Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » Bankarske masonske elite više se ne skrivaju: Mi smo pravi vladari svijeta!

foster_astanasplash-rothchild-london-olympics-pyramidVladajuća masonska elita odlučila je igre u Londonu iskoristiti da milijunskom auditoriju otvoreno pokaže da doista postoji, i da  više ne želi skrivati  svoje planove o uspostavi jedne diktatorske svjetske vlade, jedne svjetske banke i jedne svjetske valute, o čemu su dosada govorili samo teoretičari zavjere.

Ovogodišnje Olimpijske igre u Londonu bit će dosad najočitija manifestacija i dokaz o postojanju stvarnih vladara iz sjene za koje se potpuno opravdano sumnja da su kreatori najveće financijske krize od 1928. godine s ciljem ostvarenja potpune globalne kontrole bez presedana u povijesti.

Brojni svjetski mediji s čuđenjem su popratili neobičnu koreografiju najveće svjetske sportske smotre, poput velikih  rekflektora na glavnom stadionu u obliku piramida s označenim vrhom na kojem se nalazi svevideće oko, poznatom simbolu  masona i iluminata.

Tu su i kontroverzne jednooke maskote Igara i logo Olimpijskih igara u obliku puzzli iz kojih se malo pažljivijim gledanjem doista može iščitati riječ Zion. Uz tu riječ, već jednostavnim ukucavanjem u tražilicu, vežu se priče o zloglasnoj skupini užeg kruga iluminata koji  već danas u potpunosti  diktira svjetskom ekonomijom, prehrambenom i farmaceutskom industrijom, kontrolira predsjednike i premijere, vješto manipulira ljudima preko medija pod njihovom kontrolom, uključujući industriju zabave, glazbe, filmova i sporta.

Igre u Londonu ta vladajuća elita odlučila je očito  iskoristiti  da milijunskom auditoriju otvoreno pokaže da doista postoji, i da  više ne želi skrivati  svoje planove o uspostavi jedne diktatorske svjetske vlade, jedne svjetske banke i jedne svjetske valute, o čemu su dosada govorili samo teoretičari zavjere. Međutim, o toj temi sve više govore i veliki nacionalni mediji poput američke televizije CNBC,  na kojoj su prije nekoliko dana financijski analitičari u lice rekli  šokiranom voditelju i gledateljima da se Amerika nalazi pod kontrolom skupine ‘centralnih bankara’ koji izgrađuju novi svjetski poredak. bankari, krediti, bankovni krediti

Na pitanje voditelja ‘radimo li mi svi za te centralne bankare’, analitičar je odogovrio: ”Apsolutno, svi smo mi robovi centralnim bankarima”. Štoviše, dodao je, američkoj javnosti je već toliko ispran mozak da bez otpora prihvaća premise o nužnosti uvođenja centralizirane moći u rukama manje elitne skupine. Pripadnici pokreta Occupy koji je krenuo iz SAD-a u rujnu prošle godine i proširio se diljem Europe, pokušao je ukazati svijetu na taj problem, no njihov se pokret pokazao preslabim da preokrene većinu javnosti protiv centara moći.

Uz pomoć velikih medija, u vlasništvu tih istih elita, pokret je kompromitiran i na kraju ugušen, pa čak i iskorišten za uvođenje još većih restrikcija i zabrana na području građanskih sloboda. Posljedice financijske krize i očita namjera da  bankarske elite tehnološkim, vojnim  i financijskim  manipulacijama  ovlada nad 99 posto čovječanstva, danas više nego ikada u povijesti podsjećaju na dio Novog zavjeta o rađanju Zvijeri koja svima, ”malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo, i nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina”.

Jer, između ostaloga, jedan od planova elite za totalnom kontrolom je i ugradnja mikoročipova koji će sadržavati sve podatke o njegovu nositelju a ujedno biti i kreditna kartica. Prototipovi su već ugrađeni a primjena je već testirana na kućnim ljubimcima i doborovljcima diljem Amerike. Osim dobrobiti ovakvim načinom evidencije, bit će vrlo jednostavno svakom tko ne ide uz dlaku vladajućoj eliti, isključiti čip. 

Evo što je o planovima centralnih bankara i vladajuće elite govore neki od njenih najprominentnijih članova. Sudionik Bilderberga i kolumnist Financial timesa Gideon Rachman u svojoj kolumni o novom svjetskom poretku napisao je kako je ‘sve je spremno za uspostavljanje diktatorske svjetske vlade koju će voditi pripadnici tehnokratske elite’. 

