Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » PREPPERS, TEORIJE ZAVJERE » PROBUDITE SE!: Samo Vi Možete Napraviti Promjene !

PROBUDITE SE!: Samo Vi Možete Napraviti Promjene !

Probudite se OccupyPOGLEDAJTE NAS … STVARNO POGLEDAJTE! Šta smo to postali? Mi, ljudi, oni s umovima i srcima koja kucaju dovoljno sporo da nam omoguće da se zaustavimo i pauziramo bez potrebe da se stalno borimo za opstankom i da se ponašamo poput kolibrića.

Dok se davimo u svim brigama i dok nas unakrsno zaprašuju mi hrlimo svakom novom “cvijetu” u potrazi za sljedećim brzim zadovoljstvom koji će održati da naša trkačka srca uzbudljiivo kucaju. Ili ćemo se pretvoriti u koala medvjediće koji spavaju 23 sata svaki dan, hraneći svoje tjelesne i emocionalne potrebe na vrlo opojnim “eukaliptus listovima”  – kroz samo jedan sat u danu.

Mi neselektivno koristimo društvene mreže – “lajkajući” smeće, čime se osigurava da će cvjetati i “i širiti se poput virusa”. Mi postamo (objavljujemo) govor mržnje, bez razmišljanja, izazivajući razdor i plamen rata. Mi mislimo našim očima i puštamo da naši prsti hirovito govore. Mi smo ušli u Matrix.

Umjesto da se prilagodimo i aklimatiziramo, mi se otuđujemo i klimatiziramo. Mi letimo po ekranu i zatvaramo životinjice u kaveze, umjesto da pozivamo prirodu unutra. Umjesto da držimo naše prste duboko u zemlji kako bi uživali ​​u osjećaju valjanja u blatu i škakljanju trave po našim tabanima, mi oblačimo cipele i čarape sve dok više ne možemo napraviti korak bosim nogama na talijanskim pločicama. Postali smo ljudi nježnih stopala..

svjetlo na kraju tunelaI mi pupamo i puštamo zulufe, prednjake i zadnjake dok se naši duhovi, srca i umovi pretvaraju u invalide.

Dr. Oz je postao guru našeg zdravlja. Slušajući naša tijela i vjerujući vlastitim instinktima je jedini način pomoću kojeg smo došli na vrh evolucijskog totem stupa. Nekada smo bili vlastiti laboratoriji, vlastiti znanstvenici, eksperimentirali s biljkama, travama, stvorenjima, mikrobima i bakterijama. I ponekad smo se razboljeli, a zatim ozdravili, a netko od nas je umro. Ali najjači je preživio i procvjetao, razvio se. Strah nas sada kontrolira i širimo strah vlastitih banaka.

Stalno trljanje ramena s našim sunarodnjacima na gradskim ulicama, redovima u trgovinama, ili na prašnjavim seoskim cestama … čak i u vlastitim domovima … izglađujući nesporazume u odnosima, ili stvarajući okršaje, pa čak i male bitke, da bi izdvojili razlike. Sada se okrećemo Oprah, ili dr. Phill-u očistiti da bi očistili našu prljavu posteljinu u javnosti dok mi na ekranu lijemo krokodilske suze da zaradimo novac, slavu, pohvalu, ili osudu; dok sutkinja Judy odlučuje o našoj sudbini i nagrađuje odštetu za nesporazum i nerazmijevanje, stvarajući ogorčenost i gubitak.

Naslovi dnevnih listova vrište o najnovijem “otkriću” medicinske struke da  bi polako hodanje  mogao biti rani znak početka senilne demencije, i mi smo tada ohrabreni da trčimo, vježbamo, planinarimo, plivamo ​​i guramo svoje tijelo do krajnjih granica (koristeći najnoviju opremu, naravno) kako bi se spriječilo prirodno starenje i odustajanje u zaborav, dok MI postajemo “mrtav mozak”.

Krivudamo uz stazu poraženi ili ne, zaustavljamo se i pomirišimo ruže, ili sjednimo i gledajmo travu kako raste, ili slušajmo kako vjetar šaputa kroz lišće i agitirani valovi se više ne mogu smatrati “svjesnim” u strahu od oznake “psihički nestabilan.”

Skrećemo ka konzervi utjehe koja dolazi od TV-a, internet, kaše i osmijeha, dok se naša srca pretvaraju u kocku leda i svijet se zagrijava. Svjetlo osvjetljava čitanje svakojakog smećem u našim očima, i dok se tama spušta na naše duše.

probudite se svjetloOd srca naša usta viču “Moć ljudima!” (Power to the people!), dok su naše ruke ukopane u izlizane džepove i propuštaju isto. Naše suzdržavanje od realnosti je tako slabo, mi se hvatamo za slamke i koristimo ih za izgradnju svoje kuće, a zatim smo panični i zbunjeni u potrazi za skloništem kada ih veliki zločesti vuk otpuše.

Napisane prije gotovo 25 godina od strane 16-godišnjaka, drevna duša, ove riječi su još važnije danas:

Ja sam vojnik sreće, unajmljen čovjek, učen da se vodi na klanje kao janje
Ja plešem na pjesmu moćnijeg lakrdijaša, plešem na svoj život, plešem na svoju propast...
Došlo je vrijeme da izrazim svoj stav, da uzmem vlast u svoje ruke, da vodim pjevače da pjevaju pjesmu, da dovedem pjevače da pjevaju pjesmu, koju nisam čuo tako dugo
Da prepišemo svijet, tako da se rimuje, i da činim pogreške koje mogu nazvati svojima

Probudite svijet! Prestanite zavijati na Mjesec. Vrijeme je !

 
 
(wakeup-world.com/priredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11269"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: PREPPERS, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,