Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » EU gradi novo druÅ¡tvo: GrÄka će biti kao NjemaÄka pod Hitlerom

EU gradi novo druÅ¡tvo: GrÄka će biti kao NjemaÄka pod Hitlerom

ekstremisti-grcka-ce-biti-kao-njemacka-pod-hitlerom-slikaZlatna Zora: “Uvest ćemo sudove za strance, minirat ćemo granicu da viÅ¡e ne dolaze… PolitiÄare koji su uruÅ¡ili zemlju, ljeviÄare i homoseksualce strpat ćemo u zatvore i oduzeti im imovinu”

“To su budale. Ako nikada niste doÅ¡li u dodir s ljudskim smećem, sada ćete vidjeti kako to izgleda” – rekla mi je poznanica, novinarka jednog grÄkog dnevnog lista, koju sam proÅ¡le srijede zamolio da mi osigura telefonski broj jednog od voÄ‘a Zlatna zora-e, ekstremne neonacistiÄke stranke koja je na nedavnim izborima sa Äak 21 zastupnikom uÅ¡la u grÄki parlament, Å¡to je  skoro 7% od ukupnih glasova, Å¡to i nijej tako malo.

Kako se izbori u GrÄkoj ponavljaju za manje od mjesec dana, Zlatna zora nada se, noÅ¡ena grÄkim siromaÅ¡tvom i protuzapadnim raspoloženjem, da će osvojiti joÅ¡ viÅ¡e mandata i aktivno kreirati politiku kakva na podruÄju Europe nije viÄ‘ena joÅ¡ od vremena nacistiÄke NjemaÄke.

– Nadam se da neće pojaÄati svoj utjecaj, ali ako dobije dodatne mandate, neka nam Bog svima pomogne – rekla mi je grÄka novinarka diktirajući mi broj mobitela Nasosa Rendekakosa i Eliasa Panagiotarosa, uz predsjednika stranke dvojice vodećih predstavnika stranke. Već prvih nekoliko minuta razgovora s Nasosom pokazalo je svu rigidnost partije i njihovo “furanje†na Pruse.

– Sigurno ste iz Hrvatske? Niste Britanac? Niste njihov plaćenik? – provjeravao je pri dogovoru o intervjuu taj desniÄar. Nakon Å¡to sam mu objasnio da nisam Britanac, a da može prema broju s kojeg zovem provjeriti da sam doista iz Hrvatske, pristao je na razgovor, ali u toÄno odreÄ‘eno vrijeme.

– Dobro! Koliko je sati kod vas? Pola tri? U GrÄkoj je pola Äetiri. Nazvat ćete ovaj broj telefona u petak, toÄno u Äetiri. Ni minutu prije, ni minutu kasnije, jasno? Tada ćete dobiti intervju – rekao je Nasos odrjeÅ¡itim glasom i prekinuo vezu.

ekstremisti-grcka-ce-biti-kao-njemacka-pod-hitlerom-slika

Zlatna zora u svojim redovima ima i “stranaÄke patroleâ€, batinaÅ¡ke odrede koji su organizirani da oÄiste ulice od imigranata.

GrÄka samo Grcima

PriliÄno iznenaÄ‘en tim rigidnim uputama, podesio sam za svaki sluÄaj sat u petak toÄno u Äetiri po grÄkom vremenu i okrenuo broj mobitela. Nije bilo razloga za žurbu jer, pokazalo se, grÄki su neonacisti ipak samo Grci, za koje je vrijeme relativan i vrlo rastezljiv pojam, a ni organizacija se nije pokazala pruski pedantnom. Naime, na moj poziv javila se jedna aktivistica stranke i otrÄala da pronaÄ‘e ili Panagiotarosa, koji je neslužbeni glasnogovornik Zlatne zore, ili Nasosa, koji je njegov pomoćnik. Obojica su, naime, bila “tu negdje†i obojica su mislila da će intervju dati onaj drugi.