Prije osvajanja svijeta, na udaru je ono što je ostalo od američkih sloboda. ”Amerikanci bi danas bili zgroženi ulaskom UN-ovih vojnika radi uspostave reda, sutra će biti zahvalni. Kada se suoče s takvim scenarijem individualna prava bit će odbačena u zamjenu za jamstva o mirnom životu koja će im dati Svjetska vlada”, riječi su Henryja Kissingera. Njegov šef,  David Rockefeller, u svojim memoarima napisao je: ”Više od jednog stoljeća ideološki ekstremisti s oba kraja političkog spektra… vjeruju da smo mi dio tajnog kabalističkog društva koje djeluje protiv vitalnih interesa SAD-a, ocjenjujući moju obitelj i mene osobno  kao ‘internacionaliste’ koji s zajedno s drugima u svijetu sudjeluje u zavjeri izgradnje integrirane globalne i političke strukture – jednog svijeta.

Ako je to optužba, kriv sam, i na to sam ponosan”. Iako nije spomenuo, Rockefeller je vjerojatno  ponosan i na metode kojima se taj cilj danas ostvaruje.  Strobe Talbot, bivši zamjenik američkog državnog tajnika u vladi predsjednika Billa Clintona  rekao je sljedeće: ‘U 21. stoljeću, današnje nacije bit će zastarjele; sve države priznavat će jedan globalni autoritet i shvatiti da nacionalni suverenitet kakav u današnjem obliku i nije bila baš tako dobra ideja”.

U sklopu tog plana treba gledati i prošlogodišnji presedan s dovođenjem bankara i tehnokrata na čelo nacionalnih vlada Grčke i Italije bez parlamentarnih izbora, čija je zadaća bila da provedu ono što se izabrani političari nisu usudili, strahujući opravdano od gnjeva naroda.

Premijeri koji se usude provesti radikalne i destruktivne mjere štednje po diktatu međunarodnih bankarskih institucija poput španjolskog premijera Rajoya, suočeni su sa sve nasilnijim prosvjedima, kakve upravo gledamo u toj ekonomski slomljenoj zemlji prisiljenoj na novo zaduživanje iz europskih fondova kako bi izašla iz krize.

Probni baloni za provođenje grčkog i talijanskog scenarija pušteni su kroz medije u Hrvatskoj prošle godine kada su se odjednom pojavile ankete o velikoj popularnosti bivšeg guvernera HNB-a Željka Rohatinskog i prijedlozi o njegovom postavljanju na čelo vlade koja bi zemlju trebala izvući iz krize.

Od plana se odustalo, no bivši guverner, koji je još za mandata dobivao nagrade svjetskih financijskih centara, bit će prikladno nagrađen. Nakon što je dobio nogu od premijera Milanovića, prema pisanju hrvatskih medija, posao mu nude Goldman Sachs i JP Morgan, bankarski divovi koje se najviše optužuje da stoje iza globalnog financijskokg kaosa.

Ovdje treba podsjetiti i na još jednog kompromitiranog čelnika HNB-a Marka Škreba, kojega je 1997. ‘ugledni časopis’ Central European proglasio j najboljim guvernerom u Srednjoj Europi. Podsjetimo, taj je guverner bez imalo srama preko nacionalne televizije rekao kako su građani koji su uzimali kredite u švicarskim francima sami krivi što su se u to upuštali te kako zbog toga moraju snositi i posljedice.

Možda je najtužniji primjer o nemoći nacionalne države da se vlastitim snagama suprotstavi nametanju restriktivnih i razarajućih mjera europskih bankarskih emisara i komesara dao grčki premijer George Papandreou nakon dane ostavke prošle godine: ”Ova globalna vladavina je u nastajanju. Ali, moramo se s tim složiti, moramo prihvatiti mjere na koje smo se obvezali”. Kamo to vodi, vidimo po porastu broja javnih kuhinja, dramatičnom rastu broja nezaposlenosti, brojnim samoubojstvima građana i rastu stope kriminala na ulicama grčkih gradova.

Kako se Hrvatska nosi s ovim diktatima, nažalost, možemo vidjeti samo po razornim posljedicama i sve većim brojem ogorčenih građana koji s nevjericom i zgražanjem prate kako se aktualna vlada oportunistički svrstava na stranu Zvijeri u ovoj dramatičnoj borbi za očuvanje životnog standarda i nacionalnog ponosa. Nada da još ima šanse promijeniti stranu, nažalost sve je manja.
 
 
(dnevno/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10110"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,