Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA » MASAKR U COLORADU: Tko je namjestio Jokeru ?

MASAKR U COLORADU: Tko je namjestio Jokeru ?

James_Holmes_Colorado_pucnjava kinoPucnjava u SAD-u, Colorado, Aurora; James Holmes je otvorio vatru na premijeri filma Batman. On je student medicine na Sveučilištu u saveznoj državi Colorado, koji je spremao doktorat iz neuroznanosti, javlja ABC News. Šta se zapravo događa ?

Kao dio napada, Holmes je ofarbao svoju kosu u crveno kao “Joker”, Batmanovog  neprijatelja u crtćima nadahnutog filma Batman serijala.

Prema novinskim izvješćima, ovo naglo nasilno divljanje je potpuno izvan granica ponašanja kako se inače ponašao James Holmes, koji je opisan kao “stidljiv”.

The New York Times je izvjestio:

Billy Kromka, pre-med student na University of Colorado, Boulder, koji je radio s gospodinom Holmes-om tri mjeseca preko ljeta ljeto prošle godine kao znanstveni novak u laboratoriju u kampusu Anschutz Medical. G. Kromka je rekao da je iznenađen kad je doznao da je Mr. Holmes osumnjičeni za pucnjavu. “To je bio šokantno, jer ne postoji uopće način na koji sam mislio da bi on mogao imati kapacitet počiniti ovakav zločin”, rekao je on. ( http://www.nytimes.com/2012/07/21/us/colorado -centar-shooting.html? stranica … )

“On je provodio veći dio svog vremena uronjen u računalo, često sudjelujući u ulozi igranja online igara …”

Tu je pretpostavka da je James Holmes možda bio uključen u istraživanje neuroznanosti kontrola uma MKULTRA (upravljanje mislima) i završio je uključen na dubinama na kojima on nikada nije predviđao. Njegovi postupci jasno pokazuju čudan odmak od stvarnosti, što znači da nije bio pri zdravoj pameti. To se obično može samo  ostvariti kroz drogu, hipnozu ili traume (a ponekad i sve tri).

Njegovo ponašanje se ne poklapa

Njegovo ponašanje već otkriva šture nedosljednosti koje propituju mainstream mediji u svezi objašnjenja događaja. Na primjer, on je otvorio vatru na nevine ljude, ali onda  se mirno predao policiji bez otpora. “To nije u skladu s idejom “ubiti svakoga”,

Nadalje, on je tada priznao policiji da je njegov stan miniran eksplozivom. Ako ste bili stvarno zlonamjerni Joker koji pokušava ubiti ljude (uključujući i policajace), zašto bi ih upozoriti unaprijed na zamke? To se stvarno ne poklapa.

“Holmes je odveden u pritvor nedugo nakon pucnjave, priopćila je policija, dodajući kako se nije opirao kad je uhićen”, prenosi CBS News ( http://newyork.cbslocal.com/2012/07/20/police -14-mrtvih-u-colorado-… ).

“Nakon njegovog uhićenja, Holmes je rekao policiji o mogućem eksplozivu u njegovoj rezidenciji”. Kada je policija pretraživala njegov stan, otkrili su da je miniran, okolne zgrade su tada evakuiranane, priopćila je policija. Holmes je rekao tehničarima za bombe kako razminirati zapaljive ili eksplozivne materijale na trećem katu gdje se nalazio apartman. Rekao je da bi policija mogla biti tamo neko vrijeme. “

Ako ste ubojica koji ja nabrijan na pustošenje, zašto reći policiji o svojim skrivenim bombama koje ih čekaju u njegovom stanu?

Holmes  je očito bio opremljen “egzotičnom” opremom

Nastavlja se u izvještaju novinara:

“Rekao je da je slika iz unutrašnjosti apartmana bila prilično uznemirujuća i uređaji su bili sofisticirani, dodajući  kako su mine-zamke bile ‘nešto što nikad nisam vidio.” Jedna puška, dva pištolja, nož, neprobojni prsluk, balističkia kaciga, plinski uređaj, gas maska, SWAT vojna odjeća i nepoznate eksplozivne tvari pronađene su u Holmes-ovom automobilu, izjavio je izvor za provedbu zakona. Holmes je tijekom pucnjave nosio plinsku masku i balističku kaciga i prsluk, kao zaštitu za noge, prepone i grlo. “

dark-knight-colorado-pucnjavaDrugim riječima, ovaj tip je bio opremljen egzotičnom opremom preko nekog sa vezama u vojsci. SWAT odjeća, eksplozivi, složene mine-zamke … to nije “usamljeni napadač.” To je netko tko je odabran za misiju, s obzirom na opremu koja mu je dana da obavi posao, onda mu je netko isprao mozak preko Interneta.

Šef policije Aurore Dan Oates rekao je da je Holmes-ov apartman bio labirint zapaljivih uređaja. Razminiravanje bi moglo potrajati nekoliko sati ili dana”, prenosi Yahoo News ( http://sg.sports.yahoo .com / blogovi / vidikovac / osumnjičeni-neuroznanost-sc-stu … ).

