Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA » Uspon Globalne Policijske Dr┼żave ! Ogromni spremnici podataka za ┼ípijuniranje ─Źekaju

Uspon Globalne Policijske Dr┼żave ! Ogromni spremnici podataka za ┼ípijuniranje ─Źekaju

policajac u neredimaPodaci koji se prikupljaju od strane NSA, FBI i DHS se pretvaraju u tehnolo┼íko oru┼żja protiv svjetske javnosti.┬á

Ovaj nadzor nesumnjivo ─çe se koristiti kao kriminalni dokaz┬á za su─Ĺenje.

Nastajanje NSA-GCHQ Echelon sustava s iznimno profitabilnim Nadzorom Industrijskog Kompleksa postala je tehnološki napredan sustav za presretanje kako je novinar Nicky Hager predvidio u 1996. godini.

ECHELON je osmi┼íljen kako bi nasumice izvla─Źio ogromne koli─Źine podataka. Prikriveni sustav za presretanje na objektima, gra─Ĺeni su za ┼ípijuniranje na svjetskim satelitima, me─Ĺunarodnih telekomunikacijska i radijskih komunikacija. Echelon je veza izme─Ĺu svih tih, ali pod uvjetom da ih vlada SAD-a sa svojom high-tech mogu─çnostima, nadzire za sve svoje vrijeme.

Prema James Bamford ,

“Pentagon poku┼íava pro┼íiriti svoju svjetsku komunikacijsku mre┼żu, poznatu kao “globalne informacijske mre┼że”, za obradu jotabajtova (od 1024 bajtova) podataka. (Jotabajt je septillion bajtova /septillion bajtova je 1024 bajtova prema ameri─Źkom i britanskom sustavu, te 1042 bajtova prema europskom sustavu/, tolika veli─Źina da nitko jo┼í nije skovao pojam za sljede─çu vi┼íu razinu). . . . .

“ONI moraju imati takav kapacitet jer, prema nedavnom izvje┼í─çu tvrtke Cisco, globalni internetski promet ─çe se┬á u─Źetverostru─Źiti (4x) od 2010. do 2015 godine. . . . . dosti┼żu─çi 966 exabajta godi┼ínje. (Milijun eksabajta jednaka je jotabajtu – eksabajt (EB) 1018) … Dakle, NSA-i je potreba zgrada od za 1 milijuna ─Źetvornih metara skladi┼íte podataka (92903 metara ─Źetvornih).

Ako ─çe Agencija ikada ispuniti Utah centar s jotabajt-om informacija, to ─çe biti jednako oko 500 kvintilliona (500,000,000,000,000,000,000) stranica teksta.”┬á ( /kvintilion je jednako 1018 prema ameri─Źkom i britanskom sustavu, te 1030 prema europskom sustavu/)


William Binney, biv┼íi du┼żnosnik NSA i zvi┼żda─Ź, izjavio je da: “Zapravo, mislim da je nadzor znatno pove─çan.”┬á

 

 
TSA , ona je otkrila ima potpunu kontrolu nad “svim oblicima masovnog prijevoza.”

Samuel Huntington je govorio o predstoje─çem tehnolo┼íkom nadzoru dr┼żave u kojoj on tvrdi, je zapadna globalna Elita odgovorila na vi┼íak demokracije, uz pomo─ç tehnolo┼íkih pobolj┼íanja.

Dok ┼ítednja prijeti da dodatno porobi mase uz pomo─ç duga kojeg ne posjeduju i dok Elite ula┼że u korporativizma koji je balon na povr┼íini, policijska dr┼żava se manifestira pod njihovom nelegitimnom vladavinom.

Stav Vlade je ┼ípijunirati svoje gra─Ĺane, bez odgovornosti i suzdr┼żanost.

Britanski parlament je izglasao “anti-dru┼ítvena” ograni─Źenja koja prisiljavaju njihove ljude na pokornost.

Francuska, Španjolska i druge zemlje EU-a su pod izravnom vlašću tehnokratskih bankara koji nisu izabrani, već postavljen na vlast.

Korporacije kao što su Microsoft, Apple, Google i Facebook su dali (prodali) svoje podatke DHS-u i NSA,  tvrdeći da nisu.

policajac nekad i danas

Lokalne policijske snage su radile s kompanijama mobilnih operatera za snimanje Amerikanaca bez razloga ili naloga. To su primarni policijski jokeri policijske dr┼żave koje ─Źak ni Orwell nije mogao zamisliti.

I mi smo se suo─Źili sada sa stvarno┼í─çu . . . . bez kraja na vidiku.
 
preneseno sa occupycorporatism.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=8891"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,