Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, ZDRAVLJE I MEDICINA » Bilderberg Grupa: Šokantne činjenice koje niste znali do sada

Bilderberg Grupa: Šokantne činjenice koje niste znali do sada

Hotel-De-BilderbergSvijest o Bilderberg grupi diljem svijeta dolazi sve više i više do izražaja kao i svaki sastanak Bilderberg grupe. Iako je znanje i razumijevanje o Bilderberg grupi je još uvijek relativno nisko, kampanja koju su predvodili alternativni mediji protiv Bilderberg grupe je jamčilo da se budući sastanci grupe Bilderberg više neće održavati u tajnosti i da će njihov program globalizma uvijek biti izložen.

Vijesti i informacije koje proizlaze iz mainstream medija kojih je vrlo malo, obično su usredotočeni oko događaja vezane oko skupine Bilderberg, njihovim sastancima i njihovim dnevnim redom.

Vrijeme je da alternativni mediji, aktivisti i anti-globalisti počnu procjenu i analizu Bilderberg grupe na mnogo dubljoj razini. S obzirom da su sudionici Bilderberg grupe imaju kontrolu i utjecaj na preko 90% svjetske populacije, mislim da je opravdano da se dublje i temeljitije pregled ova grupa.

Zanimljive činjenice o Bilderberg Grupi

Tko je nazočio Bilderberg grupi?

U poslijednje tri godine, organizatori sastancima grupe Bilderberg su objavili službeni popis sudionika. U popisu sudionika, zanimljivo je napomenuti da su bile zastupljene samo 24 zemlje u posljednja tri susreta.

Zemlja koja je imala najveću prisutnost su Sjedinjene Američke Države (28,3%). Od 396 sudionika na 2010., 2011. i 2012. sastanaka Bilderberg grupe, 111 Amerikanaca su bili prisutni. Sudionici iz Velike Britanije su imali zastupljenost 6.57 posto i sudionici iz raznih (International) zemalja i organizacija također predstavlja 6.57% sudionika.

Lista Bilderber sudionikaDakle, u poslijednja tri sastanka Bilderberg grupe  Amerika, Velika Britanija i ostale (Internationalne) zemlje predstavljaju 41% svih sudionika Bilderberg grupe  iz protekle tri godine.

Često se vjeruje da je make-up sudionika na svim sastancima Bilderberg Grupe isti. Nažalost, to nije točno. Dok analiza popisa sudionika u posljednja tri sastanka grupe Bilderberg, otkriveno je da je samo 11,74% ispitanika sudjelovalo sva tri susreta. 17,44% ispitanika je sudjelovalo najmanje dva sastanka, a 70,82% ispitanika je sudjelovalo na samo jednom sastanaku.

Bilderberg Grupa planira povećanje cijene nafte od 400% u 1973. godini.

To je opće poznato da na sastancima Bilderberg Grupe, sudionici raspravljaju (u tajnosti) u globalizmu i pitanjima vezana oko novog svjetskog poretka (NWO) . Međutim, ono što nije uobičajeno da nije poznata činjenica da je  1973. godine Bilderberg Grupa planirala povećati cijene benzina/nafte do čak 400 posto.

U svibnju 1973., s dramatičnim padom dolara, “Princ Bernhard na Bilderberg grupi je čuo američki sudionik, Walter Levy, koji je citirao “scenarij” za predstojeće povećanje od 400% posto  OPEC-ovih naftnih prihoda. Svrha tajnog Saltsjöbaden sastanka nije bio spriječiti očekivani šok cijena nafte, nego isplanirati kako upravljati planiranom poplavom naftnih dolara, koje je državni tajnik Kissinger kasnije nazvao “recikliranjem protoka petrodolara. “

Nakon izjava o mogućnostima da če buduće svjetske naftne potrebe biti isporučene od strane malog broja zemalja proizvođača nafte Bliskog Istoka, Walter Levy je izjavio proročanski: “Cijena uvoza nafte će rasti strahovito, s teškim posljedicama za bilancu plaćanja zemalja konzumenata. Ozbiljni problemi će biti uzrokovani dosad neviđenim deviznim nakupinama u zemljama  poput Saudijske Arabije i Abu Dhabi.”

Potom je dodao: “potpuna promjena je u tijeku u političkim, strateškim i odnosima snaga odnosa između zemalja koje proizvode, uvoze i matičnim zemljama međunarodnih naftnih kompanija i nacionalnih naftnih tvrtki u zemljama koje proizvode i uvoze.”

bilderberg 1973bilderberg 1973Ove dvije slike su izvadak iz povjerljivih protokola u svibnju 1973. sastanka Bilderberg grupe u Saltsjöbaden, Švedska. Imajte na umu da je rasprava o opasnosti da će “nedovoljna kontrola financijskih sredstava iz zemalja proizvođača nafte u potpunosti mogla narušiti i ugroziti svjetski monetarni sustav “.