To nije zločinu iz strasti. To je pomno planiran, dobro financiran i tehnički napredan napad. Tko bi mogli biti iza svega toga? FBI i CIA, naravno ! Koji imaju dugu povijest postavljanja i režiranja sličnih napada, a zatim ih odmah zaustaviti prije nego se  desi još gore. Pogledajte četiri dokumentirane priče o tim činjenicama:

http://www.naturalnews.com/035849_domestic_terror_plots_FBI.html
http://www.naturalnews.com/034325_FBI_entrapment_terror_plots.html
http://www.naturalnews.com/033751_FBI_terrorism.html
http://www.naturalnews.com/035757_FBI_terror_plots_false_flag.html

Kako se potapate u ovim teorijama, ne zaboravite da je FBI priznao da je postavljao terorističke napade, omogućujući oružje i opremu, planirajući mjesto napada, pa čak i plan izvlačenja! To nije teorija urote, to je priznato od strane FBI-a. NYT: Terorističke Urote, planirane od FBI-a ( http://www.nytimes.com/2012/04/29/opinion/sunday/terrorist-plots-help … )

Zagonetni čovjek Holmes nema pozadine

Povrh svega toga, Holmes očito nema podlogu. “On nije na ničijem radaru – doslovno ništa”, rekao je policajac u NYT članka. “Taj tip je pomalo zagonetan. Nitko ne zna ništa o njemu.” ( http://www.nytimes.com/2012/07/21/us/colorado-mall-shooting.html )

G. Holmesova jedina kaznena povijest je prometni prekršaj, priopćile su vlasti. On je zaradio diplomu s odličnim uspjehom u neuroznanosti u 2010 na Univerzitetu California Riverside, a bio je student u neuroznanosti na Sveučilištu Colorado u Denveru u Anschutz Medical kampusu … Trenutno je prikupljao odbijenice nezaposlenosti …

Kako se je nezaposleni student medicine priuštiti $ 20000 vrijednu opremu oružja?

Kako si je nezaposleni student medicine mogao priuštiti sva složena oružja, opremu za sastavljanje bombe, “zapaljive” mine specijalne uređaje, streljiva, nekoliko šaržera, neprobojni prsluk,  zaštita prepona, balistička kaciga, SWAT uniforma i sve ostalo od toga?

Pristojna AR-15 puška košta $ 1000 ili više. ačmarica i pištolj može koštati drugih $ 800 ukupno. Rezervni šaržeri, optika, ….i tako dalje će vas koštati još barem 1.000 dolara na sva tri vatrena oružja. Pancirni prsluk još 800 $, a trošak bombi možete pogađati. Uz svu opremu za tijelo, streljivo, mine i više,  to je najmanje 20.000 dolara za oružje i taktičku opremu, uz to da je vrlo teško za civile da nabave takvu opremu. Znači da je bio opremljen bolje nego Christian Bale u filmu.

Pitanje: Gdje je nezaposleni, introvertirana medicinski student mogao dobiti trening za implementaciju sofisticirane bombe, taktičkoj tijelesnog oklopa i oružanih sistema? Sigurno ne u dodiplomskoj školi!

Sve to dovodi do očigledne treće strane koja je imala utjecaj na sve to. Netko je učio ovog tipa vještine i financirao nabavu opreme.

oprema Holmes pucnjava Colorado Batman

Evo kako je otprilike izgledao James Holmes u vrijeme pucnjave

 

Dogodilo se baš u vrijeme glasovanja o UN sporazumu o malom oružju?

Sve više i više, ova pucnjava izgleda kao namjerna zavjera postavljena od strane vlade kao u filmu  Brzi i žestoki koja je odigrana od strane ATF-a ( http://www.naturalnews.com/032934_ATF_illegal_firearms.html ) koja je pomogla prokrijumčariti nekoliko desetaka tisuća oružje u Meksiko u svrhu izazivanja nasilja u SAD-u, i onda okrivljujući Drugi Amandman za to.

Sve to izgleda kao James Holmes završna “misija”, a zatim je mirno završio misiju predjući se policiji i priznavši sve. Pucnava se dogodila baš u pravom trenutku uoči UN glasovanja idući tjedan, koje bi moglo rezultirati oduzimanjem oružja širom Amerike. (http://lewrockwell.com/eddlem/eddlem61.1.html )

Vlade rutinski ubojaju milijune

Ovdje je kratak popis vladinih masovnoih ubojstava koje se provodi kroz povijest, gotovo uvijek odmah nakon razoružanja javnosti:

50 + milijuna mrtvih: Mao Ze-Dong (Kina, 1958-61 i 1966-69, Tibet 1949-1950)
12 + milijuna mrtvih: Adolf Hitler (Njemačka, 1939-1945) – koncentracijski logori, civilne žrtve i mrtvi ruski ratni zarobljenicu
8 + milijuna mrtvih: Leopold II Belgiji (Kongo, 1886-1908)
6 + milijuna mrtvih: Jozef Staljin (SSSR, 1932-1939)
5 + milijuna mrtvih: Tojo Hideki (Japan, 1941-44)
2 + milijuna mrtvih: Ismail Enver (Turska, 1915-1922)
1,7 milijuna mrtvih: Pol Pot (Kambodža, 1975-1979)
1,6 milijuna mrtvih: Kim Il Sung (Sjeverna Koreja, 1948-1994)
1,5 milijuna mrtvih: Menghistu (Etiopija, 1975-1978)
Milijun mrtvih: Yakubu Gowon (Biafra, 1967-1970)
900.000 mrtvih: Leonid Brežnjev (Afganistan, 1979-1982)
800.000 mrtvih: Jean Kambanda (Ruanda, 1994)
 

 
izvor: naturalnews.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9867"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,