Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » SAD razvija antivjersko bio-oružje usmjereno protiv muslimana?

SAD razvija antivjersko bio-oružje usmjereno protiv muslimana?

pentagon islam musliman cjepivo“Navodni Pentagonov video je procurio od strane hakerske skupine Anonymous s pojedinostima da američka vojska planira razviti i implementirati biološko oružje koje bi uništilo dio mozga povezanog s razumijevanjem vjere (odnosno spiritualnosti) kod ljudi, prvenstveno muslimanskog stanovništva” napisao je Dr.. Kevin Baret u članku na web stranici Press TV-a. Kevin Barrett u članku na web stranici Press TV-a.

Barrett je rekao da će se predloženo bio-oružje distribuirati u cjepivima protiv gripe te da će promijeniti genom na način da se izvrši neka vrsta kemijske lobotomije.

Analitičar je također opisao Pentagonov projekt kao jasan čin genocida na temelju međunarodnog prava.

“Islamska društva su intenzivno religijske kulture, štoviše, jaka religioznost je ta koja drži ta društva zajedno. Ubojstvo same kulture od 1,5 milijardi ljudi će biti daleko najgori genocid koji je ikada razmatran ili čak pokušan “, dodao je.

Barrett dalje tvrdi da je Pentagonov plan prijetnja cijelom čovječanstvu, kao i religijama i duhovnosti, kao i samoj pravdi. Štoviše, SAD planira izbrisati sve vjerske i duhovne otpore u svijetu kako bi dobio više snage u planiranoj invaziji na narode.

“Pentagon, čiji je posao da masakrira pravedne zbog zlih će biti presretan – čak u ekstazi – kada ne bude više nikoga na svijetu kome je stalo do pravde. Ako ne budu mogli ubiti pravedne, Pentagonovi psihopati će rado dati svakome bio-kemijsko-anti-duhovnu lobotomiju tako da nitko više nikada neće raditi za pravdu na ovom svijetu. To bi, naravno, označilo kraj samog čovječanstva “, zaključio je.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*
VIDEO:
 
 
(m911t.blogspot.com,vestinet.rs/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10432"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,