Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » Razotkrivene masonske Maskote i Simboli Olimpijskih igara u Londonu 2012.

Razotkrivene masonske Maskote i Simboli Olimpijskih igara u Londonu 2012.

Wenlock i Mandeville su njihova dobroćudna zvučna imena, ali oni izgledaju kao zlikovci u horor filmovima Wes Cravena.

Sigurno ne bi željeli da vaša djeca naiđu na ovaj odvratni dvojac zbog straha da će im izazvati noćne more. Dva bića, prema organizatorima Olimpijskih igara, su oblikovani od kapi rastaljenog čelika korištenih za izgradnju olimpijskog stadiona. Oni su zapravo strašna, jednoka prezentacija koja se čini da umanjuje svečanu atmosferu. Zašto oni imaju jedno oko ????

olympic-maskote-london-2012Prema dužnosnicima Olimpijade 2012., Wenlock se temelji na britanskom gradu Much Wenlock (područje inspiracije za moderne Olimpijske igare) i engleskog grada Stoke Mandevillea, gdje je osnovana Paraolimpijada za fizički-hendikepirane sportaše. Predsjednik, londonskog olimpijskog odbora gospodin Coe, je opisao u medijima kako su maskote dizajnirani posebno da privlači djecu, imajući na umu digitalno doba. Mnogi Britanci su otkrili da je maskota kontroverzna i zbunjujuća.

olimpijske igre maskotaGodinu dana ranije, 2012 Olimpijski logo je pozdravio mješavinom podsmijeha i zagonetke. Iznureni promatrači su objasnili taj dizajn kao odraza jadne državne britanske kreativnosti, ali mala manjina je imala vrlo drugačiji odgovor: pripremamo se premazati se temeljnim premazom za uspostavu Novog svjetskog poretka, putem najveće prijevare u povijesti.
 

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9675"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,