Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » NAJSTRAŠNIJE ŠTO SE MOGLO DOGODITI AMERICI: Komunisti predvode demonstracije diljem zemlje ili je to namještaljka medija?!

NAJSTRAŠNIJE ŠTO SE MOGLO DOGODITI AMERICI: Komunisti predvode demonstracije diljem zemlje ili je to namještaljka medija?!

Ferguson-komunisti-amerikaKrajnja ljevica se uzdiže u Americi, a radikalni komunisti diljem nacije dolijeću na prosvjede u Fergusonu. Da li bi Ferguson mogao biti iskra koja će pokrenuti značajan komunistički pokret u Americi?

Naravno da nisu svi koji su umiješani u prosvjede komunisti, komunisti su zapravo manjina prosvjednika, ali stalno se nalaze na čelu prosvjeda i koriste bijes i frustraciju koju je prouzročila smrt Michael Browna kako bi promovirali radikalnu ljevičarsku ideologiju.

Puno je susretljivija omladine iz siromašnih zajednica. Iako su se republikanci visoko kotirali na prošlim izborima, ankete pokazuju da se mladi sve više pomiču u smjeru ljevice.

Prema jednoj od anketa, 49% Amerikanaca od 18 do 29 godina pozitivno reagira na riječ “socijalizam”. Iste snage koje su potpaljivali pokret Occupy Wall Street, ponovo su naišle na plodno zemljište za prosvjede.

Sljedećih 10 znakova ukazuju na to da su se komunisti infiltrirali u prosvjede u Fergusonu:

1. Komunistički baneri su vidno istaknuti na prosvjedima u Fergusonu, New York Cityju i drugim gradovima diljem nacije.

2. Flajeri na kojima piše da se Darren Wilson optužuje za “rasističko ubojstvo” dijele komunističke grupe. Zapravo, adresa web stranice te iste skupine, “Revolucionarna komunistička progresivna radnička partija”, nalazi se lecima.

3. Bilo je izvještaja da su nasilni komunistički aktivisti iz Chicaga pristigli u Ferguson autobusom prošlog kolovoza s namjerom da donesu nevolje.

Ta skupina komunista je izazivala policiju molotovljevim koktelima u noći 13. kolovoza dok su lokalni prosvjednici mirno prosvjedovali. Tada je policija odgovorila suzavcem i dimnim bombama. Njihov navodni cilj je dovesti do ogromnog nasilja i da se rašire svuda po regiji, ne bi li napravili revoluciju. Priča se da vidno odudaraju od ostalih prosvjednika u pogledu reagiranja na policiju i reportere.

4. Tijekom prošlog tjedna, komunisti iz Chicaga su se ponovno sjatili u Ferguson u velikom broju, ponosno ističući banere i verbalno provocirajući policiju u Fergusonu.

5. Nakon Dana zahvalnosti, komunisti su viđeni kako prosvjeduju ispred trgovine Walmart u Fergusonu.

6. Skupina prosvjednika je u petak ispred zgrade suda ponavljala iznova frazu: “Jedina opcija je komunistička revolucija”.

7. Postoji snimak u kojem komunista prekida konferenciju za novinare u Fergusonu koja se emitirala na nacionalnoj televiziji.

8. Jedno je kada se prosvjeduje zbog nepravde, a drugo je javno paliti američku zastavu. To je nešto što komunističke skupine vole raditi i to je simbol duboke mržnje prema toj državi.

9. Mainstream mediji zapravo spominju pojavljivanje komunističkih grupa na prosvjedima u Fergusonu diljem nacije. Tako je CBS Seattle nedavno izvijestio o priključivanju “komunista” i “palestinskih skupina” protestima u Portlandu, Oregon.

10. WND je zabilježio da je glavni organizator pokreta Occupy Wall Street učio demonstrante u Fergusonu kako “simuliraju kaos”.

U pitanju je veteranka u organiziranju uličnih prosvjeda, Lisa Fithian, poznatija i kao “Profesor Okupator”.

Lisa Fithian je legendarna organizatorica koja je jednom prilikom objavila da želi “stvoriti krizu, jer je kriza ona granica na kojoj su promjene moguće”.

Važno je još jednom napomenuti da nisu svi prosvjednici komunisti, već samo manjina, ali i komunisti i druge radikalne ljevičarske organizavije koriste sukobe kako bi promovirali svoju radikalnu filozofiju.

Temelji su već postavljeni. Manjina glasača je već desetljećima odana demokratima, a u ovom trenutku se agenda demokratske partije prilično poklapa sa 10 stavki Komunističkog manifesta.

Nije da su republikanci mnogo drugačiji. Zapravo, mnogi “republikanci” su u ovom trenutku bijesni socijalisti, ali to je tema za neku drugu priliku.

Amerika se polako ali sigurno pomiče ka ljevici, a krajnja ljevica je samo tražila iskru.

Ferguson je konačno osigurao tu iskru, zbog čega Amerika možda nikada više neće biti ista.

Danas se vatra revolucije širi po ulicama Fergusona, ali tko zna što će se dešavati diljem nacije za par godina.
 

 

 
 
(webtribune.rs,youtube.com/preveo:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19388"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , ,