Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » OGLAÅ AVANJE

OGLAÅ AVANJE

Zašto se oglašavati na portalu Novi Svjetski Poredak?

Novi-svjetski-poredak.com je jedan od najčitanijih alternativnih medija s prosjekom do 100 tisuća jedinstvenih posjetitelja dnevno (prema internet servisima za praćenje prometa na stranicama – Alexa i Google Analytics) te je također među najčitanijim nezavisnim portalima u Srbiji, BiH, Sloveniji, Makedoniji i još u 160 zemalja.

Novi svjetski poredak portal bezbroj Facebook članova s velikom tendecijom dnevnog rasta novih članova i omogućava vam da, ukoliko imate svoju web-stranicu, zainteresirana skupina osoba tj. potencijalni kupci i/ili klijenti u velikom broju, i to neprekidno tj. 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, primijeti i klikne na vaš oglas te posjeti vašu web-stranicu gdje mogu pregledati i/ili naručiti vaše proizvode i/ili usluge

Omogućava vam da se, ukoliko nemate svoju web-stranicu, zainteresirana skupina osoba tj. potencijalni kupci i/ili klijenti u velikom broju, i to neprekidno tj. 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, izravno informira o vašim proizvodima i/ili uslugama (zajedno s kontakt informacijama, poput broja telefona, faxa, mobitela ili e-maila, koje se nalaze na vašem fiksnom banner ili tekstualnom oglasu), a zbog nižih troškova održavanja, cijene oglašavanja na našem web-portalu daleko su niže od oglašavanja u drugim medijima poput novina, radija ili televizije.

Banner oglasi su vidljivi na svakoj web stranici na našem web-portalu. Našem web-portalu može se pristupiti iz svih dijelova svijeta

Razina prometa i domet sada dosežu razinu koja je na razinama konkurentnih portala koji su pri vrhu slične tematike kao i Novi-Svjetski-poredak.com, ali cijena oglašavanja je niža i povoljnija. Pomozite nam da dođemo do ogromnog broja publike potencijalnih kupaca.

Vaša Internetska nazočnost je snažan marketinški alat.  Da biste dobili najviše od vaše firme i vašeg marketinga, morate imati promet kupaca, svaki dan.

KONTAKT: marketing@novi-svjetski-poredak.com

Brosura-Oglasavanje-zadnja-page-0011
Brosura-Oglasavanje-zadnja-page-0021Brosura-Oglasavanje-zadnja-page-0041Brosura-Oglasavanje-zadnja-page-0051


OglaÅ¡avajte na “Novi-Svjetski-Poredak.com”

portalu upravo sada…

… Za sve upite posjetite nas na http://www.novi-svjetski-poredak.com/oglasavanje/ i ispunite kontakt forumular.

Vaša Internetska nazočnost je snažan marketinški alat.
Da biste dobili najviše od vaše firme i vašeg marketinga, morate imati promet kupaca, svaki dan.

VAŽNO JE ZNATI ! Naša stranica se intenzivno prati u inozemstvu i dijaspori.

KOLIKO IMA WEB STRANICA U SVIJETU?

To je malo problematično pitanje, jer nema definitivnog odgovora.

Međutim, sada je 644 milijuna aktivnih web stranice na internetu. Internet je još uvijek raste u skokovima.

Cjenik oglašavanja na portalu Novi-svjetski-poredak

Ukoliko nemate napravljen banner oglas, ne brinite, naši dizajneri će to učiniti za vas (cijena izrade bannera prema dogovoru). Ukoliko se oglašavate 6 mjeseci ili duže, izrada jednostavnih bannera je besplatna (uključuje .jpg i .gif formate).

Banneri:

Ova vrst oglašivanja uključuje objavu bannera raznih diemnzija. Vaš oglas se pojavljuje nasumično zajedno sa svim oglasima koji su u tom trenutku aktualni.

Oglasni banneri na našoj su dimenzija 600×90 pixela, 310×160 pixela, 310×250 pixela, 970×90 pixela. Baneri se nalaze na slijedećim lokacijema (na slici). Ukoliko imamo više oglasa jednakih dimenzija, njhova se pozicija na stranici podjednako izmjenjuje. Banner može biti u sljedećim grafičkim formatima: .gif, .jpeg, ili flash formatu. Banneri (osim flash formata) imaju omogućeni clicktracking pa tako upitom možete saznati koliko su vaši oglasi posjećivani. Oglasni banneri se izmjenjuju sa ostalim oglasima, na istoj poziciji.

Cjenik u tablici vrijedi samo za rotirajuće oglase! Ukoliko želite fiksni banner (samo vaÅ¡a reklama na određenoj pozicji), i ukoliko je ta pozicija zauzeta – cijena je 100% veća.

oglašavanje cijena oglas* SVE CIJENE OGLAŠAVANJA su prema dogovoru i na gornje spomenutim reklamnim mjestima.