Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, NOVAC » Soros je Bankar Rothschilda koji stoji iza Svjetskog Kokainskog Kartela

Soros je Bankar Rothschilda koji stoji iza Svjetskog Kokainskog Kartela

soro┼íGeorge Soros je veoma svestrani ┼Żidovski kriminalac

Prije nekoliko godina, Glasnogovornik Bijele ku─çe Dennis Hastert optu┼żuje Soros -a da stoji iza kokainskg kartela. Kad se deponiraju u korupiranom razlomljenom bankarskom sustavu, milion kokainskih dolara se mo┼że okrenuti (─Źitaj. oprati) u deset ili dvadeset krivotvorenih miliona dolara kredite, tako da su bankari poput Soros -a vrlo blizu kokainskih kartela.

[notification type="info"] Trenutno, NATO preplavljuje Rusiju s afganistanskim heroinom [/notification]

Gary Webb, ameri─Źki novinar koji je po─Źinio “samoubojstvo” sa 2 metka u glavu, je istra┼żivao bankarsku povezanost sa kartelima.┬á Soros je bio treniran od strane NM Rothchilda.

U Kini je potonja trgovina drogom vjerojatno vrijedna stotine milijardi dolara, baziranih na projekcijama iz vrijednosti koje su bile 1850. godine. Obitelj Sasson, koja je bila preprodava─Ź opiuma koja je stajala iza Opijumskih ratova, povezana je sa Rothschildima.

Trenutno, NATO preplavljuje Rusiju s afganistanskim heroinom. Netko sa vrlo sna┼żnim vezama isto tako preplavljuje Veliku Britaniju kokainom i ostalim drogama. Tko bi oni mogli biti? Soros je jedan od njih?


 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7038"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, NOVAC · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,