Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, VIJESTI Hrvatska » Masonski oligarsi su slomili Tu─Ĺmana i zavladali Hrvatskom

Masonski oligarsi su slomili Tu─Ĺmana i zavladali Hrvatskom

tudman masoniZavr┼ína faza ropskog statusa Hrvatske dogodit ─çe se insceniranom svjetskom ekonomskom krizom u ovoj godini. Svjesno ─çe se uru┼íiti sustav kontrole bankarskog sustava da se izazove kaos. Prva zada─ça tog kaosa je u potpunosti slomiti doma─çu ekonomiju svake dr┼żave.

Dirigenti globalne preobrazbe ─Źovje─Źanstva ako je suditi prema ‘Protokolima’, programu za koji mnogi tvrde da je uspostavljen na Prvom cionisti─Źkom kongresu u Baselu 1897. godine, ulaze u zavr┼ínu fazu, vrlo izri─Źito zapisanu u tom antisemitskom spisu. Hrvatski katoli─Źki intelektualac i publicist Mladen Lojki─ç tvrdi kako se globalna kolonizacija koju provode razni masonski klasteri pod upravlja─Źkim postulatima grupe Bilderberg i drugih elitisti─Źkih klubova jasno ocrtava i u Hrvatskoj.

I dok vladari polako izlaze iza zavjese, a o njihovim planovima se danas i javno raspravlja u velikim svjetskim institucijama, o ─Źemu mo┼żda najvi┼íe govori i ─Źinjenica da se tema planova grupe Bilderberg otvorila i u Europskom parlamentu, mnogi smatraju da se Hrvatska kao i ve─çina zemalja svijeta nalazi pred zavr┼ínom fazom ropskog statusa koja ─çe se inicirati insceniranom svjetskom ekonomskom krizom. Lojki─ç smatra kako ─çe se taj globalni ekonomski slom dogoditi ove godine.

Me─Ĺutim, kao ┼íto je to implementirano u svim drugim dijelovima svijeta, elita za ostvarenje svog nauma o uspostavi novog svjetskog poretka i ‘jedne Svjetske kompanije s ograni─Źenom odgovorno┼í─çu, koja ima kontrolu nad novcem i resursima’, kako je naziva litvanski novinar Daniel Estulin, i u Hrvatskoj je morala imati aktivne pobornike.

Tvrdite da je program iz ‘Protokola’ uspostavljen gotovo u cijelom svijetu. Podrazumijeva li to i Hrvatsku? Postoje li i Hrvatskoj masonske lo┼że i pobornici ‘Protokola sionskih mudraca’?

- Toj temi posvetio sam puno stranica u mojim knjigama te nije jednostavno kratko odgovoriti. Obvezno Hrvatsku treba gledati u dva povijesna razdoblja: razdoblje dr┼żavnika dr. Franje Tu─Ĺmana i posttu─Ĺmanovo razdoblje. U Tu─Ĺmanovom razdoblju Hrvatska se i pored stalnih ucjena i prijetnji gr─Źevito odupirala svojoj kolonizaciji zbog ─Źega je i vo─Ĺena najrigidnija izolacionisti─Źka politika prema Hrvatskoj. U drugom razdoblju njeni sluganski politi─Źari (poslije Tu─Ĺmana u Hrvatskoj vi┼íe nije postojao dr┼żavnik ve─ç samo politi─Źari) su ┼íirom otvorili vrata grabe┼żljivcima protokolske elite i postali suu─Źesnici porobljavanja hrvatskog naroda. Danas ÔÇ×hrvatska dr┼żavaÔÇť kao institucija vi┼íe ne postoji, ona je postala servis protokolske elite preko njenih institucija: MMF, Svjetska banka (WB), Svjetska trgovinska organizacija (WTO) itd. Hrvatski sabor je postao ÔÇ×satiri─Źko kazali┼íteÔÇť koji niti jednu zna─Źajniju odluku ne mo┼że donijeti bez ranijeg diktata ili ÔÇ×blagoslovaÔÇť iz Bruxellesa.

