Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Film ELYSIUM: Jedan od Najvećih Rasističkih filmova u Povijesti Globalističke Propagande

Film ELYSIUM: Jedan od Najvećih Rasističkih filmova u Povijesti Globalističke Propagande

elysium-film-globalizamUnatoč očitoj aluziji klasne borbe i usredotočenošću na tamni i izvan-vremenski socijalistički scenario bogatih nasuprot siromašnih, Elysium govori prvenstveno o “reformi” imigracije i zastalom trudu Kongresa koji je donio zakon o legalizaciji milijuna ilegalnih stranaca.

Ovaj SF film ima puno skirvenih poruka koje ćete otkriti ako se malo bolje zagledate. Inače, redatelj ovog filma je napravio hit film “District 9″ (Distrikt 9) sa neobično čudnom radnjom: vanzemaljska vrsta je uspostavila prvi kontakt sa planetom Zemljom. Ljudska vrsta je očekivala ili početak agresivnog sukoba, ili goleme tehnološke napretke. No, nije dobila niti jedno. Vanzemaljci su nesretne izbjeglice sa vlastitog svijeta. Stvorenja su smještena u izbjeglički kamp Okrug 9 u Južnoj Africi, dok se svjetske velesile prepiru što učiniti s njima.

Da se vratimo na film Elysium. To je prelijepi fim na način na koji je sniman i prikazivan, ali ružan film na način kako se kulturno predstavlja. Zapravo je to suvremenik filma moderne povijesti, produciran u sjevernoj Americi, koji se zove “Rađanje Nacije” koji je snimljen 1915 godine, koji zagovara podjelu na klanove, Ku Klux Klan, režiran od strane D.W.Griffith-a. No Ku Klux Klan može u filmu Elysium biti samo “mali mrav koji veže vezice”.

Redatelj filma Eyisium, Neill Blomkamp je majstor i on je totalni pijun globalista. Film predstavlja antibjelački rasni rat … antiameričku propagandu, antislobodno tržište, antikapitalističku propagandu – i onako kako ga predstavlja, vi želite biti komnist. Film je producirana zavjera. Jedini pozitivac bijelac u filmu je Matt Damon porijeklom latinoamerikanac, dok su ostali bijelci u filmu predstavljeni kao neljudski vragovi koji moraju biti ubijeni.

Film “Elysium” je zapravo snažan film, zabavan i veoma dubok na različitim razinama. Film predstavlja globalističku propagandu u kojoj se globalno ljude identificira na osnovu rase, pomiješano sa socijalizmom i kolektivizmom, kao poveznica sa latinoameričkom populacijom koja želi preuzeti Sjevernu Ameriku, politički kao dio sjevernoameričke Unije koja je u SPP planu, ali ne da bi donijeli slobodu Latinskoj Americi već da sruše čitav sustav i osiguraju da kao rezultat nestane srednja klasa. Samo da ostane sićušna ultra-elitna skupina ljudi.

Kao što smo napomenuli, jedini pozitivac u filmu je Matt Damon, porijeklom latino, koji izgleda kao anglo-amerikanac, koji se u filmu žrtvuje kroz figuru Krista, i to zbog zlih bijelih ljudi. Film je antieuropski, antinizozemski, antifrancuski – u filmu teoretski Amerika predstavlja Elysium, zajedno sa Njemačkom, Francuskom i Engleskom, u filmu prepunom subliminalnih poruka.

U filmu se pojavljuje ŽIG ZVIJERI koje svatko mora nositi, kao žig zapešću. Naravno, nosi ga niža kasta koja živi na zemlji. Tu su još i roboti koji se pojavljuju umjesto policije, i služe kako u jednom trenutku i izgovara Jodie Foster – Domovinskoj Sigurnosti (Department of Homeland Security) koja je trenutno aktualna u Americi. Robotizacija je trenutno u Americi aktualna, pogotovo od strane organizacije, ogranka vlade za robotizaciju pod nazivom DARPA. Film bi se teško moglo nazvati SF, ili film budućnosti, jer se u njemu pojavljuju stvari koje već postoje, samo se subliminalnim porukama one predstavljaju gledatelju kao budućnost.

Kako prenosi Fox News, Matt Damon je porekao da film ima bilo kakvu političku Agendu. Hollywood-ski reporter je proglasio film kao “politički nabijena borba spekulativne fikcije”, a u mogli su se naći i nazivi poput “SF socijalizam” i “politička propaganda”. Redatelj Blomkamp je izjavio da film “Elysium” nema poruku. Teško za povjerovati nakon tako snažnog scenarija. Redatelj je nadodao da su kritičari povukli paralelu između ovog filma i pokreta Occupy, fenomen koji se ne može uopće uzeti u obzir.

*********************
Radnja filma Elysium:

Godina je 2154. i na svijetu postoje dvije vrste ljudi: oni vrlo bogati koji žive na ljudski izgrađenoj svemirskoj postaji imena Elysium te ostali koji žive na prenapučenoj, gotovo uništenoj Zemlji.

Stanovnici Zemlje očajni su i žele pobjeći od kriminala i siromaštva, a većini je nužno potrebna i vrhunska medicinska skrb koja je dostupna, naravno, samo na Elysiumu. Međutim, određeni stanovnici Elysiuma ne prežu ni pred čim kako bi prisilili donošenje anti-imigrantskih zakona i sačuvali svoj luksuzan način života. U cijelom tom paklu jedini čovjek koji može donijeti ravnotežu između ova dva potpuno različita svijeta jest Max (Matt Damon), običan građanin u očajničkoj potrebi da dođe do Elysiuma. Dok mu život visi o koncu, on nevoljko prihvaća opasnu misiju – misiju koja će ga staviti u direktan sukob s tajnicom Delacourt (Jodie Foster) i njezinim opasnim snagama Elysiuma… Ali ako uspije, neće spasiti samo svoj život, već i živote milijuna ljudi na Zemlji.

*********************

Redatelj, Neill Blomkamp se pokazao u ovom slučaju da Joseph Goebbels pokraj njega izgleda kao lobotomizirani štakor. Ovaj film je propagandni udarac gledateljima. Također propagira gangsterski Latino stil kao dobru stvar, dilanje droge i zabave su u trendu i prekrasne. Na filmu su radile sigurno armije psihijatara koji su davali savjete redatelju. 

Iako se to čini čudno, ali globalisti pokušavaju duplicirati scenario filma u realno društvo. Globalisti gledaju brojke, svjetski broj bijelaca je bio 9% prije deset godina, i biti će nar. 3% za 30-50 godina, citirajući globaliste “bijelci će biti istrijebeljeni u slijedećih 100 godina”. Globalisti žele okrenuti zemlje jedne protiv drugih, žele okrenuti religije jedne protiv drugih, žele okrenuti rase jedne protiv drugih, i u ime borbe protiv rasizma. I ovo je  hard-core brandiranje za sve latinoamerikance.
 

 

 
 
izvor: infowars.com, youtube.com.com/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=14841"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,