Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » EKSKLUZIVNO: Bilderberg grupa – sastanak 31. lipanj, Virginia, SAD

EKSKLUZIVNO: Bilderberg grupa – sastanak 31. lipanj, Virginia, SAD

bilderberg sastanakGlobalistička klika utvrđuje svoju ulogu u predstojećim pretsjedničkim izborima u SAD-u.

Špekulacije o mjestu godišnjeg sastanka Bilderberg Grupe  se podudaraju s ovogodišnjim američkim predsjedničkim izborima, čini se, s vjerojatnošću da će se Bilderberg  konferencija održat u Chantilly, Virginia , SAD  -  od 31. svibnja do 3. lipnja. Prenosi Novi-Svjetski-Poredak.com kao prvi u Hrvatskoj.

Kao što smo izvijestili jučer , glasine da će mjesto održavanja konferencije biti Haifa, Izrael – čini se da su pogrešne. Westfields Marriott Washington Dulles hotel , mjesto Bilderberg sastanka u 2002. i 2008. godini, u potpunosti je rezerviran od četvrtka 31. svibnja do i uključujući 3. lipnja, ali ima na raspolaganju soba s obje strane  tih datuma, što upućuje na gotovo sigurno da će to biti domaći teren Bilderberg konferencije za 2012.

“Izgledi su prilično visoki da u izbornoj godini, inače poznata kao Bilderberg konferencija – će se održati u SAD-u”, ističe Bilderberg.org je Tony Gosling.

Uistinu, nakon prošlogodišnjeg prizora u St. Moritzu, Švicarska, gdje su se Bilderberg članovi izravno suprotstavili prosvjednicima nakon bizarne odluke o “šetnji po prirodi”  dolje po planini do njihovog hotela, očekivana sigurnost oko ovogodišnje konferencije biti značajno jača.

Bilderberg odluka da se konferencija održi u SAD-u izravno je povezana s ključnom ulogom tajne klike industrijalaca, bankara, čelnika akademskih i medijskih figura koji će igrati veliku ulogu u predsjedničkim izborima 2012. u SAD-u.
 

 
preneseno sa www.bilderberger.ch
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=8377"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,