Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » JOŠ JEDNA ŽRTVA: Zdrava 12-godišnja djevojčica umrla ubrzo nakon primitka HPV cjepiva

JOŠ JEDNA ŽRTVA: Zdrava 12-godišnja djevojčica umrla ubrzo nakon primitka HPV cjepiva

hpv-3Još jedna mlada djevojka je umrla od Gardasil, sramotnog HPV cjepiva koje proizvodi Merck & Co, a medicinski establišment tvrdi da je to slučajnost

Dvanaestogodišnja Meredith Prohaska iz Waukesha, država Wisconsin, umrla je samo nekoliko sati nakon što joj je Gardasil cjepivo ušlo u tijelo, a njezini roditelji su sigurni da je cjepivo bilo uzrok smrti.

Prema FOX6Now.com, Meredith je inače bila zdrava, zabavna i mila djevojka prije njezine smrti. Ona je imala upalu grla na dan kada je umrla, zbog čega su je njezini roditelji odveli k liječniku, prije svega. No, to je bila manja bolest koja, u svjetlu događaja tog kobnog dana, je nije mogla ubiti tako brzo ili slučajno.

Izvješća pokazuju da su Meredith roditelji odveli liječniku u jutarnjim satima 7. kolovoza oko 10.30 sati, ona je dobila svoje prvo HPV cjepivo, što ju je nakon 30 minuta kasnije uljuljkalo u dubok san. Meredithina majka Rebecca se prisjeća da ju je morala više puta probuditi tijekom dana.

Kasnije tog poslijepodneva oko 15:30, Rebecca napustila kuću na oko 30 minuta da donese nešto hrane. Kada se vratila, zatekla je njezina kći kako leži na podu u nesvijesti, nakon što joj je pružila masažu srca – Rebecca je radila kao hitni medicinski tehničar za Nacionalnu gardu 14 godina, tako da je znala što radi.

Kad CPR – masaža srca nije uspjela, Rebecca je odmah nazvala policiju, i Meredith je hitno odvezena u bolnicu. Ali, bilo je prekasno – djevojka je proglašen mrtvom na licu, bez objašnjenja.

“Bilo je najteže kad su nazvali i rekli da ne znaju”, izjavila je majka Rebecca na FOX6Now.com. “Nije bilo razloga za njezinu smrt. Bila je najzdraviji 12-godišnjak.”

Rebecca je odlučila baciti pogled na HPV brošuru koju je dobila to jutro, samo da otkrije da li je njezina već sada pokojna kći navodno pretrpila određene rijetke nuspojave uzrokovane cjepivom. No, kada su mediji pogurali priču, nagađanja su se brzo dovela pod kontrolu, jer je profesor i liječnik iz zdravstvenog Odjela države Milwaukee izjavio da cjepivo nije krivo.

Dr. Swain je prihvatila više od milijun dolara za promicanje cjepiva

Ovaj liječnik i profesor je poznat pod imenom Geoffrey Swain, a VacTruth.com izvještava da je usisan od strane farmaceutskih kompanija. Prema Dr. Swainovom životopisu, koji je dostupan putem Centra za urbanog zdravstva populacije (CUPH), on je glasnogovornik uporabe cjepivo i primio je više od 1 milijun dolara za promociju cjepiva i za obranu stavova za cijepljenje.

Više od 900.000 $ od ove “donacije” je došlo iz CDC-a, koji je navodno zadužio Dr. Swaina za istragu o stopama cijepljenja(što god to značilo). Druga donacija od gotovo 160.000 $ je došla od Robert Wood Johnson Fondacije, neprofitne organizacije koja promiče cjepiva i traži nove načine da se što više ljudi cijepi.

Ovo ne čudi, da je dr Swain javno odbacio zabrinutost obitelji Prohaska o sigurnosti Gardasil cjepiva protiv HPV-a. U tipičnom iskusnom odlučivanju, Dr. Swain je brzo uvjerio javnost da je Gardasil “vrlo, vrlo siguran”, također ističući da je to “vrlo sigurno cjepivo i vrlo učinkovito”.

No kako na kraju istina uvijek ispliva na površinu, tako je i ovaj primjer pokazao da liječnici u svim državnim ustanovama i svim državama su plaćenici stranih kompanija za promicanje cijepljenja i cjepiva, ma koliko ono bilo štetno po naše zdravlje.

Da li ćete i vi cijepiti svoje dijete (vrijedi samo za djevojčice, ali od nedavno i za dečke) cjepivom protiv HPV-a?
 
 
(naturalnews/uredio i preveo: mag. Alfred Bošković)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=18711"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,