Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Jeste li se ikada zapitali zašto Coca Colu pijemo s osmjehom?

Jeste li se ikada zapitali zašto Coca Colu pijemo s osmjehom?

To se dogodi zato što se s njom drogiramo, iako su kokain iz Coca Cole maknuli još prije sto godina. Zašto su maknuli kokain iz najpopularnijeg pića današnjice?
Zato što je bio sasvim suvišan.

10 minuta nakon što smo popili Coca Cola-u: 10 čajnih žličica šećera pukne naš sustav (ta količina je 100% dnevne preporučljive količine šećera). Mi zbog toga nećemo automatski povratiti jer fosforna kiselina u Coca Cola-i anulira okus slatkoće, tako da je naše tijelo zadrži.

20 minuta nakon što smo popili Coca Cola-u: Količina šećera u krvi naglo skače, uzrokujući inzulinsku eksploziju. Naša jetra tada odgovara tako da sve šećere koje nađe u krvi pretvara u masnoće. (U tom trenutku jetra ima mnogo toga za pretvoriti u masnoće.)

40 minuta nakon što smo popili Coca Cola-u: Kofein iz kole je u potpunosti apsorbiran. Šire nam se zjenice; raste nam krvni tlak; kao reakcija na sve to, naša jetra pumpa još više šećera u naš krvotok. Receptori adenozina u mozgu su sada blokirani, što sprječava osjećaj vrtoglavice.

45 minuta nakon što smo popili Coca Cola-u: Naše tijelo povećava produkciju dopamina, stimulirajući centre za osjećaj ugode u mozgu. Ovo je, usput, u stvari isti način na koji na nas djeluje i heroin.

[notification type="alert"] Mi zbog toga nećemo automatski povratiti jer fosforna kiselina u Coca Cola-i anulira okus slatkoće, tako da je naše tijelo zadrži. [/notification]

60 minuta nakon što smo popili kolu: Fosforna kiselina se spaja s kalcijem, magnezijem i cinkom u debelom crijevu, osiguravajući dodatnu eksploziju u našem metabolizmu. Ovo se dodatno komplicira velikim dozama šećera i umjetnih sladila koji dodatno povećavaju izlučivanje kalcija putem mokraće.

Više od 60 minuta nakon što smo popili Coca Cola-u: Diuretička svojstva kofeina počinju utjecati na naše tijelo. (Imamo osjećaj da trebamo mokriti.) Tada sav kalcij, magnezij i cink koji su bili namijenjeni našim kostima i tijelu, kao i elektroliti natrija i voda izlaze iz tijela.

Više od 60 minuta nakon što smo popili Coca Cola-u: Kako se kaos u našem tijelu stišava, počinjemo osjećati nedostatak šećera. Možemo postati lako razdražljivi i usporeni. Do sada smo već izmokrili svu vodu iz Coca Cola-e no tek nakon što se ona spojila s najvažnijim hranjivim tvarima iz našeg tijela zajedno s ostalom vodom koja hidrira naše sustave, i koja zajedno s ostalim tvarima gradi naše kosti i zube. Nakon toga slijedi nedostatak kofeina, koji nastaje tek nakon nekoliko sati. (Što se osjeća još više ako ste pušač.) Originalni članak na engleskom jeziku pročitajte ovdje .


Zaključak: Nakon godina i godina konzumiranja Coca Cola-e i stvaranja inzulinskih šiljaka u vašem tijelu, psiha se mijenja i počinjete se ponašati drugačije, nepredvidivije. Prebrzo će te mijenjati raspoloženja i biti će te pod utjecajem raznih valjnjskih faktora. U jednom trenutku će te biti hiperaktivni od silnog šečera kojeg ste unijeli u tijelo. Nakon sat vremena će te se osjećati kao isprebijana mačka, zbog ekstremnog pada šećera u krvi. Počet će te oboljevati od ljudina nepoznatih sitnih bolesti. A o prekomjernoj težini nakon nekog vremena, nećemo ni pričati.
 

 
Pokus s jajetom. OBAVEZNO POGLEDATI !!!

 
 
(wakeup-world.com/preveo:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7568"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,