Mediji kao glavna masonska poluga protokolske elite odigrali su krucijalnu ulogu u percepciji zla Tu─Ĺmanovog doba i percepcije ÔÇ×demokracijeÔÇť u postu─Ĺmanovskom dobu. Sustavom ─Ĺavolje inverzije (dobro = lo┼íe i lo┼íe = dobro) teze su izokrenute u javnosti. Tu─Ĺmana se proglasilo autokratom, destruktivcem, rigidnim desni─Źarom, pa ─Źak i zlo─Źincem. Doba njegove vladavine progla┼íava se dobom deset mra─Źnih godina, deset godina fa┼íistoidnosti i govora mr┼żnje, deset godina diktature i lopovluka. Kompozicije ÔÇ×umnihÔÇť povjesnika, sociologa, filozofa i drugih raznoraznih nadahnutih eksperata za ideolo┼íko zastranjenje, upregnulo se u izokretanje ─Źinjenica i krivotvorenje povijesti. Upravo kako su proro─Źki Protokoli sionskih mudraca jo┼í 1897. godine predvidjeli va┼żnost informacije, informacija je s vremenom postala najubojitije oru┼żje osvajanja svijeta i vladanja metafizikom ─Źovjeka.

Jer tko je vlasnik medija, taj raspola┼że ÔÇ×istinomÔÇť. Tko raspola┼że ÔÇ×istinomÔÇť, taj ima mo─ç i vladat ─çe ljudskim umom i naumom. Osvajanjem hrvatskih medija vrlo lako su se prodavale floskule kako kapital nema nacionalnost, kako je dr┼żava lo┼í gospodar, kako su svi doma─çi tajkuni ÔÇ×banda lopovskaÔÇť za razliku od stranih uspje┼ínih ulaga─Źa i sl. Isto tako vje┼íto su se lansirale nebuloze o hrvatskoj agresiji na Bosnu i Hercegovinu, o Tu─Ĺmanovom dijeljenju Bosne, o Oluji kao zlo─Źina─Źkom pothvatu, kriminalizaciji hrvatskih branitelja, itd.

Ono za ┼íto se dr. Franjo Tu─Ĺman najvi┼íe optu┼żuje to je ÔÇ×fantomskaÔÇť kriminalna pretvorba i privatizacija. Lopovluk u pretvorbi i privatizaciji postao je mit, ÔÇ×kamen zaglavniÔÇť hrvatskog gospodarstva, stra┼íilo za hrvatski puk. Govori se o silnim milijardama dolara koje su pohranjene u stranim bankama, o 300 tisu─ça radnika ┼íto su ostali bez posla, o uni┼ítenim tvrtkama i sl. Nu┼żno je upravo opseg tog kriminala razgolititi.

Svakom razboritom Hrvatu je jasno da je pod pritiskom ÔÇ×gospodara ┼żivota i smrtiÔÇť Hrvatska morala u─çi u preuranjenu pretvorbu kako bi se ono ┼íto nije njima zanimljivo prepustilo hrvatskim ÔÇ×torbarimaÔÇť koji ─çe izazvati ciljane i poticane prijepore, da bi ono ┼íto je imalo vrijedilo u hrvatskom gospodarstvu prigrabile njihove globalne korporacije (banke, farmaceutska industrija, telekomunikacije, energetika itd.). Ne treba bje┼żati od istine da je bilo nezakonitih radnji tijekom privatizacije, no bilo ih je jednako toliko i u drugim tranzicijskim zemljama gdje rata nije bilo i gdje su vlasti sasvim sigurno mogle kudikamo uspje┼ínije kontrolirati njezin tijek.

franjo-tudjman-slobodan-milosevicOvako, poznato je iz povijesti da u svaki rat neki nose pu┼íke i torbice, a drugi pu┼íkice i torbetineÔÇŽJo┼í jednu nepobitnu istinu uo─Źi same privatizacije mediji sustavno iskrivljuju ili namjerno pre┼íu─çuju. U Hrvatskoj je prije po─Źetka pretvorbe i privatizacije (nakon dono┼íenja Zakona o pretvorbi i privatizaciji) krajem 1992. godine bilo na burzi 266.568 nezaposlenih i jo┼í je stotinjak tisu─ça iz neprofitabilne industrije (tekstilne, metalne itd.) zbog liberalizacije tr┼żi┼íta i suzbijanja dr┼żavnog protekcionizma ─Źekalo pred vratima burze – obja┼ínjava Lojki─ç te nagla┼íava potrebu za otvaranjem pitanja o tome ┼íto je Tu─Ĺman naslijedio, a ┼íto ostavio iza sebe.

Smatra kako je usprkos golemim izdacima za stvaranje Hrvatske vojske koja ─çe pobijediti u ratu, zbrinjavanju gotovo milijun prognanika i izbjeglica, ratnim i gospodarskim profiterima, obnovi razru┼íene Hrvatske, ostavio Hrvatsku sa svega osam milijardi dolara vanjskog duga. S druge strane, uspore─Ĺuje Lojki─ç, novac koji su pretvorbeni kriminalci ukrali od dr┼żave, uzimaju─çi u obzir da se Hrvatska u tom razdoblju u deset godina zadu┼żila samo dodatnih ─Źetiri milijarde kuna, manji je od koli─Źine novca koja se u godini dana ‘legalno ukrade’ preko dobiti i dividende te novca koji iz Hrvatske iznese samo jedna velika tvrtka u stranom vlasni┼ítvu, primjerice, ‘Hrvatski Telekom’.

Tu─Ĺman je bio najve─ça prijetnja

Ovdje nipo┼íto ne ┼żelim umanjiti kriminal u pretvorbi, ali ┼żelim jasno upozoriti ┼íto je ÔÇ×karcinom HrvatskeÔÇť, a o kojemu nitko ni da zucne! Ta, Tu─Ĺmanova Hrvatska koju toliko kritiziraju pobornici programa ÔÇ×ProtokolaÔÇť, nije ni dana osjetila oskudicu bilo kojeg proizvoda, a kamoli nesta┼íicu.. Usprkos svih ucjenama, ÔÇ×hrvatsko srebroÔÇť, najvrednije kompanije u dr┼żavnom vlasni┼ítvu, predsjednik Tu─Ĺman je uspio sa─Źuvati od svjetskih grabe┼żljivaca. To mu nikada nisu oprostili.


Zato su i stigle godine politi─Źke izolacije pred Hrvatsku (u to vrijeme jo┼í uvijek ponosnu i slobodnu Hrvatsku). Ovdje tako─Ĺer treba upozoriti na kontradiktornost medijske protokolske svite: optu┼żivali su Tu─Ĺmana za kriminalnu pretvorbu i da vodi izolacionisti─Źku politiku. Jedno i drugo ne ide! Jer upravo zato ┼íto se odupirao svekolikoj pretvorbi protokolska elita je vodila izolacionisti─Źku politiku prema Hrvatskoj. Osim toga inflacija je u Hrvatskoj zaustavljena na razini od 2 do 4 %, ┼íto je bio rekord u Europi, a gra─Ĺanima je vra─çena stara zale─Ĺena devizna ┼ítednja.

Devizni depoziti su s ni┼ítice porasli na vi┼íe od 3,5 milijarde dolara, a brutto proizvod Hrvatske rastao je rekordnom stopom od 14 % godi┼ínje (s 8 milijardi dolara 1992. na 40 milijardi dolara 1999. godine). Vrijedna pozornosti je usporedba prosje─Źne pla─çe s drugim zemljama u tranziciji. Dok je u Hrvatskoj prosje─Źna pla─ça krajem 1999. godine iznosila 610 dolara, u Poljskoj je bila 380, ─îe┼íkoj 370, Ma─Ĺarskoj 340, Estoniji 300, Slova─Źkoj 270, Rumunjskoj 120, Bugarskoj 110, a u Rusiji 60 dolara.

Oti┼íao je Tu─Ĺman, ponosno i zadovoljno, iako poput Mojsija nije do┼żivio da Hrvatsku uvede u obe─çanu zemlju. Dr┼żavni┼ítvo i jednog i drugog iscrpilo se izlaskom svog naroda iz ropstva. Za ostalo vi┼íe nije bilo snage. Tu─Ĺman nije svoju dr┼żavu uspio u─Źiniti dugotrajno opstojnom. Okru┼żen je bio ulizicama i podanicima pobornika ÔÇ×Protokola sionskih mudracaÔÇť, koji su, jedva do─Źekav┼íi njegovu smrt, ┼żurno pristupili rashrva─çenju hrvatskog naroda, hrvatske svetinje pretvarali su u najve─çu sramotu, a Domovinski rat u zlo─Źina─Źki pothvat.

Gnusna i radikalna detu─Ĺmanizacija je izvr┼íena ─Źime je Hrvatska postala zemlja povijesnih apsurda. Kulminirao je neukus, ljudska zluradost, a povampirene horde pora┼żenih snaga Domovinskog rata do┼íle su na svoje. Ocrnili su ga masonski podanici kao diktatora, a za njegovo vrijeme niti jedan ─Źlanak ili novine nisu bile zabranjene iako su ga pojedini veleizdajni─Źki pla─çenici permanentno ismijavali i ÔÇ×kitiliÔÇť pogrdnim epitetima, za razliku od danas kada se novinari progla┼íavaju ┼íovinistima, a voditelji smjenjuju, jer su se usudili taknuti u posttu─Ĺmanove ÔÇ×demokrateÔÇťna vlasti. Progla┼íavali su ga smetnjom ulaska Hrvatske u Europsku uniju samo zato ┼íto je htio samosvojnu Hrvatsku – zaklju─Źuje Lojki─ç.

Masonski poslušnici u Hrvatskoj

U kona─Źnici, autor brojnih knjiga o masonima i svjetskim eugenicima, predstavlja svoje vi─Ĺenje zavr┼ínice ovog najsuvremenijeg oblika totalitarizma – globalizma – te ukratko razgra─Ĺuje zavr┼íne faze kolonizacije Hrvatske.

Detu─Ĺmanizacija se najrazornije pokazala u kolonizaciji hrvatske ekonomije. Rigidnim neoliberalnim modelom slobodnog tr┼żi┼íta u kojemu nije bilo milosti ni ikakve tolerancije za hrvatskog proizvo─Ĺa─Źa, slaba┼íno hrvatsko gospodarstvo upustilo se u utakmicu s globalnim svjetskim igra─Źima u kojoj je unaprijed poznat pobjednik. Beskoncepcijska hrvatska ekonomija oslonila se jedino na nametnutu pogubnu orijentaciju, odnosno na uvoz svega i sva─Źega od onih koji su, ako ni zbog ─Źega drugoga onda zbog nasljednog politi─Źkog sustava, bolje proizvodili od hrvatskih proizvo─Ĺa─Źa. Ni┼íta se vi┼íe ne isplati proizvoditi u Hrvatskoj te se vanjski dug nakon Tu─Ĺmana s otprilike osam milijardi dolara popeo na vrtoglavih ┼íezdeset milijardi dolara. Pored enormnog vanjskog duga i stotine tisu─ça nezaposlenih, bankarski klasteri protokolske elite za manje od dvanaest milijardi dolara postali su vlasnici obezvrije─Ĺenih hrvatskih banaka.

