Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » CIA ubojito tajno oružje – Infarkt Pištolj, deklasificirani izvještaj NWO 1975

CIA ubojito tajno oružje – Infarkt Pištolj, deklasificirani izvještaj NWO 1975

Tajno oružje CIA -e koje se koristilo za ubijanje pomoću male strelice koja uzrokuje infarkt, kako se objašnjava u izjavama svjedoka pred sudom, koje se prikazuje na video materijalu. Informirajući sebe i druge o ovakvim stvarima, je od velikog značaja, i možemo samo na taj način izgraditi bolju budućnost za sve nas.

Strelica iz tajnog oružja CIA -e može prodrijeti kroz odjeću i ne ostaviti ništa osim male crvene točkice.Prilikom penetracije smrtonosne strelice, ciljana osoba može osjetiti laganu bol poput ugriza komarca, ili ne osjetiti ništa. Otrovna strelica se potpuno rastapa prilikom ulaska u metu.

Smrtonosni otrov rapidno ulazi u krvotok te konzekventno stvara srčani napad. Jednom kad je šteta nanesena, otrov se denaturira jako brzo, tako da autopsija ne može detektirati da je srčani napad bio rezultat bilo čega nego li prirodnih uzroka.

Zvuči kao savršeno oružje Jamesa Bonda, zar ne? Ipak, ovo je dokazivo Kongresno svjedočenje.

Začuđujuća infromacija u svezi ovog tajnog oružja CIA -e dolazi iz svjedočanstva u U.S. Senatu iz 1975. godine o nevaljalim aktivnostima CIA -e. Ovo oružje je samo jedno od oružja koje podsjećaju na James Bond oružja, koja su otkrivena na “Saslušanju Crkvene Komisije”, ili službeno nazvano SAD Senat Komitet za Istraživanja Vladinih Operacija glede Tajnih Aktivnosti.


Da li bi moglo ovo ili slično oružje koje je korišteno, npr. u svezi nedavne smrti 52-godišnjeg Marka Pittmana, novinar koji  je predvidio financijsku krizu i razotkrio zlodjela oko Financijskih Rezervi? M.Pittman, koji se borio da se poslovni federalnih rezervi pomnije sagledaju, vodio je Bloomberg vijesti i tada je tužio Centralnu banku i dobio je spor, i nakon toga je u 25. studenom 2009. umro od srčanog napada.

Pogledajte gore jednominutni video za opis navedenog od strane nekadašnje CIA tajnice na Kongresnom saslušanju u svezi ovoga tajnog oružja za ubijanje koje uzrokuje srčani napad.

45 minutni video o tajnim operacijama CIA -e, čiji je gornji klip možete pogledati OVDJE

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , ,