Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » VIJESTI IZ SVIJETA » Ministarstvo Obrane uvodi novi i jači pištolj za omamljivanje, lasere za zasljepljivanje i toplinske lasere

Ministarstvo Obrane uvodi novi i jači pištolj za omamljivanje, lasere za zasljepljivanje i toplinske lasere

pištolj za omamljivanje elektrošokerAko 500 smrtnih slučajeva i bezbroj zloupotreba u rukama ELEKTROŠOKER-prijateljske policije nije dovoljno za prikupljanje bilo kakve zabrinutosti prosječnog Amerikanca, onda će možda to odraditi novi “Nano-Drugi Električni Puls” mega elektrošoker pištolj kojeg trenutno uvodi Ministarstvo obrane.

Novi elektrošoker pištolj je nedavno predstavljen na DOD-ovim (DOD – Ministarstvo Obrane) Danima industrije ne-ubojitih oružja i radi na principu udarca ciljanog pojedinca s alarmantno visokim naponom u vrlo kratko vrijeme, tj. u milijarditim dijelovima sekunde.
Međutim, količina električne energije koja ulazi u tijelu čovjeka, nisu spomenuti u smislu točnog napona. Napon će biti dovoljan ne samo za omamljivanje pojedinca, već će ga bacati u nesvijest.

Žrtva bi trebala biti u mogućnosti povratiti svijest čim protok električne energije prestane. Međutim, Pentagon očekivano radi na još jednoj verziji elektrošoker pištolja od ove “poboljšane” da koja će održati žrtvu bez svijesti nekoliko minuta.

Etička pitanja se postavljaju oko izuma i implementacije takve tehnologije, posebno na ulici u Sjedinjenim Državama. Kao Lorenzo Franceschi-Bicchierai piše za Wired;

Elektrošokeri pištolji za omamljivanje imaju dugu i dobro dokumentiranu povijest zlostavljanja – čak i kod studenata i penzionera koje su bile su žrtve oduševljanih i omamljeno-sretnih policijskih službenika. I njihovo korištenje, unatoč tome što su označeni kao “ne-smrtonosni”, može biti smrtonosno. Prema Amnesty Internationalu, najmanje 500 ljudi je umrlo nakon što su bili omamljeni ovim pištoljima. U 2008, sud u San Joseu je zaključio da je tvrtka “Taser International” koja proizvodi elektrošoker pištolj, odgovorna za smrt Roberta Heston-a , 40-godišnjeg muškarca koji je pucao na policajce više puta. Ocjenjivački sud je utvrdio da tvrtka nije upozorila policiju da ponavljano pražnjenja može imati smrtonosni učinak na cilj.

Naravno, dok je sama tehnologija očito opasna, sami uređaji nisu toliko odgovorni za smrt, dok je očita činjenica da se nalaze u rukama osoba koje uopće ne mogu djelovati na odgovoran način.

Ipak, dok je novi pištolj elektrošoker za omamljivanje samo u “konceptualnoj” fazi, nema greške da će njegova uloga biti očita protiv američkog naroda u vrlo bliskoj budućnosti. Imajte na umu sve što se objavljuje javnosti u bilo kojem obliku od strane Pentagona i DARPA-e, ili neke druge “znanstvene” Agencije je odavno shvaćeno, prostudirano i usavršeno. Samo je jedan korak ostao do uvođenja tehnologije za građanstvo u tolikoj skali dovoljnoj, da ga prihvati vrlo skoro kao normalno.

puška elektrošoker

 

Dakle, ova tehnologija je mnogo više od “konceptualne faze” – ona je u “uvodnoj” fazi.

Ipak, sama činjenica da su elektrošokeri distribuirani u gotovo svakoj policijskoj postaji u zemlji, te policiji sama je potaknuta za nekažnjeno korištenje tih uređaja bez obzira na sigurnost žrtve, već pokazuje da je postoji ogromna neravnoteža u društvu.

Pentagon-ova Direkcija za provedbu zajedničkog ne-smtonosnog oružja, DOD agencija odgovorna za takve projekte koji se već duže vrijeme istražuju. Predlaganjem takvih uređaja kao što su; oružje ljepljive pjene, akustični topovi, te strojevi koji proizvode glasove unutar žrtvine glave, reproducirajući učinke shizofrenije.

Ostale tehnologije uključuju korištenje laserske zrake za zasljepljivanje žrtava ili učiniti da osjećaju nepodnošljivu toplinu. Oba uređaja ili tehnologije su predstavljene ili su u uporabi već danas, samo malo različite i koriste nešto različite tehnološke mehanizme.

“Zasljepljujući laser” spomenut gore je dizajniran za rad na više od 500 metara (0,3 milja) daleko.

Ne-smrtonosni Toplinski Laser, koji je dizajniran da proizvodi snažan osjećaj topline u žrtvinom tijelu je sličan Aktivnom Sustavu Otkazivanja (ADS) koji je već dovršen i koristi mikrovalove kako bi postigao isti učinak.

Aktivni Sustav Otkazivanja (ADS)Pentagon također radi na tehnologijama koje bi mogle utjecati na strojeve, plovila i druga vozila. Ove tehnologije “će koristiti radio frekvencije, visoko-energetske mikrovalove ili visoki napon valnih oblika kojim bi se ometale ili oštećivale kontrole ciljnog motora, potencijalno ih isključujući. Ove imobilizirajuće zrake čak mogli biti dostavljene iz zraka od strane dron-ova. “

Bilo kako bilo, amričkim kršiteljima zakona i prosvjednicima slijedi još žešća borba sa policijom koja se nastoji riješiti kršitelja zakona na najlakši i najbrži mogući način.
 

Active Denial System (ADS)


 

 

Long Range Acoustic Device (LRAD)


 
izvor: activistpost.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9823"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,