Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » AGENDA 21: Stanovnici San Diega se suočavaju sa šest godina zatvora za pranje automobila

AGENDA 21: Stanovnici San Diega se suočavaju sa šest godina zatvora za pranje automobila

pranje automobila pseći izmetStanovnici San Diega bi se mogli suočiti sa šest godina zatvora i novčane kazne od 100.000 dolara dolara za pranje automobila na prilazu kući ili u neizvršenju kupljenje psećeg izmeta po novim EPA propisima o zaštiti okoliša vezanim uz kvalitetu vode. Agenda 21 kuca na vrata ?!

Iako su stanovnici grada prisiljeni piti otrovni otpad u vodoopskrbi u obliku natrij fluorida, mjere nametnute kao posljedice akta Zakona o čistim vodama, Agencije za zaštitu okoliša, oni će okrenuti ili već jesu većinu svakodnevnih aktivnosti  pretvorili u kazneno djelo.

“Kalifornija je najnoviji eksperiment politike zasnovane na vjeri koja se pokrenula danas u javnisti San Diega, kako su dužnosnici regionalne kvalitete vode  započeli raspravu o novim propisima koje je čini se izrađen da okrene većinu vlasnika automobila, kuće ili psa u zločinca u roku od deset godina ili tako nekako. Željeli bi da pretjerujemo, ali to nije pretjerivanje. “, izvještava County Times.

“Prema nacrtu pravila, obični vlasnici se mogu suočiti sa kaznom od šest godina zatvora i novčane kazne od 100.000 $ dolara, ako se smatra da su ponovljeni prijestupnici takvih novih “zločina”,  dopuštajući prskalicama da pogode pločnik, perući automobil na prilazu, ili, ubjedljivo, zaborave pokupiti pseći izmet sa vlastitog dvorišta, a kamoli sa pločnika. “

Propisi će se provoditi uz pomoć 24-satne telefonske linije za cinkaroše ili doušnike koje žive među stanovnicima San Diego-a, južnog Orange okruga i jugozapadne županije Riverside, i koji mogu koristiti liniju za da izvijeste o kršenju novog koda od strane svojih susjeda.

Nova pravila bi mogla prisiliti vatrogasce da prikupljaju tu vodu koju bi koristili za pljevanje zgrade u požaru.

Propisi se prošli pod opravdanjem smanjenja bakterija ukupnog maksimalnog dnevnog opterećenja (TMDL) koje teče u rijekama i potocima.

Uredništvo North County Times-a upozorava da su pravila “apsurdna” i da će “potkopati milijarde dolara iz lokalnog gospodarstva.”

“U stotinama stranica, novi propisi postavljaju ciljeve koji mjere bakterije iz životinjskog otpada tijekom sušnih razdoblja na lokalnim plažama, iako imajući spoznaju da postoje široke varijacije bakterija u prirodi. I nismo mogli pronaći nikakav dokaz da će ozbiljni rezovi u oborinskim otjecanjima i vodama uzrokovati poboljšanja u ljudskom, biljnom i životinjskom svijetu zdravlja. Doista, nigdje oni nisu rekli zašto današnji razine  bakterija se smatraju loše za nas “, piše list.

Ironično, dok bi stanovnici San Diago-a mogli biti pretvoreni u kriminalce jer ne podupiru sumnjive standarde kvalitete vode, oni su istodobno prisiljeni konzumirati pitku vodu kontaminiranu s poznatim toksičnim spojem – natrij fluorid.pseći izmet kupiti

Gotovo 60 godina nakon što je zabranjeno fouoridiranje  javnih pumpi i cijevi, gradski komunalni odjel je započeo fluoridiranje vodoopskrbe u San Diegu, ponovno prošle godine.

Već su brojna istraživanja i vještačenja potvrdila da je natrij fluorid toksični otpad iz fosfatne industrije, te je povezan s bezbroj tegoba i, u nekim slučajevima terminalnih zdravstvenih poremećaja koji utječu na zube, kosti, mozak i štitne žlijezde, kao i spuštanje IQ-a.

Ekolozi i EPA regulatori ne brinu previše o proizvodu koji ima na ambalaži lubanju i prekrižene kosti i koji se umjetno dodaje u opskrbu vodom, ali otjecanje vode iz autopraonice ili komad pseće kakice očito predstavlja dovoljno veliku prijetnju da se stanovnici pretvore u zločinace zbog aktivnosti kao što su čišćenje svojeg vozila.

Član grupe za planiranje Chad Anderson je rekao da se propisi “prepliću sa izjavama iz Agende 21, sveobuhvatnim globalnim planom za održivi razvoj koji je nastao na UN Zemaljskom Summitu 1992. godine. To je potpisalo više od 178 zemalja, uključujući i SAD, a protivnici kažu da je usmjeren na privatnu imovinu. “

Kao što smo ranije istaknuli , u UN-Agendi 21 , koja se provodi po Sjedinjenim Američkim Državama u velikom broju različitih oblika, zahtijeva da zemlje članice usvoje politiku “održivog razvoja”  koja je malo više od maskiranog predstavljanja neo-feudalizma i služe samo za smanjenje životnog standarda i kvalitete života.

agenda 21Propisi koji će se natovariti stanovnicima San Diego-a su samo okus velike državne tiranije i mikromanagementa  frikova kontrole kakvog možemo očekivati ​​da se pokrene protiv Amerikanaca pod krinkom ekologije, kada pravi ekološki problemi poput toksičnog otpada koji se dodaje u vodoopskrbu se potpuno ignorira.

 
 
(infowars.com, youtube.com/uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11405"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,