– Evo me. Oprostite, doÅ¡lo je do male zabune, nismo se dobro organizirali – ispriÄao se Nasos, koji viÅ¡e nije zvuÄao onako otresito kao dva dana prije, u vrijeme dok smo dogovarali intervju. Ipak, koliko god je ublažio pristup, stavovi su mu i dalje ostali vrlo tvrdi, a za cijelu su situaciju u GrÄkoj, kaže, krivi useljenici.

– GrÄka pripada Grcima, a Grk se ne postaje doseljenjem u naÅ¡u zemlju, već samo roÄ‘enjem. U zemlji od 11 milijuna stanovnika, imigranata je viÅ¡e od milijun i oni uzimaju poslove, podrivaju ekonomiju, a to viÅ¡e tako neće ići. Izbacit ćemo ih milom ili silom. Kad ojaÄamo vlast, uvest ćemo nova pravila igre, donijet ćemo zakon pod kojim će zloÄini koje poÄine imigranti biti drugaÄije tretirani nego zloÄini koje poÄine Grci – kaže Nasos Rendekakos koji je do prije nekoliko mjeseci vodio “stranaÄku patroluâ€, bandu razbijaÄa koja je po Attiki, siromaÅ¡nom dijelu Atene, prebijala strane useljenike.

– Taj je dio grada bio pun imigranata, a sada je Äist. Na ulicama viÅ¡e nema stranaca, znali su da moraju otići, milom ili silom – kaže taj kratko oÅ¡iÅ¡ani i u crno odjeveni grÄki neonacist. Ideologija Zlatne zore vrlo je bliska ideologiji njemaÄke nacionalsocijalistiÄke partije u prvoj polovici proÅ¡log stoljeća, a i ustroj i znakovlje su im sliÄni. StranaÄkom zastavom crne boje dominira Äetvrtasti znak koji neodoljivo podsjeća na svastiku, a pripadnici Zlatne zore već odavno imaju svoje razbijaÄke odrede koji siju strah u GrÄkoj.

Zastupaju Äistoću zemlje

“Ne volimo mi Hitlera, ali volimo ono Å¡to je uÄinio, naÄin na koji se borio za boljitak svoje zemlje. Hitler je preuzeo vlast u vrijeme dok je NjemaÄka grcala u dugovima, u vrijeme nezaposlenosti, na rubu kolapsa, u vrijeme dok je NjemaÄka izgledala baÅ¡ kao Å¡to GrÄka izgleda danas. Iz takve je situacije Hitler NjemaÄku pretvorio u veliku zemlju, iz takve ćemo situacije mi ponovo podići GrÄku” – kaže Nesos.

Prva će im stvar, kada doÄ‘u na vlast, kaže, biti obraÄun s Grcima koji su zemlju doveli u ovu situaciju, i s Grcima koji ne zastupaju Äistoću zemlje.

– Bit će suÄ‘eno svakome tko bude pomagao imigrantima, tko im bude davao posla, a za politiÄare ćemo osnovati posebne prijeke sudove. Sve te izdajice koji su dopustili da se zemlja uruÅ¡i, sve te ljeviÄare, komuniste i homoseksualce Äeka zatvor i gubitak imovine. Do prije trideset godina u GrÄkoj nije bilo imigranata, a ti su izdajice dopustili da nam uÄ‘e viÅ¡e od dva milijuna stranaca u zemlju. Sada će za to platiti – kaže Nasos.

Na listi nepoćudnih su i novinari, a Zlatna zora medije doživljava kao “izdajice i gnjide u službi stranacaâ€. To se vidjelo i neposredno nakon objave rezultata na nedavnim parlamentarnim izborima, kada su stranaÄki razbijaÄi na konferenciji za novinare natjerali sve novinare da ustanu i u stavu mirno doÄekaju stranaÄkog voÄ‘u Nikolaosa Michaloilakosa. Onaj tko nije želio ustati, grubo je, uz batine, izbaÄen iz stranaÄkih prostorija.

