Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » NWO planovi: Najbr┼że rastu─ça religija u Americi je Islam !

NWO planovi: Najbr┼że rastu─ça religija u Americi je Islam !

musliman terorizam amerikaZnate li koja je najbr┼że rastu─ça religija u Americi? To nije kr┼í─çanstvo!┬á Prema posljednjem popisu stanovni┼ítva SAD-a koji je upravo objavljen 1. svibnja 2012, najbr┼że rastu─ça religija u Americi je islam.

Podaci za popis je sastavila Udruga statisti─Źara ameri─Źkih vjerskih zajednica, a rezultati su objavljeni od strane Udruge Arhiva Religijskih Podataka. Od godine 2000. do godine 2010., je popis utvrdio da je broj muslimana koji ┼żive u Sjedinjenim Dr┼żavama porastao za oko milijun do 2,6 milijuna – zapanjuju─çi porast od 66,7 posto.

To je zapanjuju─ça stopa rasta. U me─Ĺuvremenu, ve─çina kr┼í─çanske denominacije imaju stope rasta koje su bile daleko ispod ukupne stope rasta stanovni┼ítva u Sjedinjenim Dr┼żavama, a neke kr┼í─çanske denominacije zapravo gube ─Źlanove. Na┼żalost, kada je Barack Obama jednom rekao da amerikanci “vi┼íe nisu kr┼í─çanski narod” nije bio previ┼íe daleko od istine. Kr┼í─çanstvo rapidno gubi utjecaj, a druge religije poput islama brzo dobivaju ─Źlanova i izgradnji novih crkvi. Kao i druge glavne religije poput islama i dalje rastu u Sjedinjenim Dr┼żavama, neizbje┼żno je da ─çe to preoblikovati Ameriku na mnogo razli─Źitih na─Źina u godinama koje dolaze.

Pa što je s drugim vjerskim skupinama?

Kako su pro┼íla prema popisu ameri─Źke religijske zajednice?

Sljede neke od stopa rasta za najve─çe vjerske organizacije u periodu 2000. do 2010. godine ….:

Mormoni: +45,5%

Evan─Ĺeoski protestanti: 1,7% (daleko iza ukupne stope rasta stanovni┼ítva)

Katolici: -5,0%

Protestanti: -12,8 % (zapanjuju─çi pad)

Ali, tu je i islam koji do┼żivljava eksplozivan rast.

Prema Ihsan Bagby-u, profesoru islamskih studija na Sveu─Źili┼ítu Kentucky, bilo oko 1.200 d┼żamija u Americi nazad u 2000. godini.

islam amerika d┼żamijaPrema ovom popisu, u Americi danas postoje 2106 d┼żamije.

Diljem SAD-a vidimo kako se grade “mega-d┼żamije” , a u mnogim slu─Źajevima financiranje dolazi iz inozemstva.

Sve ove mega-d┼żamije nisu neiskori┼ítene. U nekim dijelovima zemlje, islamske zajednice do┼żivljavaju apsolutno eksplozivan rast.

Sljede─çi primjer dolazi iz nedavnog USA Today ─Źlanka ….


Imam Muhamed Musri, predsjednik Islamske zajednice Centralne Floride, vidi reksplozivni rast od nevjerojatnih 473 posto u i oko Orlandova Orange County, prema RCMS studiji, a on misli da je rast zapravo dvostruk, za 10.000 novih muslimana, izvijestila je studija .

On je rekao da je muslimanski rast potaknut od vala obra─çenika posije 9/11. U sredi┼ínjoj Floridi, rekao je on, muslimani slijede ostale koji su u potrazi za “boljim vremenskim uvjetima, jeftinijim cijenama i┬á jeftinijim domovima.”

Velik dio tog rasta se poti─Źe imigracije. Istra┼żivanje koje je proveo Pew Research Center natrag u 2007. je otkrio da su 39 posto svih odraslih muslimana koji ┼żive u Americi bili imigranti koji su do┼íli u SAD-u od 1990. godine na ovamo.

Ovaj brzi priliv muslimana je preoblikuje zajednice diljem Amerike. Na primjer, muslimanski studenti sada ─Źine oko 10 posto od ukupnog broja u─Źenika u New York City, School District.

I u cijeloj zemlji mnogi ┼íkolski okruzi sada mijenjaju ┼íkolske kalendare i prilago─Ĺ┼żavaju se islamskim praznicima.

Ali islam nije jedina ne-kršćanska religija da ubrzano raste u Americi.

Najnoviji ameri─Źki Religijski Popis je utvrdio da su ne-kr┼í─çanske grupe porasle 32 posto ukupno, u periodu od godine 2000. do godine 2010.

U me─Ĺuvremenu, kao ┼íto je pisalo prije, pad kr┼í─çanstva u Americi se ubrzava.

Natrag u 1990. godinu, jedno je istra┼żivanje pokazalo da se 86 posto svih Amerikanaca izjasnilo se kao “kr┼í─çanski”, od jedne vrste ili druge. Do 2008., samo se 76 posto svih Amerikanaca izjasnilo se kao “kr┼í─çanski”, od jedne vrste ili drugi.

U me─Ĺuvremenu, ateizam i “ne religiozni” do┼żivljavaju ogromno pove─çanje u brojevima. Na primjer, US Census Bureau ka┼że da se broj Amerikanaca koji su “bez vjere” vi┼íe nego udvostru─Źio izme─Ĺu 1990 i 2008. godine.

laden obama─îak i mnogi od onih koji i dalje nose oznaku “kr┼í─çanski” nisu jako predani. Najnovija ameri─Źka Religijski Popis je otkrili da se oko 150 milijuna Amerikanaca aktivno ne odlazi i ne prakticira s bilo kojom vjerskom zajednicom uop─çe. To je gotovo polovica stanovni┼ítva.

Dakle, Amerika se mijenja.

Postaje sve manje religiozna i to se sve manje kršćanska.
 
 
(endoftheamericandream.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=8832"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,