Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Pronađen znak da ćemo nesumnjivo izumrijeti? Moramo zaustaviti HAARP i Chemtrails!

Pronađen znak da ćemo nesumnjivo izumrijeti? Moramo zaustaviti HAARP i Chemtrails!

metan-arktikRuski znanstvenici otkrili su nešto što je definirano kao najgore oružje masovnog uništenja na svijetu, koje je toliko zapanjilo istraživački tim, da je vođa tima rekao da nikada nije vidio toliku količinu energije spremnu za uništenje čovječanstva

Pronađen znak da ćemo nesumnjivo izumrijeti

Dok korporacije Novog svjetskog poretka plaćaju milijune dolara mainstream i alternativnim medijima, političarima i internet trolovima kojima zataškavaju otkriće znanstvenika, šef ruskog tima istraživača izvještava o oblacima metana bez premca, koji su 20 puta jači od ugljičnog dioksida, a koji izlaze u vidu mjehurića na površinu Arktičkog oceana. Znanstvenici su nabasali na ovo otkriće istražujući regiju.

“Omjer i količina oslobađanja metana zapanjila je ruski istraživački tim koji je ispitivao morsko dno epikontinentalnog pojasa istočnog Sibira na sjeveru Rusije skoro 20 godina”, izvještava Independent.

Independent je proveo ekskluzivni intervju s Igor Semiletovom iz Međunarodnog arktičkog istraživačkog centra na Sveučilištu Fairbanks, Aljaska, koji je vodio osmo zajedničko krstarenje SAD i Rusije istočnosibirskom arktičkim morima.

Semiletov je rekao da nikada nije vidio toliku količinu metana koja se oslobađa s dna Arktičkog mora.

“Ranije smo pronašli strukture u vidu baklji koje su imale oko desetak metara u promjeru. Ovo je prvi put da smo pronašli moćne, cureće strukture s više od 1.000 metara u promjeru. To je nevjerojatno”, rekao je dr Semiletov.

“Ponajviše sam bio impresioniran omjerom i gustoćom oblaka. Nad relativno malim područjem pronašli smo ih oko stotinu, ali na širem području bi trebalo da ih je na tisuće “, rekao je on.

Znanstvenici procjenjuju da se ispod arktičkog permafrosta nalaze milijuni tona metana.

Najveći strah predstavlja činjenica da bi taj metan, pošto globalne temperature rastu iz godine u godinu i pošto se led na Sibiru topi, se mogao iznenada osloboditi u atmosferu, dovodeći do klimatskih promjena.

Nekoliko takvih divovskih eksplozija bi imale učinak stotina atomskih bombi koje bi blokirale atmosferu. Čovječanstvo to ne bi moglo podnijeti. To bi bio početak kraja.

Jednostavno rečeno, čovječanstvo bukvalno sjedi na divovskim nuklearnim bombama, pitanje je kada će se aktivirati, i potpuno je nevažno gdje će se aktivirati, opasnost je globalna.

Tim dr. Semiletova je 2010. godine objavio studiju u kojoj se procjenjuje da emisije metana u ovoj regiji iznose oko 8 milijuna tona godišnje, ali posljednja ekspedicija ukazuje na to da je procjena vrlo blizu stvarnoj razmjeru fenomena.

Kako su klimatske promjene postale “prijevara” za trećinu čovječanstva koje bez pogovora podržava Novi svjetski poredak, tako su one postala istina većini ljudi-ovaca.

Lingvist, filozof i politički aktivist, Noam Chomsky, pričao je o Trgovinskoj komori, Američkom institutu za naftu i drugim poslovnim lobijima koji vrše kampanje kako bi “uvjerili stanovništvo da je globalno zagrijavanje liberalna prijevara”. Da li je to još jedna medijska prijevara od strane elite i globalista, saznat ćemo kroz neko vremensko razdoblje, ukoliko se metan počne oslobađati punom snagom u atmosferu.

Prema njegovim riječima, ova kampanja je uspješno zavela većinu stanovništva da posumnja u ljudski uzrok globalnog zagrijavanja, da misli da je sve prirodni tok i da većih problema neće biti. Globalisti misle da ćemo za tu glupost platiti glavom.

Korporacije imaju jedan cilj, da se maksimalno poveća profit unatoč tome što će se budućnost njihove djece i unuka staviti na kocku.

Ove godine je bilo vremenskih katastrofa koje su napravile štetu od rekordnih 41 milijarde dolara. Većina njih je izazvana pomoću umjetnog zagrijavanja i manipuliranja atmosfere uz pomoć HAARP sustava i chemtrails zaprašivanja, uz pomoću kojih elita pokušava zagrijati planetu.

Možda eugeničari i globalisti ipak znaju za velike zalihe metana ispod Arktičkog leda, pa ipak na umjetni način pokušavaju dići temperaturu atmosfere da bi na taj način oslobodili metan? Stvara li se panika namjerno? Samo jedno se zna, a to je da će taj metan biti oslobođen uz pomoć umjetnih načina promjene klime, i to moramo spriječiti.

“Hodamo po rubu noža”, rekao je Chomsky.
 

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio i preveo:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , ,