Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » NAJSTRA┼áNIJE ┼áTO SE MOGLO DOGODITI AMERICI: Komunisti predvode demonstracije diljem zemlje ili je to namje┼ítaljka medija?!

NAJSTRAŠNIJE ŠTO SE MOGLO DOGODITI AMERICI: Komunisti predvode demonstracije diljem zemlje ili je to namještaljka medija?!

Ferguson-komunisti-amerikaKrajnja ljevica se uzdi┼że u Americi, a radikalni komunisti diljem nacije dolije─çu na prosvjede u Fergusonu. Da li bi Ferguson mogao biti iskra koja ─çe pokrenuti zna─Źajan komunisti─Źki pokret u Americi?

Naravno da nisu svi koji su umije┼íani u prosvjede komunisti, komunisti su zapravo manjina prosvjednika, ali stalno se nalaze na ─Źelu prosvjeda i koriste bijes i frustraciju koju je prouzro─Źila smrt Michael Browna kako bi promovirali radikalnu ljevi─Źarsku ideologiju.

Puno je susretljivija omladine iz siroma┼ínih zajednica. Iako su se republikanci visoko kotirali na pro┼ílim izborima, ankete pokazuju da se mladi sve vi┼íe pomi─Źu u smjeru ljevice.

Prema jednoj od anketa, 49% Amerikanaca od 18 do 29 godina pozitivno reagira na rije─Ź “socijalizam”. Iste snage koje su potpaljivali pokret Occupy Wall Street, ponovo su nai┼íle na plodno zemlji┼íte za prosvjede.

Sljede─çih 10 znakova ukazuju na to da su se komunisti infiltrirali u prosvjede u Fergusonu:

1. Komunisti─Źki baneri su vidno istaknuti na prosvjedima u Fergusonu, New York Cityju i drugim gradovima diljem nacije.

2. Flajeri na kojima pi┼íe da se Darren Wilson optu┼żuje za “rasisti─Źko ubojstvo” dijele komunisti─Źke grupe. Zapravo, adresa web stranice te iste skupine, “Revolucionarna komunisti─Źka progresivna radni─Źka partija”, nalazi se lecima.

3. Bilo je izvje┼ítaja da su nasilni komunisti─Źki aktivisti iz Chicaga pristigli u Ferguson autobusom pro┼ílog kolovoza s namjerom da donesu nevolje.

Ta skupina komunista je izazivala policiju molotovljevim koktelima u no─çi 13. kolovoza dok su lokalni prosvjednici mirno prosvjedovali. Tada je policija odgovorila suzavcem i dimnim bombama. Njihov navodni cilj je dovesti do ogromnog nasilja i da se ra┼íire svuda po regiji, ne bi li napravili revoluciju. Pri─Źa se da vidno odudaraju od ostalih prosvjednika u pogledu reagiranja na policiju i reportere.

4. Tijekom pro┼ílog tjedna, komunisti iz Chicaga su se ponovno sjatili u Ferguson u velikom broju, ponosno isti─Źu─çi banere i verbalno provociraju─çi policiju u Fergusonu.

5. Nakon Dana zahvalnosti, komunisti su vi─Ĺeni kako prosvjeduju ispred trgovine Walmart u Fergusonu.

6. Skupina prosvjednika je u petak ispred zgrade suda ponavljala iznova frazu: “Jedina opcija je komunisti─Źka revolucija”.


7. Postoji snimak u kojem komunista prekida konferenciju za novinare u Fergusonu koja se emitirala na nacionalnoj televiziji.

8. Jedno je kada se prosvjeduje zbog nepravde, a drugo je javno paliti ameri─Źku zastavu. To je ne┼íto ┼íto komunisti─Źke skupine vole raditi i to je simbol duboke mr┼żnje prema toj dr┼żavi.

9. Mainstream mediji zapravo spominju pojavljivanje komunisti─Źkih grupa na prosvjedima u Fergusonu diljem nacije. Tako je CBS Seattle nedavno izvijestio o priklju─Źivanju “komunista” i “palestinskih skupina” protestima u Portlandu, Oregon.

10. WND je zabilje┼żio da je glavni organizator pokreta Occupy Wall Street u─Źio demonstrante u Fergusonu kako “simuliraju kaos”.

U pitanju je veteranka u organiziranju uli─Źnih prosvjeda, Lisa Fithian, poznatija i kao “Profesor Okupator”.

Lisa Fithian je legendarna organizatorica koja je jednom prilikom objavila da ┼żeli “stvoriti krizu, jer je kriza ona granica na kojoj su promjene mogu─çe”.

Va┼żno je jo┼í jednom napomenuti da nisu svi prosvjednici komunisti, ve─ç samo manjina, ali i komunisti i druge radikalne ljevi─Źarske organizavije koriste sukobe kako bi promovirali svoju radikalnu filozofiju.

Temelji su ve─ç postavljeni. Manjina glasa─Źa je ve─ç desetlje─çima odana demokratima, a u ovom trenutku se agenda demokratske partije prili─Źno poklapa sa 10 stavki Komunisti─Źkog manifesta.

Nije da su republikanci mnogo druga─Źiji. Zapravo, mnogi “republikanci” su u ovom trenutku bijesni socijalisti, ali to je tema za neku drugu priliku.

Amerika se polako ali sigurno pomi─Źe ka ljevici, a krajnja ljevica je samo tra┼żila iskru.

Ferguson je kona─Źno osigurao tu iskru, zbog ─Źega Amerika mo┼żda nikada vi┼íe ne─çe biti ista.

Danas se vatra revolucije širi po ulicama Fergusona, ali tko zna što će se dešavati diljem nacije za par godina.
 

 

 
 
(webtribune.rs,youtube.com/preveo:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19388"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , ,