Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » ONI TVRDE DA JE ZAVJERA: U Hrvatskoj se umjetno izazivaju klimatske promjene kako bi se uzgajala GMO hrana zbog gladi

ONI TVRDE DA JE ZAVJERA: U Hrvatskoj se umjetno izazivaju klimatske promjene kako bi se uzgajala GMO hrana zbog gladi

oluja-klima-uraganReklo bi se da se Hrvatska odjednom premjestila na drugu geogafsku lokaciju na kojoj se svakodnevno izmenjuju vremenske prilike i neprilike, i gdje se pojavila jedna neobično ekstremna klima.

U posljednjih par godina, a pogotovo mjeseci, Hrvatsku su pogodile ekstremne vremenske prilike, koje su nanijele veliku štetu poljoprivredi i državi.

Hrvatsku su pogodile nevjerojatne suše (ljeto 2012.), zatim ledene kiše i mraz (zima 2014.), pa poplave (jesen 2010. i proljeće 2014.), onda tsunamiji, pijavice i oluje koje su nosile krovove i čupale drveće.

Sve više građana Hrvatske ostalo je bez krova nad glavom, a država trpi neviđenu materijalnu štetu. Svake godine je sve lošija žetva i sve slabiji prinos usjeva. Zbog stalnih kiša, pogođene su i turističke sezone. Na ovaj način je država koja je mogla nahraniti cijelu Europu, primorana uvoziti svinjetinu i junetinu, kao i mlijeko, voće, pšenicu i kukuruz.

Postavlja se pitanje da li su ove ekstremne prilike posljedica upotrebe svojevrsnog klimatskog oružja za koje ne postoji sumnja da već postoji (HAARP na primjer, kojim se usmjeravaju ciklone i zagrajava atmosfera, ili metoda “sijanja oblaka” kojim se proizvodi više kiše)?

Da li su dakle poplave i druge vremenske neprilike namjerno izazvane, kako bi hrvatski seljaci morali sijati ’vražje sjeme’ multinacionalnih kompanija, koje žele zauzeti hrvatsko tržište i iskoriste važnu geostratešku poziciju? Vrlo je važno navesti primer Kenije. Tamo se prije sedam godina poremetio ustaljeni godišnji ritam kišnih sezona, čime je došlo do nemogućnosti uzgajanja usjeva. Uz svu tu nevolju, Keniju su preplavile i razne velike, strane korporacije koje su zagadile zajedničke zalihe vode.

sijanje-oblakaIznenadne suše su također uzrokovale pojavu invazivnih korova i zaraznih bolesti stoke koje su nekim uzgajivačima desetkovale cijela krda.

Zatim se pojavljuju Barack Obama i zemlje G8, zatim Bill Gates i Monsanto kao ’spasioci’ gladnog stanovništva. U sklopu konferencije zemalja G8 18. svibnja 2012. Godine, Barack Obama je najavio osnivanje Novog saveza za sigurnost hrane i prehranu i okupio 45 multinacionalnih korporacija koje su se obvezale da će uložiti skoro 3,5 milijardi dolara u Afriku. Ove korporacije uključuju Monsanto, Syngentu, Yara internacional, Cargill, DuPont i PepsiCo. Ipak, smatra se da ova obećanja nisu motivirana humanitarnim pobudama, već čistim biznisom.

Novi plan Barak Obame neće rešiti problem gladi u Africi, već će samo produbiti siromaštvo i nejednakost širom kontinenta. Osvrnimo se sada ponovo na Hrvatsku. Naime, nakon suša koje su zahvatile Hrvatsku prije dvije godine, ali i nakon nedavne poplave u kojoj je u najvećoj mjeri stradao kukuruz, plasirana je vijest da GMO kukuruz odolijeva i najvećoj suši. Hrvatski mediji su nedavno objavili da je Monsanto, američka kompanija koja je najveći proizvođač GMO proizvoda, nakon poplava donirala 445.000 eura vrijedno sjeme kukuruza poljoprivrednicima u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Mnogi misle da je na ovaj način kompanija iskoristila katastrofalne poplave kako bi u tajnosti i pod velom humanosti uvela GMO sjeme na ove prostore.

Opasnosti GMO proizvoda se mogu uočiti u SAD gdje se GMO usjevi sade već godinama, a svaki četvrti stanovnik je alergičan na gluten. U Europi je stopa alergičnih na gluten vrlo mala, a u Rusiji i Kini gdje se GMO usjevi uopće ne uzgajaju, alergija na gluten je gotovo nepoznata.

Biolozi su također utvrdili i probleme sa neplodnošću kod žena.

Da li Hrvatsku očekuje kenijska sudbina?

Postoje nebrojeni dokazi da je HAARP oružje koje upravlja vremenskim prilikama. Još devedesetih godina je američki znanstvenik Nick Begich govorio o opasnostima koje donosi HAARP program.

Prije nekoliko godina, suše ogromnih razmjera pogodile su Iran, koji je optužio SAD za namjerno izazivanje suše upotrebom HAARP-a. Mnogi tvrde da je na isti način izazvan tsunami u Japanu, te brojni zemljotresi u Kini, iako je to nemoguće sudski dokazati. Ipak, nameće se pitanje zašto je napadnutonebo baš ovo područje?

Mora se uzeti u obzir da su Hrvatska, kao i Bosna i Hercegovina dio nekog šireg plana, pošto je i rat na istoj teritortiji izazvan nekakvim inženjeringom. Ni HAARP ni masoni ne mogu uništiti ljude dok god se oni nisu udaljili od Svijesti i vjere u dobro. Ako se čovjek potpuno udaljio od Svijesti i prirode, koju mu je Svijest dala na upravljanje, onda je kroz njega počela djelovati negativna sila.

Čovjek će sam sebe uništiti tehnikama kojima je ovladao, uništivši prirodu koja ga okružuje. Svijest je sve to dozvolila, kako bi zlo na samom kraju iskorijenilo samo sebe.

Sijanje oblaka (cloud seeding), ono što se događa na Balkanu, je sasvim normalno za neke druge zemlje poput Indonezije ili neke afričke zemlje. No pitanje je, zašto se “sijanje oblaka” radi na Balkanu kada se zna da imamo previše kiše ionako.
 
Snimka poplave iz zraka na području od Siska do Karlovca, 13.09.2014.

 

 
 
(webtribune, youtube/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=18618"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,