– Novinari su prodane duÅ¡e, izdajice koji Å¡ire laži i prodaju grÄke interese. Sada je tome kraj, neće viÅ¡e trovati grÄki narod otrovom koji Å¡iri zapadna propaganda. Sada je vrijeme da plate – stav je jednog od vodećih ljudi za odnose s medijima Zlatne zore koja je na proteklim izborima dobila oko 7 posto glasova. Kao okosnicu buduće GrÄke vide vojsku, pa namjeravaju na granici prema Turskoj položiti minska polja, a svakom Grku koji se odluÄi na civilno služenje vojnog roka planiraju oduzeti državljanstvo i protjerati ga iz zemlje.

– Biti Grk je Äast, a Äast se brani oružjem – kaže Nesos Rendekakos.

Poslije teksta o njima poÄeli su zlostavljati moju kćer

Kakve metode Zlatna zora koristi za obraÄun s neistomiÅ¡ljenicima, najbolje se vidi na primjeru novinarke Xenie Kounalaki. Ona je 12. travnja u dnevnim novinama Kathimerini objavila tekst u kojemu osuÄ‘uje ekstremnu desnicu, a samo nekoliko dana potom poÄelo je zastraÅ¡ivanje.

– Na internetskim stranicama Zlatne zore objavljen je anoniman, vrlo opÅ¡iran odgovor na moj Älanak. To je u stvari bila rekapitulacija moje karijere i optužba za veleizdaju jer sam, iako Grkinja, roÄ‘ena u Hamburgu. To je bio osobni napad u kojemu su Äak spomenuli i moju trinaestogodiÅ¡nju kćer, a sve su zaÄinili reÄenicom “Kommt Zeit, Kommt Rat, Kommt Atentatâ€. Drugim rijeÄima, poruÄili su mi da pazim Å¡to piÅ¡em – kaže Xenia Kounalaki. Prijetnje na internetskoj stranici bile su samo poÄetak. Zaredali su anonimni telefonski pozivi usred noći, prijeteća pisma u poÅ¡tanskom sanduÄiću, a kako u razred sa Xenijinom kćeri idu sinovi trojice Älanova Zlatne zore, oni su djevojÄicu poÄeli zlostavljati u Å¡koli. Novinarka je sve prijavila policiji, ali bez ikakva uspjeha.

– Policajci su mi samo rekli da izbjegavam mraÄna mjesta i da svakako prestanem pisati o desniÄarima. Užasno, kaže Xenia Kounalaki. Na njezin sluÄaj osvrnuo se Elias Panagiotaros, naÅ¡ drugi nesuÄ‘eni sugovornik i svojevrsni službeni glasnogovornik Zlatne zore.

– Uvijek ćemo odgovoriti na napade u novinama, a mi za to imamo svoje naÄine. Mediji u GrÄkoj već godinama blate Zlatnu zoru, ali ta vremena su sada iza nas. Istinski Grci i domoljubi su uz nas i ne dopuÅ¡tamo da nas medijske hijene razvlaÄe – kaže Panagiotaros, odbijajući tezu da iza napada i prijetećih pisama na grÄku novinarku, koja je svoj sluÄaj objavila i u njemaÄkom listu Der Spiegel, stoje stranaÄki aktivisti.

– Pisma koje je Kounalakijeva dobivala, koliko znam, nisu potpisana i ne zna se tko ih je slao. To su pravi Grci, ali stranka za pisma nije odgovorna – kaže Panagiotaros.
 

 
izvor veÄernji.hr
 
Zlatna Zora: Za one sve koji ne žele vidjeti ikakvu svezu izmeÄ‘u grÄkog okultizma i politike
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9118"] PRETHODNI ÄŒLANAK [/button_icon]

Filed under: GLOBALNA KRIZA, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,