Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » EU gradi novo društvo: Grčka će biti kao Njemačka pod Hitlerom

EU gradi novo društvo: Grčka će biti kao Njemačka pod Hitlerom

ekstremisti-grcka-ce-biti-kao-njemacka-pod-hitlerom-slikaZlatna Zora: “Uvest ćemo sudove za strance, minirat ćemo granicu da više ne dolaze… Političare koji su urušili zemlju, ljevičare i homoseksualce strpat ćemo u zatvore i oduzeti im imovinu”

“To su budale. Ako nikada niste došli u dodir s ljudskim smećem, sada ćete vidjeti kako to izgleda” – rekla mi je poznanica, novinarka jednog grčkog dnevnog lista, koju sam prošle srijede zamolio da mi osigura telefonski broj jednog od vođa Zlatna zora-e, ekstremne neonacističke stranke koja je na nedavnim izborima sa čak 21 zastupnikom ušla u grčki parlament, što je  skoro 7% od ukupnih glasova, što i nijej tako malo.

Kako se izbori u Grčkoj ponavljaju za manje od mjesec dana, Zlatna zora nada se, nošena grčkim siromaštvom i protuzapadnim raspoloženjem, da će osvojiti još više mandata i aktivno kreirati politiku kakva na području Europe nije viđena još od vremena nacističke Njemačke.

– Nadam se da neće pojačati svoj utjecaj, ali ako dobije dodatne mandate, neka nam Bog svima pomogne – rekla mi je grčka novinarka diktirajući mi broj mobitela Nasosa Rendekakosa i Eliasa Panagiotarosa, uz predsjednika stranke dvojice vodećih predstavnika stranke. Već prvih nekoliko minuta razgovora s Nasosom pokazalo je svu rigidnost partije i njihovo “furanje” na Pruse.

Sigurno ste iz Hrvatske? Niste Britanac? Niste njihov plaćenik? – provjeravao je pri dogovoru o intervjuu taj desničar. Nakon što sam mu objasnio da nisam Britanac, a da može prema broju s kojeg zovem provjeriti da sam doista iz Hrvatske, pristao je na razgovor, ali u točno određeno vrijeme.

– Dobro! Koliko je sati kod vas? Pola tri? U Grčkoj je pola četiri. Nazvat ćete ovaj broj telefona u petak, točno u četiri. Ni minutu prije, ni minutu kasnije, jasno? Tada ćete dobiti intervju – rekao je Nasos odrješitim glasom i prekinuo vezu.

ekstremisti-grcka-ce-biti-kao-njemacka-pod-hitlerom-slika

Zlatna zora u svojim redovima ima i “stranačke patrole”, batinaške odrede koji su organizirani da očiste ulice od imigranata.

Grčka samo Grcima

Prilično iznenađen tim rigidnim uputama, podesio sam za svaki slučaj sat u petak točno u četiri po grčkom vremenu i okrenuo broj mobitela. Nije bilo razloga za žurbu jer, pokazalo se, grčki su neonacisti ipak samo Grci, za koje je vrijeme relativan i vrlo rastezljiv pojam, a ni organizacija se nije pokazala pruski pedantnom. Naime, na moj poziv javila se jedna aktivistica stranke i otrčala da pronađe ili Panagiotarosa, koji je neslužbeni glasnogovornik Zlatne zore, ili Nasosa, koji je njegov pomoćnik. Obojica su, naime, bila “tu negdje” i obojica su mislila da će intervju dati onaj drugi.

– Evo me. Oprostite, došlo je do male zabune, nismo se dobro organizirali – ispričao se Nasos, koji više nije zvučao onako otresito kao dva dana prije, u vrijeme dok smo dogovarali intervju. Ipak, koliko god je ublažio pristup, stavovi su mu i dalje ostali vrlo tvrdi, a za cijelu su situaciju u Grčkoj, kaže, krivi useljenici.

– Grčka pripada Grcima, a Grk se ne postaje doseljenjem u našu zemlju, već samo rođenjem. U zemlji od 11 milijuna stanovnika, imigranata je više od milijun i oni uzimaju poslove, podrivaju ekonomiju, a to više tako neće ići. Izbacit ćemo ih milom ili silom. Kad ojačamo vlast, uvest ćemo nova pravila igre, donijet ćemo zakon pod kojim će zločini koje počine imigranti biti drugačije tretirani nego zločini koje počine Grci – kaže Nasos Rendekakos koji je do prije nekoliko mjeseci vodio “stranačku patrolu”, bandu razbijača koja je po Attiki, siromašnom dijelu Atene, prebijala strane useljenike.

– Taj je dio grada bio pun imigranata, a sada je čist. Na ulicama više nema stranaca, znali su da moraju otići, milom ili silom – kaže taj kratko ošišani i u crno odjeveni grčki neonacist. Ideologija Zlatne zore vrlo je bliska ideologiji njemačke nacionalsocijalističke partije u prvoj polovici prošlog stoljeća, a i ustroj i znakovlje su im slični. Stranačkom zastavom crne boje dominira četvrtasti znak koji neodoljivo podsjeća na svastiku, a pripadnici Zlatne zore već odavno imaju svoje razbijačke odrede koji siju strah u Grčkoj.

