Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Rusija razvija TAJNO oru┼żje koje ljude pretvara u ZOMBIJE!

Rusija razvija TAJNO oru┼żje koje ljude pretvara u ZOMBIJE!

ratovanje oru┼żjem mozakRuski ministar ka┼że da ─çe uskoro ratovati toplinskim, klimatolo┼íkim i geofizi─Źkim oru┼żjem

Ulazimo li u eru fantazmagori─Źnog oru┼żja koje ─çe utjecati na psihofizi─Źko pona┼íanje ljudi? Razvija li Rusija novo fantasti─Źno psihotrono superoru┼żje, dostojno najekscentri─Źnijih oru┼żja iz ÔÇťZvjezdanih stazaÔÇŁ ili ÔÇŁMatrixaÔÇŁ, koje ─Źovjeka mo┼że u─Źiniti zombijem ili mu promijeniti svijest! Naime, to futuristi─Źko oru┼żje pomo─çu elektromagnetske radijacije mo┼że utjecati na sredi┼ínji ┼żiv─Źani sustav ┼żrtve da ga onesposobi na takav na─Źin da postane – ┼żivi mrtvac!

Uznemirena javnost

To se uznemireno pita britanski tabloid Mail on Sunday nakon ┼íto se na nedavnom sastanku novog ruskog predsjednika Vladimira Putina s ministrom obrane Anatolijem Serdjukovim razgovaralo kako ─çe se u budu─çnosti razvijati novi tipovi oru┼żja – toplinsko, klimatolo┼íko, geofizi─Źko, psihofizi─Źko i gensko!

Op─ça malaksalost

Sva ta oru┼żja zapravo utje─Źu na ljudsko zdravlje tako da, umjesto da rade ÔÇťobi─Źne krvaveÔÇŁ rane ili da ─Źovjek ostane bez nekog organa ili uda, kao do sada u normalnom na─Źinu ratovanja, posti┼żu psihodeli─Źni u─Źinak. Dodu┼íe, u Moskvi ka┼żu da se razgovaralo na tu temu, ali samo kao pretpostavka, a nisu se radili planovi o razvijanju takvog oru┼żja orvelovske budu─çnosti.

No, to nije neka novost jer su se sredinom 50-ih godina pro┼ílog stolje─ça tijekom hladnog rata i u SSSR-u i u SAD-u obavljala istra┼żivanja i pokusi na stvaranju psihofizi─Źkog oru┼żja, odnosno oru┼żja koje ne bi sadr┼żavalo barut, ve─ç tehnologiju koja bi djelovala na ─Źovjekov ┼żiv─Źani sustav.

Takvo lasersko, toplinsko i infrazvu─Źno oru┼żje nekada je raspirivalo ma┼ítu tek u znanstvenofantasti─Źnim filmovima i stripovima. Tako navodno ve─ç postoji stra┼íni ÔÇťinfrazvu─Źni topÔÇŁ koji emitira na visokoj frekvenciji, ali ima apokalipti─Źan u─Źinak na onoga koga ÔÇťpogodiÔÇŁ. Naime, netko tko je izlo┼żen tom psihofizi─Źkom topu nakon kratkog vremena osjeti da mu temperatura raste, kao da je iz ÔÇťfri┼żidera uba─Źen u kipu─çu voduÔÇŁ, slijedi malaksalost, a ─Źovjek se nakon toga danima osje─ça depresivno.

Zabranjeno oru┼żje

Prema nekim teorijama zavjere, to bi oru┼żje vlasti raznih dr┼żava upotrebljavale na demonstracijama, a u nekom cyber svijetu mogao bi se emitirati i iz svemira sa satelita! No, prema konvenciji iz 1972. godine zabranjena je izrada i istra┼żiva─Źki radovi nad svim toksikolo┼íkim, biolo┼íko-bakteriolo┼íkim i klimatolo┼íkim oru┼żjima.
 

 

 
 
(jutarnji.hr/uredio:nsp)
 
 
PRETHODNI ─îLANAK

Busted Magazine - Prona─Ĺite susjeda - Ameri─Źki ─îasopis za Uhi─çenja
45 ─Źinjenica da ─çe Amerika uskoro biti narod s vrlo malo elite, a ostatak ─çe biti siroma┼ían !

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama