Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » KEMOTERAPIJA NA KOLJENIMA : Slu─Źajno Istra┼żivanje Razotkrilo da Tumor Raste Nakon Terapije!

KEMOTERAPIJA NA KOLJENIMA : Slu─Źajno Istra┼żivanje Razotkrilo da Tumor Raste Nakon Terapije!

kemoterapija-rak-tumorTim istra┼żiva─Źa iz Washingtona je otkrio nedavno veliki “UPPPS!”, kada su slu─Źajno otkrili smrtnu istinu o KEMOTERAPIJI, dok su istra┼żivali za┼íto se stanice raka prostate te┼íko iskorjenjuju koriste─çi konvencionalne metode lije─Źenja.

Kao ┼íto se ispostavilo, kemoterapija zapravo ne lije─Źi i ne mo┼że izlije─Źiti rak uop─çe, prema nalazima studije, no umjesto toga, kemoterapija slu┼żi kao gorivo za rast i ┼íirenje stanica raka, ┼íto ih ─Źini mnogo te┼żim za uni┼ítitit kad je jednom kemoterapija ve─ç pokrenuta.

Mo┼żete to nazvati “pi┼ítoljem koji se pu┼íi”, koji dokazuje, jednom za svagda, da je industrija konvencionalnog lije─Źenja raka potpuna prijevara. Ne samo da je kemoterapija, standardna metoda lije─Źenja raka danas, potpuni neuspjeh, na temelju nalaza, ve─ç je zapravo ┼ítetna za bolesnike s rakom. Objavljeno u ─Źasopisu Nature Medicine, nalazi koji ┼íokiraju, ne iznena─Ĺuje da se ignoriraju od mainstream znanstvene zajednice. Istaknuti detalji govore kako kemoterapija uzrokuje da zdrave stanice osloba─Ĺaju protein koji zapravo hrani stanice raka te uzrokuje rast i razmno┼żavanje stanica raka.

Prema studiji, kemoterapija uzrokuje da zdrave stanice osloba─Ĺaju WNT16B protein koji poma┼że u promicanju opstanka stanica raka i njegov rast. Kemoterapija definitivno o┼íte─çuje i DNK zdravih stanica, dugoro─Źna ┼íteta koja ─Źak traje dugo nakon ┼íto je lije─Źenje kemoterapijom zavr┼íeno. Ova kombinirana akcija uni┼ítenja zdravih stanica i razvoj stanica raka tehni─Źki ─Źini kemoterapiju vi┼íe od rak-uzrokuju─çeg postupka nego postupka za lije─Źenje raka, po definiciji. ─îinjenica je da bi ovo trebalo pridobiti pozornost svakoga tko ima ili zna nekoga tko ima rak .

“WNT16B, kada se lu─Źi, bi u interakciji s obli┼żnjm tumorskim stanicama izazvao rast i napad, i ┼íto je najva┼żnije, pru┼żio otpor naknadnoj terapiji”, objasnio je koautor studije Peter Nelson iz Fred Hutchinson Cancer Research Center u Seattleu, o nalazima koji su nazvani “potpuno neo─Źekivani”. “Na┼íi rezultati ukazuju na to kakva se ┼íteta radi u benignim stanicama … mo┼że izravno doprinijeti pobolj┼íane kinetike rasta tumora”, dodao je cijeli istra┼żiva─Źki tim o tome ┼íto su vidjeli.


Izbjegavanje kemoterapije pobolj┼íava zdravstveni ishod – sugerira istra┼żivanje

┼áto to zna─Źi, za svaku namjeru i svrhu, da je cijeli proces kemoterapije potpuno bezvrijedan, te je zapravo vrlo ┼ítetno za bolesnike s rakom. Svatko u potrazi za pravim lijekom ─çe htjeti izbje─çi kemoterapiju, drugim rije─Źima, i nastaviti alternativnim pravcem. To mo┼że uklju─Źivati ÔÇőÔÇőistra┼żuju alternativne tretmane poput Gerson-ove terapije ( http://www.naturalnews.com/Gerson.html ), ili procjenjivanje hrane protiv raka, hranjivih tvari kao ┼íto su natrij bikarbonat (soda bikarbona), kurkuma, visoke doze vitamina C i vitamina D.

“Bez obzira na manipulacije koje radimo sa tumorima, nehotice mo┼żemo uzrokovati da tumorski brojevi postanu vi┼íe metastazirani, je ono ┼íto ubija bolesnike na kraju dana”, priznao je dr. Raghu Kalluri, autor sli─Źnog istra┼żivanja objavljenog pro┼íle godine u ─Źasopisu Cancer Cell. Ovo posebno istra┼żivanje pokazalo je da lijekovi za rak, koji se obi─Źno guraju uz kemoterapiju, uzrokuju da se tumori jo┼í vi┼íe razviju i metastaziraju.
 

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(naturalnews.com, youtube.com/uredio: nsp)
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12497"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,