Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Masoni, Novi Svjetski Poredak » EUROPSKI MASONI NA SASTANKU U BEOGRADU: Srbima podijeljene upute za stvaranje nove svjetske religije, i poretka

EUROPSKI MASONI NA SASTANKU U BEOGRADU: Srbima podijeljene upute za stvaranje nove svjetske religije, i poretka

grb-masoni-jugoslavijaU svijetu se odvijaju pripreme za stvaranje jedne svjetske države i jedne svjetske religije, pa Srbija u svemu tome mora odigrati svoj dio posla kao ojačani instrument masonskog ekumenskog spajanja religija u jednu novu religiju

Ovaj vikend je u Beogradu, završen dvodnevni, europski, masonski sastanak povodom obilježavanja 95 godina «Velike lože Jugoslavija» koja djeluje od 1919. godine. Tako je u Beograd došlo 250 visoko pozicioniranih i utjecajnih europskih masona koji su uz obljetnicu jugoslavenske lože proslavili i obljetnicu Velike lože Srbije, koja je ujedno organizirala ovo masonsko okupljanje.

“Beograd i Srbija ponovno zauzimaju izuzetno važno mjesto u europskom i svjetskom Slobodnozidarskom bratstvu, što dodatno ojačava i afirmira poziciju Srbije”, naveli su članovi srpske lože za B92.

Kako prenose srbijanski mediji, masoni su se novinarima nakon konferencije pohvalili kako oni rade sve za dobrobit čovječanstva, te da je njihov posao jako težak, nakon čega su se uputili u hram napravljen u “Posejdon” napraviti ritual koji nije bio otvoren za javnost, a prilikom kojeg su se sklopila nova bratstva između pojedinih masonskih loža.

Međutim, kako niti jedan masonski sastanak nije “samo” sastanak, tako i ovo masonsko okupljanje zasigurno ima svoj dublji značaj. Srbija koja je u potpunosti preuzeta od britanske masonske “imperije”, i koja je po njenim nalozima dužna poslušno vršiti zadatke promicanja masonske “politike”, poglavito usmjerene na destabilizaciju regije.

On smatra kako su se na ovom masonskom skupu u Beogradu odlučivali koraci koje Srbija mora sprovesti na projetu stvaranja jedne svjetske religije, i poretka.

Koja je poveznica europskih masona i Beograda?

Pa, to je problem koji sam u svojim objavama više puta izlagao, pa ga ovdje mogu naprosto ponoviti. Britanije je u svom korijenu masonska država, od svog korijena u vlasti pa do dna uprave. Britanska masonerija na ovim je prostorima Srbiju izabrala kao strateško središte za svoje djelovanje protiv katoličkog Carstva Austro-Ugarske i Kraljevine Hrvatske (kao sastavnog dijela) i to još u XIX. st.

Britanski obavještajni sustav dugim je nizom desetljeća Srbiju pripremao za geostratešku vladaricu na hrvatskim (austro-ugarskim) prostorima koje je opširno citirano u korespondenciji tvorca Jugoslavije Seton Watsona iz knjige povijesnih dokumenata, “R. W. Seton Watson i Jugoslaveni”, koju je 1976. g. potpisala Britanska Akademija zajedno s JAZU. Već u “Hrvatskom Pravu” 29. lipnja. 1929., u svom članku, pravaški ideolog Milan pl. Šufflay bio je prvi koji je ukazao na prave tvorce Kraljevine SHS, a to su bili Englezi Wickham Steed i Seton Watson (Watson je važniji).

Kroz Jugoslaviju Britanija je uvijek čuvala svoje Carstvo, tj. nevidljivi Commonwealth, i privilegije u Indiji, ali taj geopolitički potez koji je uspjela realizirati, ujedno je bio i potez protiv snage katoličke Crkve i protiv malog katoličkog naroda, jer su Hrvati kao katolička živa sila biološki previše ometali planove Novog Svjetskog Poretka. Budući da su srbijanski kralj i kasnije Tito bili dio britanske koncepcije stvaranja Jugoslavije, središte ostvarenja britanskih planova bio je i ostao je Beograd.

Velika loža Jugoslavije? Tko su ljudi koji su činili ili još uvijek čine jugoslavensku masonsku ložu, je li poznato ima li “Hrvata”?

Kada u Google upišete “Velika Nacionalna Loža Jugoslavije” rezultat na prvoj stranici dat će vam “Veliku Nacionalnu Ložu Srbije”, koja se očito vratila u svoje ležište nakon pada Jugoslavije. Ime su preusmjerili na Srbiju, ali nisu promijenili svoje ciljeve. Dana 6. srpnja 2010. u medijima je objavljeno da je Veliki Majstor Regularne Velike Lože Srbije dr. Čedomir Vukić izjavio da se u vladi Srbije nalazi pet masona. Da se ondje pod njegovim nadzorom nalazi samo jedan i to bi bilo dovoljno da određuje bitne tokove srbijanske politike, a njih ima daleko više.

Sigurno i više od priznatih pet. Nije mi poznato jesu li u srbijanskoj loži i “Hrvati”, ali svi masoni moraju raditi na istom zadatku koji zapovijeda “Majka Loža” iz Velike Britanije, a u Hrvatskoj vidimo da sadašnje vlasti vode snažnu prosrpsku politiku, a nije ni čudo jer su izračunali i objavili da se u tzv. hrvatskoj vlasti nalazi više od 46% Srba. I kada se poveže masonska misija Srba sa duhovnim profilom odanosti, onda nam hrvatski masoni u srpskoj loži nisu ni potrebni. U Hrvatskoj oni slušaju što im nalaže “Majka Loža” u Londonu, koja je oduvijek vodila prosrpsku politiku.

Što je pravi razlog okupljanja europskih masona u Srbiji?

U svijetu se odvijaju pripreme za stvaranje jedne svjetske države i jedne svjetske religije, pa Srbija u svemu tome mora odigrati svoj dio posla kao ojačani instrument masonskog ekumenskog spajanja religija u jednu novu religiju. Vidljivo je da se pravoslavlju pripremaju ustupci, a Srbija je granično područje civilizacija i kultura, koje bi trebalo omogućiti da se Europa s ostalim vjerskim kultovima spoji po šavovima, ali ne na temeljima kršćanstva, već temeljem nove sinkretističke religije.

Kako će se ovaj sastanak odraziti na Srbiju, njihovi mediji izvještavaju kako će ovaj sastanak pojačati poziciju Srbije u svijetu? Kako?

Pa položaj Srbije u masonskom svijetu je već vrlo jak. To se može zaključiti i iz samo jednog vrlo bobmastičnog objavljenog 18. lipnja 2010. u svezi s okupljanjem svjetske masonerije te godine piše: “Prošle subote u Beogradu Michel Bazio, treći mason svijeta, ekskluzivno je za NIN najavio da će visok položaj u svjetskoj masoneriji ustupiti Draganu Đuriću (49) najmlađem grandcommanderu u Ujedinjenim vrhovnim savjetima svijeta.”

Sada se nakon 82 godine odvija drugi najveći skup masona u svijetu gdje dolazi 250 masona iz cijelog svijeta i to naravno znači da će Srbija kao i dosada i dalje dobivati milijarde eura i dolara, koje nije proizvela radom niti zaslužila dobročinstvima. U istom članku od 18. lipnja, 10. navedeno je da je jedan od najutjecajnijih srbijanskih masona Dragan Malešević Tapi prijateljevao s Vojislavom Šešeljom i snažno utjecao na njega. Dragan Zagorac, vodeći mason kaže da Šešelj nije mason.

Što je pravi razlog okupljanja europskih masona u Srbiji? U svijetu se odvijaju pripreme za stvaranje jedne svjetske države i jedne svjetske religije, pa Srbija u svemu tome mora odigrati svoj dio posla kao ojačani instrument masonskog ekumenskog spajanja religija u jednu novu religiju.

Hoće li ovaj sastanak nekako utjecati i na Hrvatsku?

Pa, svakako će utjecati. Hrvatska će i dalje biti ekonomski i politički slabljena da bi se pokorila političkim “usaglašavanjima”. A kako je to izgledalo u našem dosadašnjem iskustvu – nije potrebno ponavljati.

 

 
 
dnevno, youtube.com/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=17761"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Masoni, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,