Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PARIZ: AL┼ŻIRSKI MU┼áKARCI UDARILI ┼ŻENU, PREBILI NJEZINOG PARTNERA ZBOG UZVIKA ‘VIVE LA FRANCE’ NAKON OSVAJANJA SVJETSKOG KUPA

PARIZ: AL┼ŻIRSKI MU┼áKARCI UDARILI ┼ŻENU, PREBILI NJEZINOG PARTNERA ZBOG UZVIKA ‘VIVE LA FRANCE’ NAKON OSVAJANJA SVJETSKOG KUPA

francuska-parizMultikulturalni francuski glavni grad se dalje spušta u ponor

┼Żena i njezin partner bili su zlobno pretu─Źeni od strane skupine al┼żirskih mu┼íkaraca u Francuskoj nakon pobjede Francuske na Svjetskom nogometnom kupa zbog vikanja “Vive la France!”

Prema izvje┼í─çu Valeura, incident se dogodio neposredno poslije pono─çi u nedjelju nave─Źer u naselju Saint-Eloi glavnog grada, pi┼íe Infowars.

Mladi par je hodao na ulici kad ih je pretekao auto, iz kojeg je jedan od putnika uzviknuo: “Vive l’Alg├ęrie!” (┼Żivio Al┼żir).

Par je odgovorio uzvikom “Vive la France” – potencijalno misle─çi na pobjedu njihove zemlje na Svjetskom kupu, ranije tog dana.

Putnici u vozilu reagirali su na taj na─Źin da su iza┼íli iz vozila i odmah udarili ┼żenu u lice. Skupina mu┼íkaraca tada je pretukla njezinog de─Źka.

Mladi─ç je bio odsutan osam dana sa posla na bolovanju zbog napada. Policija i dalje tra┼żi krivce.

Kao ┼íto smo ranije istaknuli, francuski gradovi su postali opkoljeni od strane anarhista i migranata nakon zavr┼íetka Svjetskog prvenstva, gdje su trgovine plja─Źkane, vozila zapaljena i zgrade uni┼ítavane.

Na Youtubeu se pojavio jo┼í jedan video iz Pariza koji pokazuje i tvrdi kako imigranti plja─Źkaju prtljagu iz turisti─Źkog autobusa u pokretu.
 

 
Prema statistikama, 550 novih migranata i dalje dolaze svakog pojedinog dana u Parizu, gdje su ┼íatori, sme─çe, siroma┼ítvo i degradacija sada uobi─Źajeni.

400.000 ilegalnih imigranata ┼żivi samo u jednom predgra─Ĺu Pariza, a vije─çnici komunisti─Źke stranke su nedavno predlo┼żili davanje najve─çeg gradskog parka Bois de Boulogne tra┼żiteljima azila koji su besku─çnici.

Kako smo nedavno izvijestili, dok se mnoge europske zemlje osvajaju masovnom islamskom imigracijom, ju┼żnokorejski prosvjednici odbacuju invaziju, nose─çi transparente tijekom protesta na kojima pi┼íe: “Nemoj biti poput Europe”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,