Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » ISPOVIJEST: Odrekla sam se šećera na mjesec dana i dogodilo se čudo!

ISPOVIJEST: Odrekla sam se šećera na mjesec dana i dogodilo se čudo!

secer-dijetaKada govorimo o šećeru, na samom početku vrlo je važno istaći da on sam po sebi nije veliki problem – štetu u organizmu izaziva jer ga ima u skoro svakom kupovnom proizvodu

Na taj način unositi enormne količine šećera, daleko veće od potrebnih, pa sebi pravite veliki problem, navodi dailymail.co.uk

Čuvši za ove podatke, jedna žena odlučila je na mjesec dana eliminira šećer iz prehrane, kako bi vidjela što će se dogoditi. Budući da je veliki ljubitelj slatkiša, sumnjala je da će uspjeti u namjeri, ali je ipak odlučila da pokuša. Evo što se dogodilo!

Za početak, shvatila je da joj ne trebaju slatki energetski napici ili zaslađena kava da bi vratila energiju! Poznato je da šećer brzinski podiže energiju, ali nakon toga slijedi još brži pad, što je ogroman šok za organizam.

‘Imam mnogo više energije nego ranije kada, primjerice, pojedem nekoliko kockica čokolade. Osjećaj je fantastičan’, ističe sudionica eksperimenta

Slijedeća promjena koju je primijetila je gubitak ona dva-tri kilograma koja nikada nije uspijevala skinuti. Kada je izbacila šećer iz prehrane, kalorije su se prestale nagomilavati, pa su se naslage same od sebe istopile.

‘Shvatila sam da je u pitanju ovisnost koju šećer izaziva. Što više jedete slatko, sve više ste gladni i organizam traži još’, otkriva ona i dodaje da sada redovito konzumira voće, koje joj daje sav šećer koji je tijelu potreban.

Znanstveno je dokazano da šećer usporava metabolizam tako što remeti rad crijeva. Zato se okrenite voću i povrću – vlakna iz ovih namirnica učinit će čudo za vašu probavu!

I ne samo to, već će i vaša koža već nakon nekoliko dana od prestanka konzumiranja šećera postati blistava!

Previše šećera isušuje kožu i izaziva prištiće po čitavom tijelu, pa ako imate problema s aknama, evo u čemu može biti problem! Ali, ono najbolje što se ovoj ženi dogodilo tijekom eksperimenta je to što više zapravo i ne voli slatko koliko je voljela ranije!

‘Tu je opet ona ovisnost od šećera koju sam već spomenula. Kada sam očistila organizam od njega, jednostavno ga je tijelo prestalo tražiti’, priča ona i dodaje da joj je trebalo 20-ak dana da organizam prestane vapiti za slatkim.

Sve što je ova žena napravila je odricanje od gaziranih pića, čokoladica, prerađevina i ostalih namirnica koje obiluju šećerom, a okrenula se svježe cijeđenim sokovima, vodi, voću, povrću, kuhanom mesu, generalno zdravijoj prehrani.

“Kad sam mogla ja, možete i vi! Probajte, isplatit će vam se na duge staze”, poručuje zadovoljna žena.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(vestinet.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , ,