Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni » Militaristički Zakon na snazi ?! Američki prosvjednik proveo u zatvoru 3 tjedna zbog pokušaja šaranja kredom

Militaristički Zakon na snazi ?! Američki prosvjednik proveo u zatvoru 3 tjedna zbog pokušaja šaranja kredom

novi svjetski poredakTIMOTHY Osmar, član pokreta Occupy Orlando, danas je nakon tri tjedna pušten iz lokalnog zatvora. U njemu je bio zbog uistinu banalnog razloga – uhićen je kada je kredom nešto pokušao napisati na nogostup.

Policajac mu je tada pojasnio kako je “protiv zakona je svako pisanje, printanje, označavanje, bojenje, štampanje ili lijepljenje oznake, reklame ili bilo čega drugog na površinu nogostupa ili na cestu grada.”

Njegov odvjetnik obrušio se na lokalnu policiju i gradske vlasti. “Ovaj grad naprosto ne podnosi Occupy prosvjednike. Uistinu ih je policija zatvarala zbog svega i svačega. Nikad nisam čuo da je negdje netko otišao u zatvor zbog grupnog marširanja kolnikom. Možda je nekome zbog toga određena novčana kazna, ali zatvor – to ima samo kod nas”, kazao je Richard Wilson.

“Nitko u ovoj zemlji ne bi snio u zatvoru završiti zbog banalnih stvari poput pisanja kredom po ulici. Uostalom, grad je godinama sponzorirao i poticao umjetničke manifestacije crtanja kredom po ulici. Čak je gradonačelnik bio taj koji je uručivao nagradu za najbolji crtež, što znači da je, prema njegovoj logici, nagrađivao talentirane kriminalce”, objašnjava Wilson.
Koliko je licemjerje gradonačelnika Orlanda Buddyja Dyera objašnjava portal orlandosentinel.com, koji je podsjetio da je upravo Dyer prije dvije godine, kada je lokalni košarkaški klub Orlando Magic ušao u konferencijsko finale, poticao trgovine i poduzeća da daju podršku tako što će iscrtati nogostupe ispred svojih poslovnica.

[notification type="alert"] “Prema novom zakonu svaki stanovnik SAD-a moći će biti priveden bez ograničenja, smješten u vojni zatvor i ako vojska tako odluči – biti mučen bez ikakve optužbe.” [/notification]

Novi zakon, kojeg mnogi već nazivaju “arhitekturom fašističke države”, dati će gotovo apsolutnu slobodu vojsci i vojnoj policiji nad američkim narodom.
Svaki stanovnik SAD-a moći će biti priveden, zadržan beskonačno i po potrebi mučen – ukoliko postoji bilo kakva sumnja vezana uz terorizam.LINK

uredio nsp, preneseno sa index.hr

 

[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=6892"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni · Tags: , , , , ,