Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Prona─Ĺen znak da ─çemo nesumnjivo izumrijeti? Moramo zaustaviti HAARP i Chemtrails!

Prona─Ĺen znak da ─çemo nesumnjivo izumrijeti? Moramo zaustaviti HAARP i Chemtrails!

metan-arktikRuski znanstvenici otkrili su ne┼íto ┼íto je definirano kao najgore oru┼żje masovnog uni┼ítenja na svijetu, koje je toliko zapanjilo istra┼żiva─Źki tim, da je vo─Ĺa tima rekao da nikada nije vidio toliku koli─Źinu energije spremnu za uni┼ítenje ─Źovje─Źanstva

Prona─Ĺen znak da ─çemo nesumnjivo izumrijeti

Dok korporacije Novog svjetskog poretka pla─çaju milijune dolara mainstream i alternativnim medijima, politi─Źarima i internet trolovima kojima zata┼íkavaju otkri─çe znanstvenika, ┼íef ruskog tima istra┼żiva─Źa izvje┼ítava o oblacima metana bez premca, koji su 20 puta ja─Źi od uglji─Źnog dioksida, a koji izlaze u vidu mjehuri─ça na povr┼íinu Arkti─Źkog oceana. Znanstvenici su nabasali na ovo otkri─çe istra┼żuju─çi regiju.

“Omjer i koli─Źina osloba─Ĺanja metana zapanjila je ruski istra┼żiva─Źki tim koji je ispitivao morsko dno epikontinentalnog pojasa isto─Źnog Sibira na sjeveru Rusije skoro 20 godina”, izvje┼ítava Independent.

Independent je proveo ekskluzivni intervju s Igor Semiletovom iz Me─Ĺunarodnog arkti─Źkog istra┼żiva─Źkog centra na Sveu─Źili┼ítu Fairbanks, Aljaska, koji je vodio osmo zajedni─Źko krstarenje SAD i Rusije isto─Źnosibirskom arkti─Źkim morima.

Semiletov je rekao da nikada nije vidio toliku koli─Źinu metana koja se osloba─Ĺa s dna Arkti─Źkog mora.

“Ranije smo prona┼íli strukture u vidu baklji koje su imale oko desetak metara u promjeru. Ovo je prvi put da smo prona┼íli mo─çne, cure─çe strukture s vi┼íe od 1.000 metara u promjeru. To je nevjerojatno”, rekao je dr Semiletov.

“Ponajvi┼íe sam bio impresioniran omjerom i gusto─çom oblaka. Nad relativno malim podru─Źjem prona┼íli smo ih oko stotinu, ali na ┼íirem podru─Źju bi trebalo da ih je na tisu─çe “, rekao je on.

Znanstvenici procjenjuju da se ispod arkti─Źkog permafrosta nalaze milijuni tona metana.

Najve─çi strah predstavlja ─Źinjenica da bi taj metan, po┼íto globalne temperature rastu iz godine u godinu i po┼íto se led na Sibiru topi, se mogao iznenada osloboditi u atmosferu, dovode─çi do klimatskih promjena.

Nekoliko takvih divovskih eksplozija bi imale u─Źinak stotina atomskih bombi koje bi blokirale atmosferu. ─îovje─Źanstvo to ne bi moglo podnijeti. To bi bio po─Źetak kraja.


Jednostavno re─Źeno, ─Źovje─Źanstvo bukvalno sjedi na divovskim nuklearnim bombama, pitanje je kada ─çe se aktivirati, i potpuno je neva┼żno gdje ─çe se aktivirati, opasnost je globalna.

Tim dr. Semiletova je 2010. godine objavio studiju u kojoj se procjenjuje da emisije metana u ovoj regiji iznose oko 8 milijuna tona godišnje, ali posljednja ekspedicija ukazuje na to da je procjena vrlo blizu stvarnoj razmjeru fenomena.

Kako su klimatske promjene postale “prijevara” za tre─çinu ─Źovje─Źanstva koje bez pogovora podr┼żava Novi svjetski poredak, tako su one postala istina ve─çini ljudi-ovaca.

Lingvist, filozof i politi─Źki aktivist, Noam Chomsky, pri─Źao je o Trgovinskoj komori, Ameri─Źkom institutu za naftu i drugim poslovnim lobijima koji vr┼íe kampanje kako bi “uvjerili stanovni┼ítvo da je globalno zagrijavanje liberalna prijevara”. Da li je to jo┼í jedna medijska prijevara od strane elite i globalista, saznat ─çemo kroz neko vremensko razdoblje, ukoliko se metan po─Źne osloba─Ĺati punom snagom u atmosferu.

Prema njegovim rije─Źima, ova kampanja je uspje┼íno zavela ve─çinu stanovni┼ítva da posumnja u ljudski uzrok globalnog zagrijavanja, da misli da je sve prirodni tok i da ve─çih problema ne─çe biti. Globalisti misle da ─çemo za tu glupost platiti glavom.

Korporacije imaju jedan cilj, da se maksimalno pove─ça profit unato─Ź tome ┼íto ─çe se budu─çnost njihove djece i unuka staviti na kocku.

Ove godine je bilo vremenskih katastrofa koje su napravile štetu od rekordnih 41 milijarde dolara. Većina njih je izazvana pomoću umjetnog zagrijavanja i manipuliranja atmosfere uz pomoć HAARP sustava i chemtrails zaprašivanja, uz pomoću kojih elita pokušava zagrijati planetu.

Mo┼żda eugeni─Źari i globalisti ipak znaju za velike zalihe metana ispod Arkti─Źkog leda, pa ipak na umjetni na─Źin poku┼íavaju di─çi temperaturu atmosfere da bi na taj na─Źin oslobodili metan? Stvara li se panika namjerno? Samo jedno se zna, a to je da ─çe taj metan biti oslobo─Ĺen uz pomo─ç umjetnih na─Źina promjene klime, i to moramo sprije─Źiti.

“Hodamo po rubu no┼ża”, rekao je Chomsky.
 

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio i preveo:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , ,