Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PARIZ: ALŽIRSKI MUŠKARCI UDARILI ŽENU, PREBILI NJEZINOG PARTNERA ZBOG UZVIKA ‘VIVE LA FRANCE’ NAKON OSVAJANJA SVJETSKOG KUPA

PARIZ: ALŽIRSKI MUŠKARCI UDARILI ŽENU, PREBILI NJEZINOG PARTNERA ZBOG UZVIKA ‘VIVE LA FRANCE’ NAKON OSVAJANJA SVJETSKOG KUPA

francuska-parizMultikulturalni francuski glavni grad se dalje spušta u ponor

Žena i njezin partner bili su zlobno pretučeni od strane skupine alžirskih muškaraca u Francuskoj nakon pobjede Francuske na Svjetskom nogometnom kupa zbog vikanja “Vive la France!”

Prema izvješću Valeura, incident se dogodio neposredno poslije ponoći u nedjelju navečer u naselju Saint-Eloi glavnog grada, piše Infowars.

Mladi par je hodao na ulici kad ih je pretekao auto, iz kojeg je jedan od putnika uzviknuo: “Vive l’Algérie!” (Živio Alžir).

Par je odgovorio uzvikom “Vive la France” – potencijalno misleći na pobjedu njihove zemlje na Svjetskom kupu, ranije tog dana.

Putnici u vozilu reagirali su na taj način da su izašli iz vozila i odmah udarili ženu u lice. Skupina muškaraca tada je pretukla njezinog dečka.

Mladić je bio odsutan osam dana sa posla na bolovanju zbog napada. Policija i dalje traži krivce.

Kao što smo ranije istaknuli, francuski gradovi su postali opkoljeni od strane anarhista i migranata nakon završetka Svjetskog prvenstva, gdje su trgovine pljačkane, vozila zapaljena i zgrade uništavane.

Na Youtubeu se pojavio još jedan video iz Pariza koji pokazuje i tvrdi kako imigranti pljačkaju prtljagu iz turističkog autobusa u pokretu.
 

 
Prema statistikama, 550 novih migranata i dalje dolaze svakog pojedinog dana u Parizu, gdje su šatori, smeće, siromaštvo i degradacija sada uobičajeni.

400.000 ilegalnih imigranata živi samo u jednom predgrađu Pariza, a vijećnici komunističke stranke su nedavno predložili davanje najvećeg gradskog parka Bois de Boulogne tražiteljima azila koji su beskućnici.

Kako smo nedavno izvijestili, dok se mnoge europske zemlje osvajaju masovnom islamskom imigracijom, južnokorejski prosvjednici odbacuju invaziju, noseći transparente tijekom protesta na kojima piše: “Nemoj biti poput Europe”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,