Drugi izvadak govori o “velikim povećanjem uvoza s Bliskog istoka. Cijena ovog uvoza će rasti strahovito. ‘ Podaci navedeni kasnije u raspravi pokazati projekciju porast cijena OPEC-ove nafte za nekih 400 posto.” (Izvor: Engdahl, William Stoljeće rata:.. Anglo-američke naftne politike i novi svjetski poredak London, 2004)

Jedan od osnivača Bilderberg Grupe je uhvaćen za primanje mita od 1,1 milijuna dolara mita

globalist Princ Bernhard

Princ Bernhard, koji je jedan od osnivača grupe Bilderberg, priznao je u zapisniku da je uzeo mito od US 1,1 milijuna dolara od SAD proizvođača zrakoplova Lockheed Corporation tako da utječe na vladu SAD-a što se tiče kupnje borbenih zrakoplova.

Naime, Princ je sam napisao pismo 1974. Lockheed Corporation-u i zahtjevao je primanje provizije za rad koji je radio. Godine 1976., izvješće koje je naručila vlada je pušten u nizozemsku javnost. S obzirom da ovaj globalist služio u više od 300 korporativnih odbora i komitetu u svijetu, zanimljivo je napomenuti da nikada nije pokrenuta kaznena prijava protiv njega.

Izabrani predsjednik Bilderberg Grupe

S obzirom da se može pretpostaviti da je najmanje 28% sudionika svakog sastanka Bilderberg grupe  iz Sjedinjenih Američkih Država, činjenica je da su svi predsjednici iz Europe. (valjda zbog masonskog podrijetla)

Ova činjenica istiskuje zajedničko uvjerenje da su Sjedinjene Američke Države službeno upravljane i kontrolirane od strane Bilderberg grupe. Iako to mora biti navedeno da je zbog velikog broja predstavnika iz SAD-a, je njihov utjecaj vjerojatno veći od samog predsjednika.

Međutim, s druge strane, ako uzmemo u obzir da gotovo 80% od 24 zemlje zastupljene na posljednjih tri sastanka grupe Bilderberg su europske, broj sudionika iz Sjedinjenih Američkih Država ne može biti tako utjecajan kako su nekoć mislili.

Kako su mediji izvještavali o susretu Bilderberg grupe od 1954

Dobro je poznata činjenica da su do 2012. mainstream mediji zapravo imali tišinu na svim izvješćivanjima o Bilderberg Grupi. Izvješćivanje oba, mainstream medija i alternativnih medija o sastanku 2012. Bilderberg grupe  je vjerojatno najopsežniji smo ikada vidjeli.

Ipak, prijavljivanje sastanaka skupine Bilderberg od svog osnutka bio zanemariv. Između 1950 i 1999, bilo je samo 15 članaka i izvješća koji sadrže pojam Bilderberg Grupe “. Između 2000. i 2004., 16 članaka i izvještaja su napisani, a između 2005. i 2011. ta brojka je značajno skočila na 213 (Izvor: Google News)

Od ovih dokaza se lako se vidi da mainstream mediji u stvari namjerno nisu izviještavali ni o čemu što se odnosi na Bilderberg grupu.

U 2012, program mainstream medija se mijenja i povećanje izvješća Bilderberg grupe  je postalo očito . To se jasno pokazuje u 7750 rezultata koji je Google News proizveo između siječnja 2012 i lipnja 2012. U stvari, to je 3076% povećanje u medijima u jednoj godini.

Google rezultati za Bilderberg Grupu

Tko upravlja službenim stranicama Bilderberg grupe ?

Svatko tko je zainteresiran za učenje o Bilderberg grupi će naći na službenoj web stranici grupe Bilderberg. Iako postoji vrlo malo informacija o Bilderberg grupi na vlastitim službenim stranicama, u ovom trenutku ne postoje drugi službeni izvori informacija gdje svatko može izvući informacije o samoj grupi.

Web stranica na koja se to odnosi na sam je http://www.bilderbergmeetings.org

Čim uđete u web stranicu, njezin je izgled i dojam takav da ne može biti službena web stranica. Nedostatak informacija, nemogućnost web stranice da vas izvjesti o članovima koji su prisustvovali sastancima prije 2010., nejasnoće i nedostatak spremnosti da pruži detaljne informacije o dnevnom redu sastanka je činjenica zbog kojih ne može biti službena web stranica.

Da bi još dublje razumijevali o tome tko je webmaster službene Bilderberg grupe web stranice je i gdje se nalazi, pokušali smo pokrenuti jednostavno pretraživanje IP domene. Rezultati pretraživanja domene da bi našli IP je prošao bez rezultata. Pokušali smo pomoću četiri različita web-mjesta koja pružaju IP domene pretraživanje, ali bez sreće

Dakle, tko upravlja službenom web stranicom Bilderberg grupe  ili nešto da krije ili ima neki drugi valjan razlog da se osigura da nitko ne zna podrijetlo web stranice.

Rezime

Iako ove jednostavne činjenice bacaju malo više svjetla nego što je prethodno bio objelodanjeno, još uvijek postoji značajan broj istraživanja i zahtijeva straživanja prije nego što možete osjećati sigurnima da ste u potpunosti razotkrili Bilderberg grupu. (theglobalistreport.com)
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,