Zastupaju čistoću zemlje


“Ne volimo mi Hitlera, ali volimo ono što je učinio, način na koji se borio za boljitak svoje zemlje. Hitler je preuzeo vlast u vrijeme dok je Njemačka grcala u dugovima, u vrijeme nezaposlenosti, na rubu kolapsa, u vrijeme dok je Njemačka izgledala baš kao što Grčka izgleda danas. Iz takve je situacije Hitler Njemačku pretvorio u veliku zemlju, iz takve ćemo situacije mi ponovo podići Grčku” – kaže Nesos.

Prva će im stvar, kada dođu na vlast, kaže, biti obračun s Grcima koji su zemlju doveli u ovu situaciju, i s Grcima koji ne zastupaju čistoću zemlje.

– Bit će suđeno svakome tko bude pomagao imigrantima, tko im bude davao posla, a za političare ćemo osnovati posebne prijeke sudove. Sve te izdajice koji su dopustili da se zemlja uruši, sve te ljevičare, komuniste i homoseksualce čeka zatvor i gubitak imovine. Do prije trideset godina u Grčkoj nije bilo imigranata, a ti su izdajice dopustili da nam uđe više od dva milijuna stranaca u zemlju. Sada će za to platiti – kaže Nasos.

Na listi nepoćudnih su i novinari, a Zlatna zora medije doživljava kao “izdajice i gnjide u službi stranaca”. To se vidjelo i neposredno nakon objave rezultata na nedavnim parlamentarnim izborima, kada su stranački razbijači na konferenciji za novinare natjerali sve novinare da ustanu i u stavu mirno dočekaju stranačkog vođu Nikolaosa Michaloilakosa. Onaj tko nije želio ustati, grubo je, uz batine, izbačen iz stranačkih prostorija.

– Novinari su prodane duše, izdajice koji šire laži i prodaju grčke interese. Sada je tome kraj, neće više trovati grčki narod otrovom koji širi zapadna propaganda. Sada je vrijeme da plate – stav je jednog od vodećih ljudi za odnose s medijima Zlatne zore koja je na proteklim izborima dobila oko 7 posto glasova. Kao okosnicu buduće Grčke vide vojsku, pa namjeravaju na granici prema Turskoj položiti minska polja, a svakom Grku koji se odluči na civilno služenje vojnog roka planiraju oduzeti državljanstvo i protjerati ga iz zemlje.

– Biti Grk je čast, a čast se brani oružjem – kaže Nesos Rendekakos.

Poslije teksta o njima počeli su zlostavljati moju kćer

Kakve metode Zlatna zora koristi za obračun s neistomišljenicima, najbolje se vidi na primjeru novinarke Xenie Kounalaki. Ona je 12. travnja u dnevnim novinama Kathimerini objavila tekst u kojemu osuđuje ekstremnu desnicu, a samo nekoliko dana potom počelo je zastrašivanje.

– Na internetskim stranicama Zlatne zore objavljen je anoniman, vrlo opširan odgovor na moj članak. To je u stvari bila rekapitulacija moje karijere i optužba za veleizdaju jer sam, iako Grkinja, rođena u Hamburgu. To je bio osobni napad u kojemu su čak spomenuli i moju trinaestogodišnju kćer, a sve su začinili rečenicom “Kommt Zeit, Kommt Rat, Kommt Atentat”. Drugim riječima, poručili su mi da pazim što pišem – kaže Xenia Kounalaki. Prijetnje na internetskoj stranici bile su samo početak. Zaredali su anonimni telefonski pozivi usred noći, prijeteća pisma u poštanskom sandučiću, a kako u razred sa Xenijinom kćeri idu sinovi trojice članova Zlatne zore, oni su djevojčicu počeli zlostavljati u školi. Novinarka je sve prijavila policiji, ali bez ikakva uspjeha.

– Policajci su mi samo rekli da izbjegavam mračna mjesta i da svakako prestanem pisati o desničarima. Užasno, kaže Xenia Kounalaki. Na njezin slučaj osvrnuo se Elias Panagiotaros, naš drugi nesuđeni sugovornik i svojevrsni službeni glasnogovornik Zlatne zore.

– Uvijek ćemo odgovoriti na napade u novinama, a mi za to imamo svoje načine. Mediji u Grčkoj već godinama blate Zlatnu zoru, ali ta vremena su sada iza nas. Istinski Grci i domoljubi su uz nas i ne dopuštamo da nas medijske hijene razvlače – kaže Panagiotaros, odbijajući tezu da iza napada i prijetećih pisama na grčku novinarku, koja je svoj slučaj objavila i u njemačkom listu Der Spiegel, stoje stranački aktivisti.

– Pisma koje je Kounalakijeva dobivala, koliko znam, nisu potpisana i ne zna se tko ih je slao. To su pravi Grci, ali stranka za pisma nije odgovorna – kaže Panagiotaros.
 

 
izvor večernji.hr
 
Zlatna Zora: Za one sve koji ne žele vidjeti ikakvu svezu između grčkog okultizma i politike
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9118"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: GLOBALNA KRIZA, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,