviti genetske defekte.

Garjajev-ova istraživaÄka skupina je uspjela u dokazivanju da se s ovom metodom kromosomi oÅ¡tećeni rendgenskim zrakama za primjer mogu popraviti. Oni su Äak i uhvatili informacijske uzorke pojedine DNK i prenijeli na drugu, tako reprogramirajući stanicu u drugom genomu. Tako su uspjeÅ¡no transformirali, na primjer, od žabljih embrija do Salamander embrija jednostavno prenoseći uzorke DNK informacija!

Na taj naÄin cijela informacija je prenesena bez ijedne od popratnih pojava ili disharmonija s kojima se susrećemo kod izrezivanja i ponovnog uvoÄ‘enja pojedinih gena iz DNK. Ovo predstavlja nevjerojatnu svjetsku revoluciju i senzaciju! Sve je to jednostavno primjenom vibracije i jezika umjesto arhaiÄnog postupka rezanja i stavljanja nazad ! Taj eksperiment ukazuje na ogromnu moć valne genetike, koja oÄigledno ima veći utjecaj na formiranje organizama od strane biokemijskih procesa nizova baza.

Ovo otkriće takoÄ‘er ukazuje na znaÄaj zvuÄnih frekvencija i vibracija u nastanku ljudskog života i mogućnost da je stvoreno od valova svijesti. Efekt Fantomske DNK je sluÄaj u biti: energetsko polje DNK uzoraka koje ostaje prepoznatljivo od strane laserske svjetlosti, Äak i kada je fiziÄki uzorak uklonjen. Na temeljnoj razini, Äovjek je Äista energija.

U valnoj genetici, smeće DNA funkcionira na bogatoj razini infrastrukture  super kodova i valne komunikacije, ostvarene u materijalnom obliku kao kristalne strukture-dinamiÄkih gena holograma u tekućim kristalima kromosoma kontinuuma. Ono Å¡to ovaj model sugerira je da je ljudski gen dio većeg holograma (multigrama) vala informacija stvarnosti. Hiperkomunikacija, u obliku daljinskih istraživanja, daljinskih ozdravljenja i telepatije, je definitivno dio ljudskog protokola.

Znanstvenici su svjesni da je 97% naÅ¡eg DNK, kako ga oni zovu, “DNA smeće”. Zovu ga bezvrijednim jer nemaju bilo kakvo koristi od njega. Samo 3% naÅ¡e DNA je zamotano u dvostruke spirale. Tijekom vremena 75.000 godiÅ¡njeg ciklusa kada smo bili izloženi najviÅ¡oj energiji torzijskih valova, to je utjecalo na naÅ¡u DNA reorganizirajući 97% “DNA smeća” DNK od 2-spiralne zavojnice u 12-spiralnu zavojnicu pomaknuviÅ¡i Äovjeka u evolucijskom skoku.

Prazan prostor nije stvarno prazan, ali ispunjen nevidljivim torzijskim valom energije razliÄitih stupnjeva koncentracije. Tako, kao kod zvijezda i planeta kad plove kroz galaksiju oni prolaze kroz razliÄite koncentracije u vrlo toÄnim vremenskim razmacima, s preciznim ciklusima koji mogu varirati u duljini od tisuću do milijun godina. 
 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,