Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, NOVAC » Rusija i Kina Rade Zajednički da bi Organizirali Globalnu Kampanju Protiv Dolara

Rusija i Kina Rade Zajednički da bi Organizirali Globalnu Kampanju Protiv Dolara

Kina-Rusija-Dolar-Juan-Putin-ObamaNije li vam dosta globalne valute koja nema pokriće niti u papiru na kojem je štampana? Nije li vam dosta valute koja je temeljena na nafti?

Do danas već godinama vidimo da je Kina ušla u partnerstva sa mnogo zemalja, u bilateralne ugovore sa mnogim zemljama po cijelom svijetu. Zajedničkim snagama Rusija i Kina su pokupovale ogromne količine zlata, i trenutno sada kroz ovu ukrajinsku situaciju, Rusija je gurnuta u stanje u kojem će sama stvoriti svoj novčarski sustav poput kompanija Visa i MasterCard i da bi ih uklopila u državni sustav.

Većina ruskih državnih službenika ja povukla svoje bogatstvo iz sustava zapadnih banaka, zato jer se boje da su nove sankcije na putu.

Rusija i Kina rade zajednički na stvaranju centralnog sistema novčarske pričuve da bi se zaštitili. Međusobnom suradnjom i suradnjom sa drugim zemljama kroz različitie poslovie oni će stvoriti viši novčarski sustav.

Trenutno sada možemo vidjeti da je Rusija počela naveliko prodavati državne obveznice, počeli su smanjivati novčane rezerve u dolarima i možemo vidjeti da kada Kina jednom krene odbacivati svoje obveznice, mnoge zemlje će ju početi slijediti.

Centralna banka Globalne vlade neće dopustiti da se to dogodi. Oni će probati stvoriti nekakav događaj koji će to prekinuti. Globalna vlada ozbiljno gura svoj plan i ono što se trenutno događa u Siriji i Ukrajni, u kojima se organiziraju “lutkarske izbore režima”.

Zapadna ekonomija temeljena na potrošnji

Ako pogledamo maloprodaju u Americi trenutno, svaka maloprodajna trgovima danas ima veliki problem, oko 95% trgovina. Ako pogledamo velike shoppping centre poput Walmart, Sears, K-mart, oni trpe velike gubitke, no pitanje je da li je to kratkoročno ili dugoročno. I kada se počnu sve te trgovine zatvarati, biti će puno maloprodajnog prostora.

Prazni prostori po shopping centrima (a počelo se događati i u Hrvatskoj) će početi smanjivati promet kroz trgovačke centre. Ovaj cijeli scenario ne govori da će biti bolje, i centralni bankari SAD-a to shvaćaju i shvaćaju da se ekonomija raspada i da njihova manipulacija brojkama nezaposlenih, BDP-a, inflacije se neće moći održati.

Podaci o stopi nezaposlenosti konstantno padaju, prodaja konstantno pada u trgovinama, tržište nekretninama je implodiralo. Ovi podaci nemaju nikakvog smisla. Kada je nezaposlenost bila viša, maloprodaja je bila bolja, tržište nekretninama je bilo bolje. Kako je to moguće? Nema nikakvog smisla.

Kineski juan ili renminbi će biti slijedeća velika globalna valuta

Rusija, Bjelorusija i Kazahstan će 29. svibnja potpisati ugovor o stvaranju Euroazijske Ekonomske Unije koja će finalizirati proces stabiliziranja Euro zone u bivšim državama SSSR-a. Ugovor o suradnji će biti potpisan u masonskom glavnom gradu Kazahstana, i stupiti će na snagu 1. siječnja 2015.

Vidimo da se Rusija polako priprema, polako guraju naprijed svoju Agendu, no kao što znamo, Kina i Rusija svim snagama guraju svoj glavni plan koji će ukinuti dolar kao globalnu valutu.

Predsjednik Putin je na nedavnom gostovanju u Shanghai-u naglasio da su Rusija i Kina dosegle neviđenu razinu suradnje koja obuhvaća područja od trgovine energentima, preko vojnih vježbi pa sve do razmjene radne snage. Poruka koja poslava ovim odnosom je kopletno jasno. Dolar i američke obveznice nisu više stabilna i povjerljiva novčana sila, te prisiljavaju Rusiju i Kinu da pronađu nove financijske instrumente druhih valuta i druge načine da zaštite svoje valute i financijske rezerve.

Moskva je ugrubo već prodala 1/5 obveznica SAD-a, ako i kada Peking pokrene tužbu protiv Amerike, igra je gotova za američki dolar! Ovaj cijeli plan je već organiziran i spreman, te na poslijetku prema izjavama kineskih financijskih savjetnika, Kineski juan ili renminbi će biti slijedeća velika globalna valuta.

Vlada SAD-a neće dopustiti da se to desi, pa makar udarali i vikali, oni se neće odreći svjetskog statusa dolara i federalnih rezervi. Zato vidimo toliko ratnih sukoba i provokacija raznih naroda po čitavom svijetu. Oni se neće zaustaviti u svojem planu, oni će ga gurati dalje.

No što se događa u to vrijeme “preko bare”?

Vlada trenutno želi u Americi oduzeti pravo na oružje, tj. razoružati američki narod. Sve to u isto vrijeme sa događajima na istoku. Kao prvo, oni shvaćaju da kada američka ekonomija padne na koljena, ljudi će biti uznemireni, izgubiti će svoje bogatstvo, nereda i prosvjeda će biti sve više i više. Biti će jako ružno.

Zato se i stvorila agencija DHS, da bi špijunirala američke građane i da bi se organizirala i zaštitila autoritet i vladu. Kao drugo, oni žele ukinuti prava ljudi. Oni ne žele da građani imaju slobodu govora, oni ne žele da policijma ima nalog za pretres kada građanima upada u kuće. Oni ne žele da posjedujete oružje kojim bi zaštitili svoju obitelj, uz pomoć kojeg vi se građani ujedinili i krenuli protiv vlade.
 

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: Featured, NOVAC · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,