Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA » Uspon Globalne Policijske Države ! Ogromni spremnici podataka za špijuniranje čekaju

Uspon Globalne Policijske Države ! Ogromni spremnici podataka za špijuniranje čekaju

policajac u neredimaPodaci koji se prikupljaju od strane NSA, FBI i DHS se pretvaraju u tehnološko oružja protiv svjetske javnosti. 

Ovaj nadzor nesumnjivo će se koristiti kao kriminalni dokaz  za suđenje.

Nastajanje NSA-GCHQ Echelon sustava s iznimno profitabilnim Nadzorom Industrijskog Kompleksa postala je tehnološki napredan sustav za presretanje kako je novinar Nicky Hager predvidio u 1996. godini.

ECHELON je osmišljen kako bi nasumice izvlačio ogromne količine podataka. Prikriveni sustav za presretanje na objektima, građeni su za špijuniranje na svjetskim satelitima, međunarodnih telekomunikacijska i radijskih komunikacija. Echelon je veza između svih tih, ali pod uvjetom da ih vlada SAD-a sa svojom high-tech mogućnostima, nadzire za sve svoje vrijeme.

Prema James Bamford ,

“Pentagon pokušava proširiti svoju svjetsku komunikacijsku mrežu, poznatu kao “globalne informacijske mreže”, za obradu jotabajtova (od 1024 bajtova) podataka. (Jotabajt je septillion bajtova /septillion bajtova je 1024 bajtova prema američkom i britanskom sustavu, te 1042 bajtova prema europskom sustavu/, tolika veličina da nitko još nije skovao pojam za sljedeću višu razinu). . . . .

“ONI moraju imati takav kapacitet jer, prema nedavnom izvješću tvrtke Cisco, globalni internetski promet će se  učetverostručiti (4x) od 2010. do 2015 godine. . . . . dostižući 966 exabajta godišnje. (Milijun eksabajta jednaka je jotabajtu – eksabajt (EB) 1018) … Dakle, NSA-i je potreba zgrada od za 1 milijuna četvornih metara skladište podataka (92903 metara četvornih).

Ako će Agencija ikada ispuniti Utah centar s jotabajt-om informacija, to će biti jednako oko 500 kvintilliona (500,000,000,000,000,000,000) stranica teksta.”  ( /kvintilion je jednako 1018 prema američkom i britanskom sustavu, te 1030 prema europskom sustavu/)

William Binney, bivši dužnosnik NSA i zviždač, izjavio je da: “Zapravo, mislim da je nadzor znatno povećan.” 

 

 
TSA , ona je otkrila ima potpunu kontrolu nad “svim oblicima masovnog prijevoza.”

Samuel Huntington je govorio o predstojećem tehnološkom nadzoru države u kojoj on tvrdi, je zapadna globalna Elita odgovorila na višak demokracije, uz pomoć tehnoloških poboljšanja.

Dok štednja prijeti da dodatno porobi mase uz pomoć duga kojeg ne posjeduju i dok Elite ulaže u korporativizma koji je balon na površini, policijska država se manifestira pod njihovom nelegitimnom vladavinom.

Stav Vlade je špijunirati svoje građane, bez odgovornosti i suzdržanost.

Britanski parlament je izglasao “anti-društvena” ograničenja koja prisiljavaju njihove ljude na pokornost.

Francuska, Španjolska i druge zemlje EU-a su pod izravnom vlašću tehnokratskih bankara koji nisu izabrani, već postavljen na vlast.

Korporacije kao što su Microsoft, Apple, Google i Facebook su dali (prodali) svoje podatke DHS-u i NSA,  tvrdeći da nisu.

policajac nekad i danas

Lokalne policijske snage su radile s kompanijama mobilnih operatera za snimanje Amerikanaca bez razloga ili naloga. To su primarni policijski jokeri policijske države koje čak ni Orwell nije mogao zamisliti.

I mi smo se suočili sada sa stvarnošću . . . . bez kraja na vidiku.
 
preneseno sa occupycorporatism.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=8891"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,