Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA » Ruska medijska ku─ça RT “Rusija danas” je zastupnik ILUMINATA

Ruska medijska ku─ça RT “Rusija danas” je zastupnik ILUMINATA

RT Rusija DanasKremlj koji financira propagandni kanal Rusija danas pokazuje da je Rusija sama zastupnik Iluminata. Medijska ku─ça promi─Źe CIA planove i obavje┼íajne operacije.

RT Rusija Danas je kanal na engleskom jeziku┬á koji je dostupan u zapadnim zemljama.┬áIna─Źe je i┬á redovna zna─Źajka na ameri─Źkim satelitskim paketima i nalazi se na Freeview, digitalnoj zemaljskoj mre┼żi u Velikoj Britaniji koji dose┼że 55 miliona u zemlji 70 milijuna ljudi. RT je usmjerena prema ljudima koji imaju nepovjerenje prema mainstream medijima.

Ve─çina prijenosa je posve─çena protivljenju zapadnim zlo─Źinima. To podrazumijeva ┼íiroki spektar problematike, od ameri─Źkih ratova, policijske dr┼żave u nastajanju, demokratski deficit na bankovne prijevare. Problematika kojom se bave je pogodila u ┼żicu svoje gledatelje: Rusija Danas YouTube kanal je bio prvi koji je dosegnuo 500 milijuna pregleda.

Svrha la┼żne oporbe je definirati parametre rasprave tako da ljudi ne shva─çaju tko je njihov pravi neprijatelj.┬á RT portretira sukob izme─Ĺu Rusije i Zapada, ili lijevog i desnog, dok u stvarnosti, to zapravo nije tako. Oni su marionete Judeo masonskog bankarskog kartela. Gdje je na primjer bio Putin kada ga je Ghadaffi trebao?

Google pretra┼żivanje za “RT slobodno zidarstvo” donosi samo dva rezultata. “RT sredi┼ínji bankarski kartel” – nema rezultata. Isti bankari koji upravljaju Fed-om, upravljaju i ruskom sredi┼ínjom bankom.

Velik dio ljudima danih emitiranja su iskreni aktivisti─Źki prijenosi koje prenose aktivisti koji tro┼íe mnogo vremena i energije na vlastite web stranice. Oni su odabrani jer se ne uklapaju u paradigmu RT stanice i ne govore o Novom svjetskom poretku.

BROJA─î OBAVJE┼áTAJNIH SLU┼ŻBI

Tu je, me─Ĺutim, zlokobnija strana RT medijske ku─çe: uskla─Ĺeni napor za promicanje protuobavje┼ítajne slu┼żbe.

RT promi─Źe psiholo┼íke operacije, la┼żne prosvjedne pokrete i obavje┼ítajne operacije. To otkriva da ruska Vanjska obavje┼ítajna slu┼żba (SVR) sura─Ĺuje s CIA-om da da bi napredovala do NWO. KGB je Iluminati instrument i usko sura─Ĺuje s CIA-om.

Sovjetski prebjeg Yuri Bezmenov otkrio je da 85% KGB aktivnosti je promocija komunizma (aka liberalizam) u Americi. CIA je promovirala vrlo sli─Źne pokrete, npr. feministi─Źka-ikona Gloria Steinham primila je CIA sredstva.

Ovi projekti suradnje su još uvijek u tijeku.Russia_Today_RT

Occupy Wall Street – RT jako promi─Źe Occupy, koji se fokusira na ekonomske nejednakosti u SAD-u: jedan posto u odnosu na 99%

RT je oti┼íao tako daleko da pru┼ża iPhone aplikacija koja vam omogu─çuje da pratite gdje su se drugi aktivisti okupili, tako da znate gdje stajati. Occupy je la┼żna oporba, ljevi─Źarska verzija Tea Party-a, s komunistima, hipijima, anarhistima i socijalistima koji sukljaju nejasne slogane. George Soros je osnovao sedam glavnih skupina u New York-u za iznos od 3,5 milijuna dolara. Te skupine su pozivale na pro-NWO politiku. Adbusters, anti-kapitalisti─Źka skupina koja je pokrenula pokret, poziva se na globalni uglji─Źni porez!

Soros ima veze s ruskim mo─çnim elitama koje datiraju iz kasnih 80-ih. On je radio s grupom Glasnost jo┼í u vrijeme re┼żima Gorba─Źova: pokret za liberalizaciju koji je osmi┼íljen kako bi sru┼íio Sovjetski Savez.

“Glasnost” (otvorenost) je┬á omogu─çila popu┼ítanje cenzure u Sovjetskom Savezu, koja je omogu─çila medijima da razotkrivaju i rugaju vladu. Dru┼ítveni akteri Glasnosti – novinari, povjesni─Źari, umjetnici, su bili obu─Źeni od strane u Zaklade kulturne inicijative┬á formirane od strane George Soros-a u Moskvi 1987. godine.

