Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI Hrvatska » U Hrvatskoj su se sukobili zastava britanskih masona s jedne i katolički križ s druge strane

U Hrvatskoj su se sukobili zastava britanskih masona s jedne i katolički križ s druge strane

katolicka-crkva-masoniBivši šef sektora obavještajaca John Coleman: ‘Na vrhu je britanska služba MI6, a sve ostale američke, izraelske i službe su podređene i izvršavaju naređenja središnjeg tijela!’

Emil Čić nam je u razgovoru pojasnio puno dublje probleme masonerije i vanjske politike Hrvatske, koja luta jedno duže razdoblje. Što je bit problema i tko je u kojem momentu pogriješio zanimljivo je predočio čitateljima. Zanimalo nas je, koliko su neki odnosi i kada krivo procijenjenjeni i kakve je to imalo konzekvence za našu sudbinu.

Zbog čega je britanski utjecaj u našoj politici presudan i koja je tu uloga masona?

Ovo ključno pitanje hrvatske sudbine temeljito sam objasnio u knjizi “Povijest hrvatskih neprijatelja”, koja je do sada doživjela tri izdanja (2002., 2008. i 2011.) i tema ne zastarijeva, već je sve aktualnija. Ovo pitanje je dvostruko pitanje, odnosno, radi se o odnosu geopolitike i religije. Moram se vratiti na francusku revoluciju i njezine posljedice nakon 1789.

Kada je britanska masonerija u sustav masonerije uspjela uvući francusku aristokraciju, postignut je cilj odsijecanja francuskog katoličkog plemstva od Crkve, a u daljnjem tijeku uvlačenjem francuskog građanstva (‘buržoazije’) u krug masonerije Francuska se na razini intelektualnog sloja sasvim udaljila od ideje odanosti katoličkom pravovjerju, te je Papinstvo s vremenom izgubilo politički oslonac u francuskom Kralju i ideji odane katoličke monarhije. Taj proces borbe odvijao se vrlo dugo, no raznim revolucionarnim kretanjima (1830, 1848., 1870.) Francuska je dobila masonsku vlast i odmetnula se od Crkve. Time je masonerija (čisti sotonizam) dobila povijesnu bitku na krajnjem Zapadu.

Koja je veza s Hrvatskom?

Britanski obavještajni sustav dugim je nizom desetljeća Srbiju pripremao za geostratešku vladaricu na hrvatskim (austro-ugarskim) prostorima o čemu sam u knjizi “Povijest hrvatskih neprijatelja” opširno citirao korespondenciju tvorca Jugoslavije Seton Watsona iz knjige povijesnih dokumenata, “R. W.Seton Watson i Jugoslaveni”, koju je 1976. g. potpisala Britanska Akademija zajedno s JAZU.Veću “Hrvatskom Pravu” 29. lipnja. 1929., u svom članku, pravaški ideolog Milan pl. Šufflay bio je prvi koji je ukazao na prave tvorce Kraljevine SHS, a to su bili Englezi Wickham Steed i Seton Watson (Watson je važniji). Kroz Jugoslaviju Britanija je uvijek čuvala svoje Carstvo, tj. nevidljivi Commonwealth, i privilegije u Indiji, ali taj geopolitički potez koji je uspjela realizirati, ujedno je bio i potez protiv snage katoličke Crkve i protiv malog katoličkog Hrvatskog naroda, kojeg su temeljito poklali srbokomunističkom rukom na kraju II. svj. rata, jer su Hrvati biološki previše ometali planove Novog Svjetskog Poretka.

Masonska revolucija u Mađarskoj 1848., o kojoj u svojim memoarima “Ban Jelačić” govori prijatelj bana Jelačića domaršal Josip Neustädter (1796.-1866.), trebala je odigrati istu ulogu kakvu je uspješno odigrala francuska revolucija, i otrgnuti carsku Austriju iz orbite katoličkih država odanih Papi, a iskoristili su nezadovoljstvo Mađara austrijskom politikom.

Ali tada nisu uspjeli, zahvaljujući Hrvatima i banu Jelačiću! Geopolitička smetnja Britanskom carstvu bila je i protestantska Njemačka, koja je nakon svoga jačanja vodila politiku savezništva s Austro-Ugarskom i nastojala je preko Hrvatske i osmaniziranog Balkana sagraditi željezničke veze sve do Bagdada, čime bi izvršila prodor prema interesnoj sferi Britanskog Carstva. Sada se ne ćemo posebno osvrtati i na carsku pravoslavnu Rusiju koja je jednako tako opkoljavala Britansko Carstvo na Istoku, pa ih je sve trebalo uništiti jednim potezom u Prvom svj. ratu.

