Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, NOVAC » Soros je Bankar Rothschilda koji stoji iza Svjetskog Kokainskog Kartela

Soros je Bankar Rothschilda koji stoji iza Svjetskog Kokainskog Kartela

sorošGeorge Soros je veoma svestrani Židovski kriminalac

Prije nekoliko godina, Glasnogovornik Bijele kuće Dennis Hastert optužuje Soros -a da stoji iza kokainskg kartela. Kad se deponiraju u korupiranom razlomljenom bankarskom sustavu, milion kokainskih dolara se može okrenuti (čitaj. oprati) u deset ili dvadeset krivotvorenih miliona dolara kredite, tako da su bankari poput Soros -a vrlo blizu kokainskih kartela.

Trenutno, NATO preplavljuje Rusiju s afganistanskim heroinom

Gary Webb, američki novinar koji je počinio “samoubojstvo” sa 2 metka u glavu, je istraživao bankarsku povezanost sa kartelima.  Soros je bio treniran od strane NM Rothchilda.

U Kini je potonja trgovina drogom vjerojatno vrijedna stotine milijardi dolara, baziranih na projekcijama iz vrijednosti koje su bile 1850. godine. Obitelj Sasson, koja je bila preprodavač opiuma koja je stajala iza Opijumskih ratova, povezana je sa Rothschildima.

Trenutno, NATO preplavljuje Rusiju s afganistanskim heroinom. Netko sa vrlo snažnim vezama isto tako preplavljuje Veliku Britaniju kokainom i ostalim drogama. Tko bi oni mogli biti? Soros je jedan od njih?


 
 
PRETHODNI ČLANAK

Obama opet pokazuje pravo lice: Yes We Can = Thank You Satan ( Da mi možemo = Hvala ti Sotona )
Globalno zagrijavanje je laž! Pomicanja Zemljine osi izazivaju ledena doba

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, NOVAC · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama