Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, UPOZORENJE HRANA ! » Industrijski Pesticidi prisutni u najprodavanijim multivitaminskim dodacima prehrani

Industrijski Pesticidi prisutni u najprodavanijim multivitaminskim dodacima prehrani

Bakreni sulfat se koristi kao herbicid, fingicid, i pesticid u mnogim stvarima. Isto tako se nalazi u mnogim najprodovanijim nutritivnim dodacima prehrani, koji se često koriste štetne aditive i sintetičke sastojke koji mogu biti veoma opasni za vaše zdravlje. Među tim dodacima, desilo se to da se nalazi “Liječnička preporuka br 1.”, a to su multivitamini Centrum koji sadrže veliki broj slično opasnih sastojaka.

[notification type="alert"] Insekticid, Inhibitor požara, Avionsko gorivo se nalaze u najprodavanijim dodacima prehrani [/notification]

Recenzirana istraživanje koja su identificirala povezanost među bakrenim sulfatom i mnogim negativnim stanjima kao što su toksični teški metali, trovanje arsenom, oštećenje DNA, trovanje živom. Kada uzmemo u obzir onu većinu istraživanja koja je dostupna općoj javnosti i industriji dodataka prehrani, dugi niz godina (neka vitalna istraživanje na subjektima vode nas u 1991. godinu),  stvarno je šokantno da će svaka kompanija uključiti te dodatka u svaku formulu dodatka prehrani koja “promiče zdravlje”.

Naravno, bitno je da naglasimo da je proizvođač Centrum vitamina, Wyeth, ustvari, dio gigantske farmaceutske kompanije Pfizer (američka masonska farmaceutska kompanija), koja je pokazala namjernu nepažnju za javno zdravlje kroz astronomskih $115,200 po pacjentu za istraživanje lijeka za rak, koji je nakrcan nuspojavama.

Možda, činjenica koja je za najveću brigu oko vitamina Centrum je prisutnost drugih sastojaka koji ugrožavaju zdravlje. Važno je da se zapamti da je Centrum ne samo najprodavaniji multivitamin ili osnovni dodatak hrani koji sadrži opasne dodatke, i kao dodatak koji je nadomoćan među konkurencijom po čitavom svijetu. Ovdje ćemo navesti nekoliko dodataka koji se nalaze u najprodavanijem multivitaminu Centrum, kao i njihovi suprotnim efektima:

  • BHT: u mastima topljiv sastojak koji se koristi u avionskom gorivu, guma, produkti petroleja, ulje električnih transformatora i tekućina za balzamiranje. Istraživanje je povezalo BHT sa rakom pluća, rakom mjehura, oštećenje DNA i želučani rak.
  • Borna kiselina: kemijska tvar koja se često upotrebljava kao antiseptik, insekticid i inhibitor požara.  Navedeni uzrokuju oštećenje DNA.
  • Sintetički Vitamin A Acetat: petrokemijski bioprodukt koji uzrokuje defekte pri porođaju

Može biti stvarno veliki izazov da se izbjegnu ti sastojci u potrazi za kvalitetnim multivitaminima. Generalno pravilo je da se izbjegava kupnja dodataka prehrane koji su općepoznati u supermarketima i ljekarnama, ili u najmanju ruku pročitajte etiketu u potrazi za industrijskim aditivima. Preporuča se da potražite multivitamine koji su temeljeni na prirodnim sastojcima iz hrane, koji su slobodni od bilo kakvih punila i sintetičkih dodataka. Zastupnik Centrum vitamina u Hrvatskoj je Oktal Pharma
 
Pogledajmo kako na to gleda BBC koji je u službi farmaceutske industrije.

*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*
 

 
 
(preveo: mag. Alfred Bošković/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=6836"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,