Geopolitički, u Europi je bilo neophodno Katoličkoj Crkvi oduzeti posljednjeg odanog saveznika – Austro-Ugarsku i presjeći geopolitički prodor Njemačke i Austrije prema istoku, stoga je Britanija odigrala prljavu političku igru i preko Srbije izvršila atentat na prijestolonasljednika Ferdinanda: iako je bilo jasno da je Srbija kriva, gle, odjednom je Britanija bila spremna zaštiti Srbiju i ući u svjetski rat, iako je se – na izgled – taj sukob ništa ne tiče.

Zar se Hrvati nikako nisu mogli sporazumjeti s Britanijom i masonerijom?

Ne treba zaboraviti da su Hrvati zamalo spriječili gubitak I. svj. rata centralnih sila jer su 1915. zajedno sa saveznicima osvojili Beograd i Srbiju te je hrvatski barun Stjepan Sarkotić (http://hr.wikipedia.org/wiki/Stjepan_Sarkotić ) zbog svojih zasluga bio guverner Beograda, a na kraju rata, u osamnaestoj bitci domobrani su slomili talijansku vojsku na Soči.

Da Njemačka nije ostala bez goriva za svoja vozila, Njemačka i Austrija bi zamalo dobile rat. Britanija već nekoliko stotina godina ima masonsku vlast i cijela politika Britanije usmjerena je na ovladavanje svim ključnim točkama i slamanje monoteističke katoličke religije, pa su im Hrvati dvostruka zapreka: vojna i teritorijalna, jer bez nas ne mogu nadzirati prostor Europe, i religijska, jer su si za postavili zadatak uklanjanja kršćanstva iz prostora Europe i cijelog svijeta, a konzervativni vjernici Hrvati im u tom poslu ne smiju smetati.

Zbog toga Britanija na ovim prostorima ne može prestati igrati igru podržavanja nacionalizma i boljševičke UDBA-e: sve to ruši hrvatski narod, vjeru i cijelu Hrvatsku, a kako to izgleda osjećamo svakog dana. Britanski savjet da se UDBA-škog šefa Perkovića ne izručuje Njemačkoj na tragu je onoga što trpimo i na tragu je ciljeva koji se nisu promijenili:  vjeru u Boga nastoji se uništiti svim raspoloživim sredstvima.

Beograd je pun masonskih simbola, od kada to datira?

Na službenoj stranici Velike Lože Srbije možete pročitati: “…Već u vrijeme vladavine Josipa II Harsburškog, 1785. Osnovana je prva Loža na tlu današnje Srbije u Petrovaradinu pod imenom Probitas. Znameniti članovi ove Lože bili su episkop Josif Jovanović Šakabenta i kasniji mitropolit Stefan Stratimirović.

U drugom, južnom dijelu današnje Srbije, u vrijeme vladavine turskog sultana Selima III, u Beogradu je od oko 1790 djelovala Tursko-srpska Loža, o čijem imenu i radu ima malo podataka, ali se zna da su njeni eminentni članovi bili su Mitropolit beogradski Metodije, Petar Ičko, Knez Aleksa Nenadović, Janko Katić. Među članovima je bilo i kršćana i muslimana i židova. Tokom ustanka i borbe za nacionalno oslobođenje, 1804 do 1813, značajnu ulogu igrali su masoni – Petar Ičko i Janko Katić, a u prvoj vladi obrazovanoj 1811. Prvi ministar prosvjete bio je Dositej Obradović, također mason i srpski prosvjetitelj. …” (http://www.rgls.org/sr/o-nama/istorija-srbija.html)

Prema njihovu vlastitu priznanju masoni su dizali srpske ustanke i bili prvi “prosvjetitelji”, a budući da je masonerija krenula iz Britanije, jasno je da su međunarodne veze bile jake i odigrale su svoju igru među ‘braćom’. Kod nas je prosvjetu držala Katolička Crkva, pa je jasno tko se i što se sukobio na tlu Hrvatske: zastava britanskih pirata i masonskih loža lubanje i kosti (četnici!), u ime SPC, i katolički križ koji je oduvijek smetao masoneriji.

Zašto je prekinuta veza sa Njemačkom i koja je masonska loža u Njemačkoj naš protivnik?

