Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Zabranjeni lijekovi protiv raka ! Dokumentarni film kojeg morate pogledati.

Zabranjeni lijekovi protiv raka ! Dokumentarni film kojeg morate pogledati.

liječenje tumor rak alternativa prirodnoGodinama već postoje istraživanja i naučni radovi o ovim “zabranjenim” lijekovima za rak.

Koje je veselje zapravo vidjeti intervju sa Rene Caisse. Pojavljuje se i Harry Hoxsey, i moći će te vidjeti scene iz rijetkog filma koji je Hoxsey napravio 1957. godine pod nazivom “Ne morate umrijeti”. Taj materijal je jako rijedak, ne možete čak naći ni spomen na njega na Internacionalnoj Bazi Filmova.

Istraživanja koja su rađena u tom filmu su vrlo popularna za gledanje. Trebalo je godine i godine da se sakupe arhivirane fotografije, audio materijali i filmovi. Čak se i Morris Fishbein pojavio u filmu. Ovaj pizdek vodi medicinu već skoro 50 godina. Uništio je mnogo ljudi, mnogo kompanija, i šteta koju je napravio zdravstvenom sustavu u to vrijeme, se broji u velikom neobjavljenom broju umrlih ljudi koji su patili.  Doduše, afera Hoxsey-a je bila njegova propast. Prisiljen je da da otkaz nakon klevetanja Hoxsey-a i prisiljavanja Hoxsey-a da izjavi kako on liječi rak.

Dio filma o Max Gerson-u je interesantan, posebice dio sa deja vu: posuđene su scene iz filma “Umrimo da bi Saznali”. Scene koje su korištene su veoma snažne, kontraproduktivne scene takozvanih medicinskih eksperata koji su izjavljivali da nitko nije ikada izliječen od raka u Garson klinici, nasuprot pacjenata koji su ispričali svoje priče. Na kraju će te vidjeti recentna i najnovija unaprijeđenja u alternativnim terapijama, uključujući i liječnika koji liječi tumor uz pomoć sode bikarbone, i nakon što je izgubio liječničku licencu.

Ovo je film kojeg morate imati. Za one koji traže izvan konvencionalne medicine, može vam spasiti život. Veoma je dobro napravljen film i vrijedi gledanja.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(preveo:mr. Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , ,