Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » Razotkrivene masonske Maskote i Simboli Olimpijskih igara u Londonu 2012.

Razotkrivene masonske Maskote i Simboli Olimpijskih igara u Londonu 2012.

Wenlock i Mandeville su njihova dobro─çudna zvu─Źna imena, ali oni izgledaju kao zlikovci u horor filmovima Wes Cravena.

Sigurno ne bi ┼żeljeli da va┼ía djeca nai─Ĺu na ovaj odvratni dvojac zbog straha da ─çe im izazvati no─çne more. Dva bi─ça, prema organizatorima Olimpijskih igara, su oblikovani od kapi rastaljenog ─Źelika kori┼ítenih za izgradnju olimpijskog stadiona. Oni su zapravo stra┼ína, jednoka prezentacija koja se ─Źini da umanjuje sve─Źanu atmosferu. Za┼íto oni imaju jedno oko ????

olympic-maskote-london-2012Prema du┼żnosnicima Olimpijade 2012., Wenlock se temelji na britanskom gradu Much Wenlock (podru─Źje inspiracije za moderne Olimpijske igare) i engleskog grada Stoke Mandevillea, gdje je osnovana Paraolimpijada za fizi─Źki-hendikepirane sporta┼íe. Predsjednik, londonskog olimpijskog odbora gospodin Coe, je opisao u medijima kako su maskote dizajnirani posebno da privla─Źi djecu, imaju─çi na umu digitalno doba. Mnogi Britanci su otkrili da je maskota kontroverzna i zbunjuju─ça.

olimpijske igre maskotaGodinu dana ranije, 2012 Olimpijski logo je pozdravio mje┼íavinom podsmijeha i zagonetke. Iznureni promatra─Źi su objasnili taj dizajn kao odraza jadne dr┼żavne britanske kreativnosti, ali mala manjina je imala vrlo druga─Źiji odgovor: pripremamo se premazati se temeljnim premazom za uspostavu Novog svjetskog poretka, putem najve─çe prijevare u povijesti.
 

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9675"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,