Kako sam već upozorio u jednom od prethodnih odgovora, Britanija je na ovom tlu uvijek podržavala jugoslavensko-četničke struje. Dakle, kako u kratkim intervalima možemo vidjeti, predstavnici ljevice koji čine formalnu vlast u Hrvatskoj, idu u London na česte konzultacije, a iz Londona dobivaju savjet bivše šefice obavještajne službe da se Perkovića ne izručuje Njemačkoj. Takvom politikom obavezno mora doći do pogoršanja s Njemačkom, koja se drži strogih slova zakona. Njemačka, na žalost, nakon Drugog svj. rata više nije sasvim neovisna država, također je pod potpunim nadzorom masonerije, ali ima neke svoje manevarske sposobnosti i interese koje nastoji provesti.

Masonerija je načelno ujedinjena kada treba rušiti kršćanstvo, ali je sukobljena među sobom kada se radi o određenim sektorima politike i novca. Želim reći da je na polju vjere svaka masonska loža neprijatelj kršćanstva i Crkve, ali na polju politike ponekad mogu zapuhati privremeni vjetrovi koji nam koriste.

Predstavnici Njemačke biskupske konferencije koji su s predstavnicima Ujedinjene Velike lože Njemačke službeno razgovarali od 1974. do 1980., i zajedno istraživali bit masonskoga učenja, vjerojatno su utjecali i na njemačke masone da hrvatskoj pomognu, no to u povijesnim procesima ne može imati trajno pozitivan učinak, a na vjerskom polju može biti destruktivno.

U svakoj masonskoj loži, gdje god se ona nalazila, odlučujući je utjecaj Velikog Orijenta Britanije, koja je ‘majka svih loža’, pa će njemačke lože nastupiti kao protivnik kada se Novi Svjetski Poredak ujedini prema koncepciji središnjice.

Kakva je veza masona i izraelskih tajni službi ?

Ako znamo da je masonerija danas u posjedu svih država onda je jasno da je opis koji je u svojoj izvornoj knjizi “Komitet 300″ (kod nas je tiskana krivotvorina knjige, a ja sam čitao original prvog izdanja) dao bivši šef sektora obavještajaca John Coleman sasvim točan: na vrhu je britanska služba MI6, a sve ostale američke, izraelske i službe su podređene i izvršavaju naređenja središnjeg tijela.

Kuda vodi Hrvatska vanjska politika u ovom trenutku?

Hrvatska vanjska politika je sluganska. Vanjska politika RH je s jedne strane u strane ruke međunarodnog masonstva predala financijski i ekonomski suverenitet, s druge strane u kontekstu Novog Svjetskog Poretka hrvatski političari u nacionalnoj boljševičkoj vladi nastoje obnoviti sve srpske privilegije koje su Srbi imali u dvjema Jugoslavijama, u čemu su dobrim dijelom i uspjeli.

Dakle, politika boljševičkog-komunističkog vodstva vodi Hrvate u nove sukobe. Kao što vidimo ljevica koja kroji zakone u korist ćirilice i udvara kolonijalistima i okupatorima Hrvatske, radi u korist provociranja hrvatske nacionalne manjine i obnove titoističkog kolonijalizma i to u najopasnijem i najgorem obliku. Problem je sluga takve politike da ne uočavaju koliko su s takvim potezima i sami sebe ugrozili. Pitanje je zašto? Zašto se to vladi dopušta? Da li građani misle da je Jugoslavija ipak bila bolja?

U mnogim veleposlanstvima su slike Josip Broza, upućuje li i to na vezu veleposlanika i masona?

Naravno: boljševizam je britanski masonski produkt koji ima za cilj porobljavanje naroda i uništenje nacionalnog identiteta, pa je dužnosnik na visokom položaju, koji je okružen takvim simbolima, redovito i izraz vlasti zloduha koji je ideologiju i stvorio. Prije desetak godina, kada su me pitali zašto imamo ulice nazvane po kontraverznim hrvatskim ličnostima odgovorio sam: Zato jer nas sadašnji gospodari kane vratiti u ‘svijetlu budućnost’ iz koje smo uspješno pobjegli. A političku prošlost i budućnost na ovom tlu nameću masoni. Mi se od toga branimo.

Iako se Hrvati svim svojim snagama odupiru, mišljenje je među narodom, da se konci vuku iz vana. Vanjski faktori žele novo ujedinjenje bivših republika Jugoslavije, bilo to na ekonomskom planu, ili nekom drugom. Kakve će posljedice to donijeti možemo samo bespomoćno gledati.

 
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=15894"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI Hrvatska · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,