Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » Mainstream mediji uzimaju novac od stranih diktatora da bi prenosili laskavu propagandu

Mainstream mediji uzimaju novac od stranih diktatora da bi prenosili laskavu propagandu

mainstream mediji prostitutkaAko niste obra─çali pozornost, znate li da ameri─Źki mainstream mediji rade kao prostitutke za bogate i mo─çne Amerikanace. Pravo izvje┼ítavanje se u nekim slu─Źajevima tretira kao terorizam od strane ameri─Źke vlade.

No, ispostavilo se da ─çe isto tako ameri─Źki mediji pokrenuti “trikove” za strane mu┼íterije …

Naime, tri puta Emmyjem nagra─Ĺivana novinarka Amber Lyon je donedavno bila ugledni novinar CNN:

Lyon je dobila otkaz iz CNN-a nakon ┼íto je odbila zaustaviti izvje┼ítavanje iskustva iz njezine prve ruke o sustavnom mu─Źenju i ubojstva mirnih prosvjednika od strane vlade Bahreina.

Lyon-ino je posebno izvje┼í─çe o Bahrein-u je bio zakazano za objavljivanje na oba CNN-a, SAD i me─Ĺunarodnoj CNN mre┼żi, ali je povu─Źeno nakon pritiska iz Bahraina i njihovih lobista.

amber-lyon novinarka

Amber Lyon

U isto vrijeme Lyon je riskirala svoj ┼żivot da bi izvje┼ítavala u Bahreinu, dok je u isto vrijeme druga CNN novinarka snimala pla─çeni propagandni izvje┼ítaj o tome kako su lideri Bahraina hrpa prijateljskih prodemokratskih reformatora.

Dobro ste ─Źuli … vlada Bahraina pla─ça CNN da u─Źiniti ono ┼íto je doslovno info-reklama tog brutalnog re┼żima i pretvara se da je to pravo novinarstvo.

Lyon ka┼że da Kina i mnoge druge strani autoritarni re┼żimi tako─Ĺer pla─çaju CNN i druge glavne mre┼ża da prenose laskave propagandne izvje┼ítaje.

Zahvalni smo gospo─Ĺi Lyon koja se izlagala ovoj odvratnoj praksi … pogotovo jer se pravo izvje┼ítavanje tretira kao terorizam od strane ameri─Źke vlade.

 
izvor: infowars.com, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10872"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,