Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » FILANTROP BILL GATES financira razvoj kontracepcijskih mikročipova za kontrolu rađanja

FILANTROP BILL GATES financira razvoj kontracepcijskih mikročipova za kontrolu rađanja

bill-gates-mikročip-kontrolaZnanstvenici sa slavnog Massachusetts Institute of Technology (MIT) razvili su novi čip koji omogućuje kontracepciju na daljinu, a u ljekarnama bi se trebao naći do 2018. godine. Jedan od glavnih financijatora je i filantrop, čovjekoljubac – Bill Gates.

S obzirom na to isti čovjek koji je također financirao razvijanje oralnog cjepiva koje sterilizira štakore i genetski modificirane komarce koji cijepe ljude, preko GMO banana kojima će nahraniti gladne u Africi, ovaj projekt je po svojoj naravi takav da ne bi mogao generirati suglasnost i uključivanje svih pacijenata, već duboke implikacije Gatesovog “novog mikročipa za kontrolu rađanja i ljudske reprodukcije” će biti zapanjujuće.

Naravno … ova tehnologija će možda objelodaniti korištenje opisano u radu “cezara” znanosti Bijele kuće John P. Holdren-a i njegovo pisanje partneru Paul Ehrlich “Ekonauka za prisilnu kontrolu plodnosti” kada su objavili ideju o “Dugoročnom razvoju sterilizacijske kapsule koja bi mogla biti ugrađuju pod kožu i uklanja željenu trudnoću, te otvara dodatne mogućnosti za kontrolu prisilne plodnosti. Kapsula se može ugraditi u pubertetu i mogla biti izmjenjiva, sa službenim dopuštenjem, s ciljem ograničenja broja rođenih. “(Str. 786-7)

Kontracepcijski mikročip za kontrolu rađanja

Novi mikročip implantat navodno traje do 16 godina i može se kontrolirati putem bežičnog daljinskog uređaja, ali ne brinite; Istraživači će vas brzo uvjeriti da svaki mikročip dolazi sa “sigurnosnom enkripcijom” (znate, to uvijek pali kod novih stvari).

Sićušni uređaj veličine 20 mm puta 20 mm puta 7 mm ugrađivao bi se ženama pod kožu ruke, stražnjice ili abdomena, a ispuštao bi malene doze levonolgestrela koji se već koristi kao kontracepcijsko sredstvo u invaginalnim prstenima i spiralama.

Rezervoari hormona dovoljni za 16 godina korištenja pričvršćeni su na čip. Električni naboj uređaja privremeno otapa ultratanku ovojnicu pa se u tijelo ispuštaju doze hormona od 30 mikrograma dnevno.

Kada žene žele zatrudnjeti, samo isključe čip. Liječnici također mogu daljinskom kontrolom regulirati razine hormona. Nakon 16 godina uređaj se može zamijeniti. Trenutačno nijedna vrsta hormonalne kontracepcije ne traje dulje od pet godina.

Za usađivanje drugih kontracepcijskih mehanizama na bazi levonolgestrela potrebne su bolničke intervencije i bolnička deaktivacija. Tvorci vjeruju da će mu cijena biti konkurentna.

U sljedećoj fazi razvoja stručnjaci s MIT-ja će pokušati razviti mehanizam koji će osigurati da nitko osim žene kojoj je čip ugrađen ne može pokrenuti ili obustaviti ispuštanje hormona.

‘Komunikacija s usatkom treba se odvijati kroz sam kontakt s kožom… Netko iz drugog dijela sobe neće moći reprogramirati usadak’, rekao je dr. Robert Farra s MIT-ja i dodao kako bi se za zaštitu također mogle koristiti šifre.

Američki znanstvenici vjeruju da bi se ista tehnologija mogla upotrebljavati za ispuštanje drugih lijekova u organizam.

Izum je predstavljen upravo u trenutku kada su se različite vlade i organizacije širom svijeta dogovorile da bi do 2020. godine kontracepcija i planiranje obitelji trebali postati dostupni za još najmanje 120 milijuna žena.

Budući da je riječ o usađivanju čipova radi kontrole začeća, odnosno kontracepcije te da je cijelu akciju snažno podržao Bill Gates, nema sumnje da će ovu dobru vijest neki krugovi vjernika i teoretičara zavjera doživjeti kao pravu noćnu moru – urotu svjetskih vladara, iluminata ili vanzemaljskih guštera, no samo glupan ovo neće shvatiti ozbiljno, s obzirom da se zna u kakvim projektima i kakve projekte potiče i financira Bill Gates i njegova supruga kroz svoju Zakladu.

 

 
Melinda Gates: “Vratimo nazad kontrolu rađanja na dnevni red”

 
(activistpost, tportal, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , ,