Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » Iluminati – NWO Program Depopulacije stanovništva

Iluminati – NWO Program Depopulacije stanovništva

Dok globalna elita gradi podzemne bunkere, jede organsku hranu i gomila zalihe sjemena u arktičkim sefovima; globalno siromaštvo se polako izgladnjuje zahvaljujući visokoj cijeni artikala i trovanjem GMO hranom.

Surove mjere su namjerno provedene i zbog toga je siromaštvo nametnuto svim nacijama svijeta. Vremenske neprilike rastu po svojoj smrtnosti. Automatska puška AK-47 se može kupiti za 49 dolara u dučanu u Zapadnoj Africi.
3D crtež umjetnika pokazuje podzemno sklonište Vivos Group-e. Izvor:Terravivos.com
Kampanja depopulacije koju provode rođeni Iluminati se ubrzava.
U 1957. godini, predsjednik Dwight Eisenhower, koji je poslije upozoravao na “vojno-industrijske-komplekse”, ovlastio je komisiju znanstvenika da istraže pitanje pre-populacije. Znanstvenici su stavili Alternative I, II i III, zagovarajući zajedno, puštanje smrtnog virusa i neprekidno ratovanje kao sredstvo da se smanji svjetska populacija.
Prva hipoteza je duboko povezana sa farmaceutskim interesima Rockefeller-a. Prema magazinu Nexus, Rockefeller-i posjeduju polovinu farmaceutske industrije SAD-a, koja će izbaciti lijekove vrijedne milijarde, i time se “boriti” protiv smrtonosnih virusa koji će se uskoro otpustiti u javnost.
U 1969 godini, Komitet Crkvenog Senata je otkrilo da je Ministarstvo Obrane SAD-a (eng.DOD) zahtjevalo budžet od  10 miliona dolara od poreznih obveznika za program brzog razvitka novih virusa koji će imati zadatak uništiti ljudiski imuni sistem.
Ministarstvo Obrane SAD-a je svjedočilo ispred Kongresa o onome što su planirali proizvesti:
 ”Sintetički biološki agens, agens koji u prirodi ne postoji i za kojeg nema prirodnog imuniteta…Najbitnije je da će agens imati otpornost na imunološke i terapeutske procese na kojima gradimo našu slobodu od infekcijskih bolesti”
Kućni račun broj 5090 je autorizirao sredstva i MK-NAOMI iznesen van iz Fort Detrick-a, Maryland
Izvan ovog istraživanja je nastao virus AIDS-a koji je ciljao “neželjene elemente” populacije. Prvi AIDS virus je prijavljen kroz masivnu kampanju smallpox cjepiva u centralnoj i južnoj Africi od strane Svjetske Zdravstvene Organizacije ( eng. WHO) u 1977. godini.
Godinu dana kasnije se pojavio oglas u važnijim novinama u SAD-u koji sje pozivao “promiskuitetne homoseksualne muškarce volontere” da sudjeluju u istraživanju cjepiva protiv Hepatitis-a B.
Program je ciljao muške hoimoseksualne osobe u dobi od 20 do 40 godina u gradovima New York, Los Angeles, Chicago, St. Louis and San Francisco. Program je bio upravljan od strane SAD Centara za Kontrolu Bolesti, koji su prije toga, previdjeli eksperimente Tuskegeskog sifilisa na Afroamerikancima.

 

San Francisco je bio meta brojnih CIA eksperimenata., uslijed svoje mnogobrojne populacije homoseksualca, koje su Iluminati smatrali kao “nepoželjnima”. Prema doktoru Eva Snead, San Francisco ima jedan od najvećih postotaka oboljenja od raka u zemlji. Godinama, Malathion – kojeg su prvo razvili Nacisti -  je pošprican preko čitavog grada sa helikopterima CIA-e ( Evergreen Air ). Misteriozna Legionarska bolest se često pojavljuje u San Francisco-u i CIA MK-ULTRA kontrola uma program loše kiseline je bio baziran ondje.

Intelektualna sila iza predstavljanje AIDS-a je Bilderberg Grupa, koja se fiksirala na kontrolu populacije nakon WWII. Autor Cooper je izjavio da bilderbergerova Polica Komisije daje naređenja DOD-u da uvede AIDS virus.
Bilderberger-i su veoma bliski Rimskom Klubu, koja je osnovan na imanju Rockefeller-a blizu Bellagio, Italija i podržan je od istog Europskog Crnog Plemstva, koje je redovito pohaćalo Bilderberg sastanke. U 1968. godini objavljeno je istraživanje Rimskog Kluba u kojem se podržava smanjenje nataliteta, i povećanje smrtnosti.
Osnivač Kluba Dr. Aurelio Peccei napravio je tajnu preporuku, predstavljajući mikrob koji bi mogao napasti auto-imuni sistem, te onda razviti cjepivo kao zaštitno sredstvo za globalnu elitu.
Mjesec dana nakon 1968 sastanka Rimskog Kluba, Paul Ehrlich je izdao knjigu “Populacijska Bomba” Knjiga je otkrivala drakonski plan depopulacije koji je već uveden. Na stranici 17, Ehrlich je napisao:
 ”Problem bi se mogao izbjeći kroz kotrolu populacije…tako da se “riješenje kroz stupanj smrtnosti” nije upotrijebilo.”
Godinu dana poslije MK-NAOMI je stvoren. Peccei je napisao u svojem izvještaju:
“Čovjek je danas povezan sa besprimjernom, golemom  odgovornošću i bačen je u ulogu moderatora života na zemlji, uključujući i vlastiti život”
Bilderber-geri stoje iza Haig-Kissinger plana o depopulaciji, koji je pokretačka sila State Department-a i administracije, i Vijeća za Nacionalnu Sigurnost. Pritisak se primjenio na zemlje Trećeg Svijeta s ciljem smanjivanja njihove populacije. Oni koji se ne pokoravaju, ne dobivaju pomoć SAD-a ili su uključeni u Ružičasti Plan – ratovi manjeg intenziteta koji ma su ciljevi sami civili, posebice mlađe žene sposobne za rađanje.

Afrička glad i ratovi manjh razmjera su poticani. Puška AK-47 se može kupiti u Zapadnoj Africi za 50 dolara. Isto tako je i na tržnicama u Peshwar, Pakistan. U 1975. godini, godina dana nakon konferencije Rimskog Kluba, državni sekretar Kissinger je osnovao Ured za Populacijska Pitanja (eng. OPA)

 


 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7406"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,