Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » SAD razvija antivjersko bio-oru┼żje usmjereno protiv muslimana?

SAD razvija antivjersko bio-oru┼żje usmjereno protiv muslimana?

pentagon islam musliman cjepivo“Navodni Pentagonov video je procurio od strane hakerske skupine Anonymous s pojedinostima da ameri─Źka vojska planira razviti i implementirati biolo┼íko oru┼żje koje bi uni┼ítilo dio mozga povezanog s razumijevanjem vjere (odnosno spiritualnosti) kod ljudi, prvenstveno muslimanskog stanovni┼ítva” napisao je Dr.. Kevin Baret u ─Źlanku na web stranici Press TV-a. Kevin Barrett u ─Źlanku na web stranici Press TV-a.

Barrett je rekao da ─çe se predlo┼żeno bio-oru┼żje distribuirati u cjepivima protiv gripe te da ─çe promijeniti genom na na─Źin da se izvr┼íi neka vrsta kemijske lobotomije.

Analiti─Źar je tako─Ĺer opisao Pentagonov projekt kao jasan ─Źin genocida na temelju me─Ĺunarodnog prava.

“Islamska dru┼ítva su intenzivno religijske kulture, ┼ítovi┼íe, jaka religioznost je ta koja dr┼żi ta dru┼ítva zajedno. Ubojstvo same kulture od 1,5 milijardi ljudi ─çe biti daleko najgori genocid koji je ikada razmatran ili ─Źak poku┼ían “, dodao je.

Barrett dalje tvrdi da je Pentagonov plan prijetnja cijelom ─Źovje─Źanstvu, kao i religijama i duhovnosti, kao i samoj pravdi. ┼átovi┼íe, SAD planira izbrisati sve vjerske i duhovne otpore u svijetu kako bi dobio vi┼íe snage u planiranoj invaziji na narode.

“Pentagon, ─Źiji je posao da masakrira pravedne zbog zlih ─çe biti presretan – ─Źak u ekstazi – kada ne bude vi┼íe nikoga na svijetu kome je stalo do pravde. Ako ne budu mogli ubiti pravedne, Pentagonovi psihopati ─çe rado dati svakome bio-kemijsko-anti-duhovnu lobotomiju tako da nitko vi┼íe nikada ne─çe raditi za pravdu na ovom svijetu. To bi, naravno, ozna─Źilo kraj samog ─Źovje─Źanstva “, zaklju─Źio je.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*
VIDEO:
 
 
(m911t.blogspot.com,vestinet.rs/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10432"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,