Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » KEMOTERAPIJA NA KOLJENIMA : Slučajno Istraživanje Razotkrilo da Tumor Raste Nakon Terapije!

KEMOTERAPIJA NA KOLJENIMA : Slučajno Istraživanje Razotkrilo da Tumor Raste Nakon Terapije!

kemoterapija-rak-tumorTim istraživača iz Washingtona je otkrio nedavno veliki “UPPPS!”, kada su slučajno otkrili smrtnu istinu o KEMOTERAPIJI, dok su istraživali zašto se stanice raka prostate teško iskorjenjuju koristeći konvencionalne metode liječenja.

Kao što se ispostavilo, kemoterapija zapravo ne liječi i ne može izliječiti rak uopće, prema nalazima studije, no umjesto toga, kemoterapija služi kao gorivo za rast i širenje stanica raka, što ih čini mnogo težim za uništitit kad je jednom kemoterapija već pokrenuta.

Možete to nazvati “pištoljem koji se puši”, koji dokazuje, jednom za svagda, da je industrija konvencionalnog liječenja raka potpuna prijevara. Ne samo da je kemoterapija, standardna metoda liječenja raka danas, potpuni neuspjeh, na temelju nalaza, već je zapravo štetna za bolesnike s rakom. Objavljeno u časopisu Nature Medicine, nalazi koji šokiraju, ne iznenađuje da se ignoriraju od mainstream znanstvene zajednice. Istaknuti detalji govore kako kemoterapija uzrokuje da zdrave stanice oslobađaju protein koji zapravo hrani stanice raka te uzrokuje rast i razmnožavanje stanica raka.

Prema studiji, kemoterapija uzrokuje da zdrave stanice oslobađaju WNT16B protein koji pomaže u promicanju opstanka stanica raka i njegov rast. Kemoterapija definitivno oštećuje i DNK zdravih stanica, dugoročna šteta koja čak traje dugo nakon što je liječenje kemoterapijom završeno. Ova kombinirana akcija uništenja zdravih stanica i razvoj stanica raka tehnički čini kemoterapiju više od rak-uzrokujućeg postupka nego postupka za liječenje raka, po definiciji. Činjenica je da bi ovo trebalo pridobiti pozornost svakoga tko ima ili zna nekoga tko ima rak .

“WNT16B, kada se luči, bi u interakciji s obližnjm tumorskim stanicama izazvao rast i napad, i što je najvažnije, pružio otpor naknadnoj terapiji”, objasnio je koautor studije Peter Nelson iz Fred Hutchinson Cancer Research Center u Seattleu, o nalazima koji su nazvani “potpuno neočekivani”. “Naši rezultati ukazuju na to kakva se šteta radi u benignim stanicama … može izravno doprinijeti poboljšane kinetike rasta tumora”, dodao je cijeli istraživački tim o tome što su vidjeli.

Izbjegavanje kemoterapije poboljšava zdravstveni ishod – sugerira istraživanje

Što to znači, za svaku namjeru i svrhu, da je cijeli proces kemoterapije potpuno bezvrijedan, te je zapravo vrlo štetno za bolesnike s rakom. Svatko u potrazi za pravim lijekom će htjeti izbjeći kemoterapiju, drugim riječima, i nastaviti alternativnim pravcem. To može uključivati ​​istražuju alternativne tretmane poput Gerson-ove terapije ( http://www.naturalnews.com/Gerson.html ), ili procjenjivanje hrane protiv raka, hranjivih tvari kao što su natrij bikarbonat (soda bikarbona), kurkuma, visoke doze vitamina C i vitamina D.

“Bez obzira na manipulacije koje radimo sa tumorima, nehotice možemo uzrokovati da tumorski brojevi postanu više metastazirani, je ono što ubija bolesnike na kraju dana”, priznao je dr. Raghu Kalluri, autor sličnog istraživanja objavljenog prošle godine u časopisu Cancer Cell. Ovo posebno istraživanje pokazalo je da lijekovi za rak, koji se obično guraju uz kemoterapiju, uzrokuju da se tumori još više razviju i metastaziraju.
 

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(naturalnews.com, youtube.com/uredio: nsp)
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12497"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,