Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » Iluminati – NWO Program Depopulacije stanovni┼ítva

Iluminati – NWO Program Depopulacije stanovni┼ítva

Dok globalna elita gradi podzemne bunkere, jede organsku hranu i gomila zalihe sjemena u arkti─Źkim sefovima; globalno siroma┼ítvo se polako izgladnjuje zahvaljuju─çi visokoj cijeni artikala i trovanjem GMO hranom.

Surove mjere su namjerno provedene i zbog toga je siroma┼ítvo nametnuto svim nacijama svijeta. Vremenske neprilike rastu po svojoj smrtnosti. Automatska pu┼íka AK-47 se mo┼że kupiti za 49 dolara u du─Źanu u Zapadnoj Africi.
3D crte┼ż umjetnika pokazuje podzemno skloni┼íte Vivos Group-e. Izvor:Terravivos.com
Kampanja depopulacije koju provode ro─Ĺeni Iluminati se ubrzava.
U 1957. godini, predsjednik Dwight Eisenhower, koji je poslije upozoravao na “vojno-industrijske-komplekse”, ovlastio je komisiju znanstvenika da istra┼że pitanje pre-populacije. Znanstvenici su stavili Alternative I, II i III, zagovaraju─çi zajedno, pu┼ítanje smrtnog virusa i neprekidno ratovanje kao sredstvo da se smanji svjetska populacija.
Prva hipoteza je duboko povezana sa farmaceutskim interesima Rockefeller-a. Prema magazinu Nexus, Rockefeller-i posjeduju polovinu farmaceutske industrije SAD-a, koja ─çe izbaciti lijekove vrijedne milijarde, i time se “boriti” protiv smrtonosnih virusa koji ─çe se uskoro otpustiti u javnost.
U 1969 godini, Komitet Crkvenog Senata je otkrilo da je Ministarstvo Obrane SAD-a (eng.DOD) zahtjevalo bud┼żet od┬á 10 miliona dolara od poreznih obveznika za program brzog razvitka novih virusa koji ─çe imati zadatak uni┼ítiti ljudiski imuni sistem.
Ministarstvo Obrane SAD-a je svjedo─Źilo ispred Kongresa o onome ┼íto su planirali proizvesti:
┬á”Sinteti─Źki biolo┼íki agens, agens koji u prirodi ne postoji i za kojeg nema prirodnog imuniteta…Najbitnije je da ─çe agens imati otpornost na imunolo┼íke i terapeutske procese na kojima gradimo na┼íu slobodu od infekcijskih bolesti”
Ku─çni ra─Źun broj 5090 je autorizirao sredstva i MK-NAOMI iznesen van iz Fort Detrick-a, Maryland
Izvan ovog istra┼żivanja je nastao virus AIDS-a koji je ciljao “ne┼żeljene elemente” populacije. Prvi AIDS virus je prijavljen kroz masivnu kampanju smallpox cjepiva u centralnoj i ju┼żnoj Africi od strane Svjetske Zdravstvene Organizacije ( eng. WHO) u 1977. godini.
Godinu dana kasnije se pojavio oglas u va┼żnijim novinama u SAD-u koji sje pozivao “promiskuitetne homoseksualne mu┼íkarce volontere” da sudjeluju u istra┼żivanju cjepiva protiv Hepatitis-a B.
Program je ciljao muške hoimoseksualne osobe u dobi od 20 do 40 godina u gradovima New York, Los Angeles, Chicago, St. Louis and San Francisco. Program je bio upravljan od strane SAD Centara za Kontrolu Bolesti, koji su prije toga, previdjeli eksperimente Tuskegeskog sifilisa na Afroamerikancima.

 

San Francisco je bio meta brojnih CIA eksperimenata., uslijed svoje mnogobrojne populacije homoseksualca, koje su Iluminati smatrali kao “nepo┼żeljnima”. Prema doktoru Eva Snead, San Francisco ima jedan od najve─çih postotaka oboljenja od raka u zemlji. Godinama, Malathion – kojeg su prvo razvili Nacisti -┬á je po┼íprican preko ─Źitavog grada sa helikopterima CIA-e ( Evergreen Air ). Misteriozna Legionarska bolest se ─Źesto pojavljuje u San Francisco-u i CIA MK-ULTRA kontrola uma program lo┼íe kiseline je bio baziran ondje.


Intelektualna sila iza predstavljanje AIDS-a je Bilderberg Grupa, koja se fiksirala na kontrolu populacije nakon WWII. Autor Cooper je izjavio da bilderbergerova Polica Komisije daje nare─Ĺenja DOD-u da uvede AIDS virus.
Bilderberger-i su veoma bliski Rimskom Klubu, koja je osnovan na imanju Rockefeller-a blizu Bellagio, Italija i podr┼żan je od istog Europskog Crnog Plemstva, koje je redovito poha─çalo Bilderberg sastanke. U 1968. godini objavljeno je istra┼żivanje Rimskog Kluba u kojem se podr┼żava smanjenje nataliteta, i pove─çanje smrtnosti.
Osniva─Ź Kluba Dr. Aurelio Peccei napravio je tajnu preporuku, predstavljaju─çi mikrob koji bi mogao napasti auto-imuni sistem, te onda razviti cjepivo kao za┼ítitno sredstvo za globalnu elitu.
Mjesec dana nakon 1968 sastanka Rimskog Kluba, Paul Ehrlich je izdao knjigu “Populacijska Bomba” Knjiga je otkrivala drakonski plan depopulacije koji je ve─ç uveden. Na stranici 17, Ehrlich je napisao:
┬á”Problem bi se mogao izbje─çi kroz kotrolu populacije…tako da se “rije┼íenje kroz stupanj smrtnosti” nije upotrijebilo.”
Godinu dana poslije MK-NAOMI je stvoren. Peccei je napisao u svojem izvještaju:
“─îovjek je danas povezan sa besprimjernom, golemom┬á odgovorno┼í─çu i ba─Źen je u ulogu moderatora ┼żivota na zemlji, uklju─Źuju─çi i vlastiti ┼żivot”
Bilderber-geri stoje iza Haig-Kissinger plana o depopulaciji, koji je pokreta─Źka sila State Department-a i administracije, i Vije─ça za Nacionalnu Sigurnost. Pritisak se primjenio na zemlje Tre─çeg Svijeta s ciljem smanjivanja njihove populacije. Oni koji se ne pokoravaju, ne dobivaju pomo─ç SAD-a ili su uklju─Źeni u Ru┼żi─Źasti Plan – ratovi manjeg intenziteta koji ma su ciljevi sami civili, posebice mla─Ĺe ┼żene sposobne za ra─Ĺanje.

Afri─Źka glad i ratovi manjh razmjera su poticani. Pu┼íka AK-47 se mo┼że kupiti u Zapadnoj Africi za 50 dolara. Isto tako je i na tr┼żnicama u Peshwar, Pakistan. U 1975. godini, godina dana nakon konferencije Rimskog Kluba, dr┼żavni sekretar Kissinger je osnovao Ured za Populacijska Pitanja (eng. OPA)

 


 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7406"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,