Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » Mainstream mediji uzimaju novac od stranih diktatora da bi prenosili laskavu propagandu

Mainstream mediji uzimaju novac od stranih diktatora da bi prenosili laskavu propagandu

mainstream mediji prostitutkaAko niste obraćali pozornost, znate li da američki mainstream mediji rade kao prostitutke za bogate i moćne Amerikanace. Pravo izvještavanje se u nekim slučajevima tretira kao terorizam od strane američke vlade.

No, ispostavilo se da će isto tako američki mediji pokrenuti “trikove” za strane mušterije …

Naime, tri puta Emmyjem nagrađivana novinarka Amber Lyon je donedavno bila ugledni novinar CNN:

Lyon je dobila otkaz iz CNN-a nakon što je odbila zaustaviti izvještavanje iskustva iz njezine prve ruke o sustavnom mučenju i ubojstva mirnih prosvjednika od strane vlade Bahreina.

Lyon-ino je posebno izvješće o Bahrein-u je bio zakazano za objavljivanje na oba CNN-a, SAD i međunarodnoj CNN mreži, ali je povučeno nakon pritiska iz Bahraina i njihovih lobista.

amber-lyon novinarka

Amber Lyon

U isto vrijeme Lyon je riskirala svoj život da bi izvještavala u Bahreinu, dok je u isto vrijeme druga CNN novinarka snimala plaćeni propagandni izvještaj o tome kako su lideri Bahraina hrpa prijateljskih prodemokratskih reformatora.

Dobro ste čuli … vlada Bahraina plaća CNN da učiniti ono što je doslovno info-reklama tog brutalnog režima i pretvara se da je to pravo novinarstvo.

Lyon kaže da Kina i mnoge druge strani autoritarni režimi također plaćaju CNN i druge glavne mreža da prenose laskave propagandne izvještaje.

Zahvalni smo gospođi Lyon koja se izlagala ovoj odvratnoj praksi … pogotovo jer se pravo izvještavanje tretira kao terorizam od strane američke vlade.

 
izvor: infowars.com, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10872"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,