Soros┬á je sme┼żurano do┼íao┬á Mihail Gorba─Źov-u koji je tada iza┼íao u prilogu OWS, opisuju─çi ga kao po─Źetak ameri─Źke perestrojke (Eng: restrukturiranje) koja ─çe pomo─çi roditi “Novi svjetski poredak” u Rusiji!


Julian Assange – RT je nedavno emitirao seriju od 12 epizoda o WikiLeaks ─Źelniku pod nazivom, Show Julian Assange.

WikiLeaks je “napu┼ítena” psiholo┼íka operacija CIA-e: Webster Tarpley je otkrio da se ve─çina inkriminiraju─çih objava┬á koje se nalaze u Wikileaks podacima bili usmjereni protiv neprijatelja CIA-e s namjerom poticanja “┼íarene revolucije”.

Assange je iskoristio svoju emisiju na RT za promicanje tuniskog predsjednika Marcef Marzouki-a, koji je nedavno do┼íao na vlast putem re┼żirane CIA-ine “┼áarene revolucije”. On je tako─Ĺer napravio intervju s Abrama Ibrahim-om, ─Źelnikom CIA re┼żiranog pro-demokratskog pokreta u Maleziji.

Jedna epizoda serijala je bila okrugli stol s Assange-om i glavnim organizatorima Occupy.┬á Za┼íto RT promi─Źe ljevi─Źarskoj-operativce CIA-e?

Bill Ayers – RT je provela vi┼íe intervjua s Billom Ayers-om.

Ayers je bio vo─Ĺa radikalne ljevi─Źarske teroristi─Źke skupine Weather Underground┬á 60-ih i 70-ih godina koji su bombardovali vladine zgrade.┬áUnato─Ź upletenosti u tim napadima, Ayers nikada nije nikada procesuiran za te zlo─Źine !
cpusa Amerika komunizam

CPUSA – RT je nedavno proveo 25 minutni intervju sa Sam Webb-om, predsjednikom Komunisti─Źke partije SAD-a.

Nedavno izdana knjiga, The Secret World of American Communism (Tajni svijet ameri─Źkog komunizma, 2003.) bazirana na otvorenim arhivama iz Kremlina, otkriva daje CPUSA bila marioneta Moskve.

Tijekom intervjua Webb spominje da su njegovi vojnici bili u skupini na Occupy, ┼íto pove─çava mogu─çnost da┬á je SVR bila aktivno uklju─Źena u prosvjedima.

Bin Laden knjiga psihol┼íkih operacija – RT.com nedavno je objavio PR komad: autobiografija jednog Navy Seal-a, Pentagon-ova psiholo┼íka operacija la┼żnog hvatanja i atentata na Bin Ladena. Knjiga je promovirana sa spinom da Pentagon nije htio da se ona objavi!

UN propagandni film – RT je nedavno emitirao anti-oru┼żje dokumentarni film pod nazivom “Gun Fight!” fokusiraju─çi se na ubojstava oru┼żjem┬á u Americi. On je bio napravljen isklju─Źivo za RT kanal od strane oskarovke ÔÇőÔÇőBarbara Kopple-e. Bio je emitiran na 25. srpnja, dizajniran kako bi pokazao da ─çe odzvoniti UN┬á Ugovoru o malom oru┼żju, koje je se stavljen na glasovanje u isto vrijeme. Ovo je dokaz da Rusija gura naprijed internacionalnu agendu.

ZAKLJU─îAK
Svrha RT je da djeluje kao “ograni─Źeni proboj” pokreta disidenta na Zapadu.┬á Kanal mije┼ía pravi (ako je, niska razinu) obavje┼ítajnost sa psiho-operacijama kako bi zaveli ljude koji po─Źinju pitati u svezi nekih stvari.

RT Rusija Danas je dokaz da je Rusija ostala sluga i zastupnik Iluminata od pada Sovjetskog Saveza.
Vladimir Putin se ─Źesto pojavljuje kako se se suprotstavlja NWO. On pru┼ża otpor ameri─Źkim ratovima, promi─Źe kr┼í─çanstvo, zabranjuje homoseksualne propagande i izbacuje iz zemlje milijardere oligarhe koji su povezani sa obitelji Rothschild.

Doista, Mihail Gorba─Źov je podr┼żao Putina kada je prvi put do┼íao na vlast i donio stabilnost Rusiji, ali je nedavno rekao da je Putin diktator i treba biti izba─Źeniz Kremlja. It seems that ─îini se da je Putin izgubio dobrodo┼ílicu i Iluminati ga ┼żele izbaciti.

S druge strane, Putin bi mogao igrati svoju ulogu. Mo┼żda je antiratni, anti-liberalni i nacionalisti─Źki ruski stav,┬á poku┼íaj pru┼żanja la┼żnog protivljenja elementima NWO. Jedna svrha RT-a je da bi mogao definirati njegovu ulogu u globalnoj publici.

Iluminati nemaju pravu opoziciju na me─Ĺunarodnoj sceni.┬áAko se trebate uvjeriti u to, jednostavno se prebacite na televiziji i provedite sat vremena gledaju─çi Rusiju Danas.

 
izvor; beforeitsnews.com, henrymakow.com

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10731"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,