Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Vojna oprema proizvedena od strane Izraela prona─Ĺena na biv┼íim teroristi─Źkim podru─Źjima Al-Kaide

Vojna oprema proizvedena od strane Izraela prona─Ĺena na biv┼íim teroristi─Źkim podru─Źjima Al-Kaide

izrael-opremaVojni komunikacijski sustavi proizvedeni u Izraelu prona─Ĺeni su u bazama Al-Kaide na podru─Źju sjeverne Daraie, prema sirijskim medijskim izvje┼í─çima

Sirijska vojska je izvijestila u ─Źetvrtak kako su izraelska skladi┼íta oru┼żja i prehrambene vojna zelihe prona─Ĺene u oslobo─Ĺenom gradu Al-Tayhehu, pi┼íe Awdnews.com.

U me─Ĺuvremenu su teroristi Al-Kaide u Daraai al-Baladu predali 5 vojnih vozila, uklju─Źuju─çi 3 tenka, 4 komada te┼íke artilerije, 3 minobaca─Źa, veliki broj oru┼żja i streljiva. Sirijska vojska je dogovorila uvjete predaje izme─Ĺu dvije strane.

U relevantnom razvoju situacije u utorak, sirijski vojnici su nastavili sa operacijama “─Źi┼í─çenja” u Ju┼żnoj Hami, otkrivaju─çi velika skladi┼íta oru┼żje i streljiva terorista, koje je uklju─Źivalo velike koli─Źine izraelskog oru┼żja.

Vojnici su prona┼íli veliko skladi┼íte teroristi─Źkog oru┼żja i streljiva u mjestu Aqrab u ju┼żnoj Hami.

Izvori sa terena pokazali su da je u skladi┼ítu bilo velikih koli─Źina izraelskih mina, raketa, strojnica, snajperskih pu┼íaka, komunikacijskih ure─Ĺaja i bombi.

U me─Ĺuvremenu, druge jedinice vojske otkrile su veliku koli─Źinu oru┼żja i streljiva u teroristi─Źkim skrovi┼ítima u selima Talaf i Khirbet al-Jameh u ju┼żnoj Hami.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , ,