Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » EKSKLUZIVNO: Bilderberg grupa – sastanak 31. lipanj, Virginia, SAD

EKSKLUZIVNO: Bilderberg grupa – sastanak 31. lipanj, Virginia, SAD

bilderberg sastanakGlobalisti─Źka klika utvr─Ĺuje svoju ulogu u predstoje─çim pretsjedni─Źkim izborima u SAD-u.

┼ápekulacije o mjestu godi┼ínjeg sastanka Bilderberg Grupe┬á se podudaraju s ovogodi┼ínjim ameri─Źkim predsjedni─Źkim izborima, ─Źini se, s vjerojatno┼í─çu da ─çe se Bilderberg┬á konferencija odr┼żat u Chantilly, Virginia , SAD┬á -┬á od 31. svibnja do 3. lipnja. Prenosi Novi-Svjetski-Poredak.com kao prvi u Hrvatskoj.

Kao ┼íto smo izvijestili ju─Źer , glasine da ─çe mjesto odr┼żavanja konferencije biti Haifa, Izrael – ─Źini se da su pogre┼íne.┬áWestfields Marriott Washington Dulles hotel , mjesto Bilderberg sastanka u 2002. i 2008. godini, u potpunosti je rezerviran od ─Źetvrtka 31. svibnja do i uklju─Źuju─çi 3. lipnja, ali ima na raspolaganju soba s obje strane┬á tih datuma, ┼íto upu─çuje na gotovo sigurno da ─çe to biti doma─çi teren Bilderberg konferencije za 2012.

“Izgledi su prili─Źno visoki da u izbornoj godini, ina─Źe poznata kao Bilderberg konferencija – ─çe se odr┼żati u SAD-u”, isti─Źe Bilderberg.org je Tony Gosling.

Uistinu, nakon pro┼ílogodi┼ínjeg prizora u St. Moritzu, ┼ávicarska, gdje su se Bilderberg ─Źlanovi izravno suprotstavili prosvjednicima nakon bizarne odluke o “┼íetnji po prirodi”┬á dolje po planini do njihovog hotela, o─Źekivana sigurnost oko ovogodi┼ínje konferencije biti zna─Źajno ja─Źa.

Bilderberg odluka da se konferencija odr┼żi u SAD-u izravno je povezana s klju─Źnom ulogom tajne klike industrijalaca, bankara, ─Źelnika akademskih i medijskih figura koji ─çe igrati veliku ulogu u predsjedni─Źkim izborima 2012. u SAD-u.
 

 
preneseno sa www.bilderberger.ch
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=8377"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,