Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » ČUDNO ALI ISTINITO: Masonska Simbolika svugdje oko nas – 2.dio

ČUDNO ALI ISTINITO: Masonska Simbolika svugdje oko nas – 2.dio

 simboli logoSimbolizam Piramida

Navedimo prvo piramide u referencama koje se odnosi na egipatsko ropstvo Židova (Ex 1:1-22), ropstvo koje je koristilo Židove za gradnju piramida. Dakle,  piramida je simbol ropstva Židova i kršćana. Piramida je puno korištena u marketingu. 

No, to nije jedino mjesto gdje smo je vidjeli, mi smo je vidjeli u okultnim kultovima. Piramida simbolizira vlast, vlast koju je imao faraon nad egipćanima u svoje vrijeme. Piramida također simbolizira i hijerarhiju, na vrhu je vladara a niži slojevi su njegovi podanici.

Primjer koji strši u vaše lice iluminatskih simbolizma je logo za novu orveliansku DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) agenciju,  “Ukupna Svjesnost Informacija.”  Logo prikazuje svevideće oko koje gleda na vrhu piramide, a usmjerneno je dolje prema globusu. Natpis ispod glasi “Scientia potentia Est” što znači  “Znanje (znanost) je moć”.

Logo Fidelity Investments koja je velika financijska tvrtka upravo predstavlja piramidu s uzdignutim vršnim kamenom okruženim slavom.

Ameritrade je velika brokerska kompanija. “A” pokazuje apstraktnu inačicu svevidećeg oka na piramidi.

Još piramida …


Pogledajte ovu nedovršenu piramidu s uklonjenim vršnim kamenom i zvijezdom unutar …


Osnovana od strane Iluminata Ruperta Murdocha, logo kompanije AOL je stilizirano oko unutar piramide.

Volkswagen

Okrenute naglavačke, postoje tri piramide u logotipu koje čine jednu veliku piramidu bez vršnog kamena.


Mercedes-Benz

Dvije piramide, jedna zrcalno okrenuta ispod druge

SIMBOLIKA Svevidećeg oka



666 – Žig zvijeri

Najčešći oblik barkoda je UPC/EAN (slika gore)

Pažljivo pogledajte Disney logotip. Možete li pronaći ono što se navodi da je broj 6 skriven tri puta (666)?

Drevni poganski Simbolizam


Pronađeno u Zoroastrianizmu, perzijski / hinduistički bog se zvao Ahura, bog svjetla, također poznat kao Ormus, što je drugo ime za Preiure de Sion, koja je snažna zaštita 13. Iluminati krvne veze.

Krilati Sunčani Disk predstavlja boga sunca Ra iz egipatske mitologije koji se koristi od strane skupine poput zidara i spiritista .

Doista, u nekim stihovima u Bibliji poput u Izaiji orao ima pozitivnu konotaciju. Međutim, konstrukcija je promjenjena od strane Iluminata u svezi tih simbola da orao predstavlja Sotonino carstvo (tj. nacistička Njemačka).

Ostala  okultna imena automobila su Demon, Vagabond, Buick-ov Phoenix, Ford-ova Cobra, Mercury Cougar, Eagle džipovi, Le Baron Logo Orla, Navistar Eagle Kamion (Goodyear Eagle GT gume).

Namjera ovog članka nije odvratiti nikoga od kupnje proizvoda navedenih proizvođača. Stvar je u tome da je okultno stavilo svoje simbole u cijelom svijetu, posebno u SAD-u. Ovi simboli su na našem novcu, našoj konzerviranoj hrani, našim automobilima, našim crkvama. Da, postoje takve stvari kao što su svevideće oči u nekim crkvama i masonskih logotipa na drugim stvarima, i drugi okultni simboli.

Američki narod je uronjen u okultno i tako neosjetljiv na to stvari i simbole čega je većina nesvjesn.

“Symbolism is the language of the Mysteries… “Simbolizam je jezik Misterija … Pomoću simbola muškarci su uvijek u potrazi da komuniciraju jedni s drugima, one misli da nadilaze ograničenja u jeziku … U jednoj slici se simbol može i otkriti i sakriti, ali neznalici on ostaje nedokučiv. ” – Manly P. Hall

Okrenuti savinuti križ nadolje

Simbolizam Zvijeri

Pontiac



Ovnovi rogovi okrenuti prema dolje.

Povijesni pregled logo-a Alfa Romeo koji pokazuje zmaja nalik na vrstu zmije okrunjene za kralja, jede čovjeka koji je istaknuo ruke nalik kršćanskom križu. Može li to biti bilo jasnije?

Naziv Saturn, i Belair su poznati kao okultna imena za Sotone. Zmija je sporo i smrtonosno stvorenje, zašto bi netko želio koristiti za ime automobila? Zmija (Viper) je ujedno i naziv važnog demona.

Poznata tvrtka čokolade Lindt koristi simbol gmaza na svojim proizvodima.

Ovo je znak Royal Bank i Royal Financial Group u Kanadi. Lav ili zmaj odvaja šapom kraljevsku krunu s planeta.  Zašto bi oni izabrali baš ovakvu simboliku?

Dva guštera na svakom SoBe Ice Tea piću

Broj šest, a istovremeno zmija koja se grize za rep. The Orobouros simbol vječnosti i vrlo simboličan, egipatski po prirodi.

Simbol za medicinu
Drveni štap s mističnom zmijom smotanom oko njega

Simbolizam obožavanja sunca

Sličnost između NATO logo-a i nacističke svastike ne treba shvatiti kao puku slučajnost.


Texaco Oil prikazuje egipatskog Tau križ u crnoj i crvenoj boji.


Logo Shell Oil-a se čini se da je zlatna školjka Afrodite, božica koja je, kako poganska legenda kaže, ustala iz mora (vidi Otkrivenje 13:01 za detalje).

Ovo je osam-račvast križ, vrlo očiti simbol sunca.  No, ono što je zanimljivo je o tome da se križ se sastoji od 33 kružića: 4 kružića na svakom od osam krakova plus krug formiran od strane središnjih osam točaka.

Razmislite o Apple-ovom izboru za svoj korporativni simbol? Logo tvrtke je jabuka iz koje je izvađen zalogaj. Za mnoge okultne insajdere, to znači da je jedenje zabranjenog voća (simbolično, jabuka) od strane Adama i Eve u rajskom vrtu bila dobra stvar.
Dolar, zmija omotama oko štapa ?!

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,