Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA » POLICIJSKA DRŽAVA: Nestle će sakrivati uređaje za praćenje u KitKat čokoladicama !

POLICIJSKA DRŽAVA: Nestle će sakrivati uređaje za praćenje u KitKat čokoladicama !

KitKat-GPS nagradna igraProizvođač čokoladice KitKat – Nestle, će sakrivati sitne uređaje za praćenje u svoje čokolade kao dio novog natjecanja u kojem će sretni dobitnici biti praćeni, uhvaćeni i nagrađeni aktovkom koja sadrži tisuće funti.

“Mi ćemo pronaći Vas” natjecanje će uključivati GPS čipove smještene u šest omota čokoladica. Postavlja se pitanje, šta kad se čokoladica pojede ?!

Jednom kada jedan od sretnika otvori čokoladicu, GPS će se aktivirati i signal će biti poslan organizatorima nagradne igre u Nestle.

Tvrtka navodi da će u roku od 24 sata naći pobjednika uz pomoć helikoptera, koji će imati ekipu koja će dostaviti aktovku koja sadrži 10.000 £ funti u gotovini.

USA policijska državaKitkat NestleU omotaču čokoladica KitKat 4 Finger, KitKat Chunky, Aero Pepermint Medium i Yorkie mliječne čokolade, sve će sadržavati ugrađene čipove.

Promotivni video kaže da će tvrtka “osnovati tim visoko obučenih pojedinaca” koji će pronaći pobjednika jackpot-a.

Tim “će se ukrcati u helikopter, pronaći specijalnu čokoladicu i dati vlasniku 10.000 £,” oni su izjavili.

Ovo nije prvi put da se pokušala takva nagradna igra. Unilever je pokušao slično natjecanje s kutijama deterdženta u Brazilu.
 

 
izvor: telegraph.co.uk, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10899"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,