Lakovjerni sluganski hrvatski politi─Źari koji Zapad do┼żivljavaju kao ideal njihovog ┼żivotnog bitka, zaslijepljeni ÔÇ×demokratskim standardimaÔÇť toga svijeta, ┼íirom su otvorili vrata svjetskim grabe┼żljivcima. To su isti oni politi─Źari, ili njihovi biolo┼íki slijednici, koji su pred ─Źetrdesetak godina ugu┼íili slobodarsko Hrvatsko prolje─çe, oni koji su pred dvadeset godina napustili sabornicu kada se izglasavala hrvatska neovisnost i sloboda, oni koji su zagovarali reformu neke nove Jugoslavije, oni koji su s ÔÇ×figom u d┼żepuÔÇť gledali na Domovinski rat, oni kojima nije mrska politi─Źka asocijacija Zapadnog Balkana, oni koji ─Źim prije ┼żele hrvatski suverenitet zamijeniti onime u Bruxellesu, kao filijale na judeomasonskoj transverzali: Washington ÔÇô London – Jeruzalem.

Zavr┼ína faza ropskog statusa Hrvatske dogodit ─çe se insceniranom svjetskom ekonomskom krizom u ovoj godini. Svjesno ─çe se uru┼íiti sustav kontrole bankarskog sustava da se izazove kaos. Prva zada─ça tog kaosa je u potpunosti slomiti doma─çu ekonomiju svake dr┼żave. Druga faza je ne dozvoliti dr┼żavama da putem protekcionizma ili drugim metodama reagiraju i tako poku┼íaju spasiti gospodarstvo. U tre─çoj fazi, kada vlade dr┼żava vi┼íe ni┼íta ne mogu u─Źiniti, stupa na scenu restauracija gospodarstva u re┼żiji svjetskih masonskih oligarha.

Za Hrvatsku to konkretno zna─Źi izuzeti iz dr┼żavnog ili privatnog doma─çeg vlasni┼ítva sav strate┼íki gospodarski potencijal. Naftna industrija je ve─ç u stranom vlasni┼ítvu, slijede zadnja hrvatska banka – Po┼ítanska banka, Croatia osiguranje, poljoprivredni potencijali, prehrambena industrija (Podravka i dr.), energetika, zrakoplovna kompanija, turisti─Źke tvrtke, brodogradnja, ┼żeljeznice, preostali trgovinski lanci u doma─çem vlasni┼ítvu te poglavito preostale farmaceutske industrije. Na kraju ─çe do─çi na red ono ┼íto je i najvrjednije, ekolo┼íki potencijali Hrvatske kakve nema niti jedna zemlja Europe: tisu─çe otoka, bogate zalihe pitke vode, kra┼íka polja, jezera i rijeke, ekolo┼íki ─Źiste ┼íume, plodno i nezaga─Ĺeno zemlji┼íte na ─Źijim prostorima ┼żivi dvadeset i devet biljnih i ┼żivotinjskih endema itd.

Ne zbunjuje pona┼íanje svih tih hrvatskih masona, masonskih kandidata i masonskih poslu┼ínika u posttu─Ĺmanovoj Hrvatskoj, bilo da su na vlasti ili u oporbi, koji papagajski ponavljaju najve─çu podvalu hrvatskom narodu, onu o ulasku u EU kao o krajnjem civilizacijskom dostignu─çu Hrvatske, a da mo┼żda ni sami nisu svjesni da Hrvatsku umjesto u ÔÇ×obe─çanu zemljuÔÇť vode u ÔÇ×babilonsko su┼żanjstvoÔÇť.

Zbunjuje ne┼íto drugo. Pasivnost hrvatskog puka, koji se zombiziran medijskom istinom i samljeven u ┼żrvnju neoliberalnog surovog ropskog sustava uljuljao u svojoj nemo─çi, poni┼żenosti, depresivnosti i malodu┼ínosti. Valjda je Tu─Ĺman previ┼íe lako do┼íao do hrvatske dr┼żave, jer ono ┼íto se lako dostigne, izgleda da niti nije ÔÇ×suvi┼íe vrijednoÔÇť. Mo┼żda se i sam Tu─Ĺman prerano dogodio? Me─Ĺutim, ako ne prije, ulaskom u zlokobnu EU shvatit ─çe hrvatski narod ┼íto je protokolska elita.
 
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9846"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Illuminati, Masoni, VIJESTI Hrvatska · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,